Jaz pa delam po tem receptu, ki sem ga nasla nekje na internetu. Upam, da mi avtor tega ne bo zameril, ce slucajno bere 
Je pa res na "easy" recept:
Moj recept, rahlo testo, vedno uspe, za 2 velika pekača:
V skodelico za kosmiče (jaz imam še skodelice od Kinderlade, s sliko krave) v mlačno vodo zdrobiš zavitek kvasa (40g), v drugi skodelici pa pripraviš mešanico iz 1/4 olja, 1/4 mleka in 1/2 vode. V posodo za vzhajanje streseš približno 80 dag moke, jo posoliš (kar pogumno) in doliješ vsebini skodelic. Z el. mešalnikom narediš testo, nato ga zgneteš še na roke in dodajaš moko po potrebi. Testo naj v posodi vzhaja pol ure.
Aja...glede izkusenj z trdostjo pice sem pa opazila, da ce das testo malo bolj na debelo, ne bo tako trdo. Bolj je tanko, bolj je trdo. Ne vem kako jim uspeva v picerijah. Verjetno je finta v krusni peci in temperaturi.
Upam, da ti uspe!













































Jaz redno delam kruh zgolj iz te moke (torej brez dodatka bele ali katere druge) in je, če ga dobro zamesim in dovolj dolgo vzhajam pod vlažno krpo, zelo puhast in mehek.