Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Samo prijatelja?

Pojdi na stran 1 , 2
lovely
Starost: 34Pridružen: 7. jun 2005Prispevkov: 1401Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2008 12:31
Povezava do prispevka
.
Nazadnje urejeno 30. okt 2008 14:51; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
Maja85
Starost: n/aPridružen: 8. jun 2004Prispevkov: 1565Kraj: DolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2008 13:07
Povezava do prispevka
Jah simpl, rad bi se zabaval s tabo pa še kakšno drugo. Zato se s tabo noče "vezati" (to je btw blazno ponesrečen izraz, ampak o tem kdaj drugič). Odloči se - če si vanj zaljubljena in nočeš trpeti, prekini vse stike z njim in ga pozabi. V nasprotnem primeru te čaka ne preveč prijetna možnost.
0
Nazaj na vrh
sea
Starost: 42Pridružen: 12. mar 2006Prispevkov: 1217Kraj: neskončni oceanStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2008 13:34
Povezava do prispevka
Mi diši po tem, da ima skomine očitno še kje drugje, ampak svoj ego pa tudi tako na višku, da ne bi prenesel, da bi ti bila s kom drugim.
Druga opcija je, da si rezerva, če drugega ne bo... Pa ko se fant odloči za takšen korak, verjemi, da je zadeva resna, ne glede na to, kaj si kasneje izmisli in kako vse te hoče premamit, za nazaj...
Če ga imaš res tako zelo rada in se ti še vedno zdi, da mu lahko tole opravičiš, postavi ultimat in upaj, da bo zadeva užgala. Še najbolje pa je po moje, da tečeš stran. Take zadeve se potem vlečejo čez celo vezo in bodo ves čas prisotni neki dvomi, vprašanja. 7 mesecev ni taka doba, da bi bila lahko blazen problem. V enem mesecu boš že skor ok, po moje.
0
Nazaj na vrh
Maja85
Starost: n/aPridružen: 8. jun 2004Prispevkov: 1565Kraj: DolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2008 13:50
Povezava do prispevka
Ja. točno to - za rezervo te ima, če bi mu tam drugje spodletelo (zato pa hoče, da sta v bistvu f-buddyja, če se mu bo slučajno sredi noči zahotelo in tam drugje ne bo dobil). Kot je rekla sea, teci stran. V parih tednih boš pozabila.
0
Nazaj na vrh
lovely
Starost: 34Pridružen: 7. jun 2005Prispevkov: 1401Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2008 14:07
Povezava do prispevka
.
Nazadnje urejeno 30. okt 2008 14:52; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 42Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2008 15:36
Povezava do prispevka
Lovely čim dlje stran, ne dovoli si takega ravnanja, spoštuj se!

Vem da je to blazno težko, a ti bo težko kak mesec dva, če se bo to vleklo pa ti bo hudo še veliko dlje kot 2 meseca. In ja 100% ima pri nekom neke druge interese (kolikšne ne morem definirati, a nekaj vsekakor je), če ne kje je fora, da sta v bistvu skupaj, ampak navzven nista? Vem, da je to grozno prebrati a verjemi mi, da ljudje ne delamo ničesar zastonj, ne sprejemamo odločitve zastonj in brez razloga.

Stran!
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
mesecina
Starost: 41Pridružen: 27. okt 2007Prispevkov: 152Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2008 18:01
Povezava do prispevka
se strinjam, s Tikko---pojdi stran! Sej trenutno ti še to odgovarja, da sta ljubimca, vendar čez čas boš dojela, da ne boš mogla več tako naprej..ker te bo vedno bolj bolelo, ker sta le ljubimca, ti boš pa vedno upala da bosta spet par, saj ti vse pomeni...zelo težko je narediti ta korak, vendar dolgoročno je boljše zate! Saj je zelo redko, da se potem moški odloči, da bi šel v vezo nazaj, ker mu tako bolj ugaja in nima toliko dolžnosti. Boljši te čaka, verjem!
 
Drži se!
0
Nazaj na vrh
DiLeMa
Starost: 37Pridružen: 2. okt 2005Prispevkov: 1218Kraj: CeljeStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2008 18:57
Povezava do prispevka
Tole je res en strašansko velik bullshit, se strinjam s predhodnicami.
Sedem mesecev sta skupaj, potem pa te pusti, ampak se v bistvu NIČ ne spremeni, še vedno se dobivata, še vedno sexata in se lupčkata, še vedno gresta kam skupaj. Samo odločil se je, da te ne bo več uradno priznaval kot punco. Ni to zate vsaj malo poniževalno? Če res ne bi bil pripravljen na zvezo, potem bi prekinil stike oz. bi bila resnično samo platonska prijatelja. V bistvu pa delata vse tako kot prej, torek očitno je pripravljen na zvezo, samo noče te priznavat kot punco, pred drugimi - se te mogoče sramuje? Je to res tip, s katerim hočeš bit?

Meni deluje tako, kot da te hoče za sprotno zadovoljitev, ob enem pa bi rad raziskoval še druge možnosti (beri: naskakoval še druge punce). Na tak način ima najboljše iz obeh svetov, ti pa se očitno tudi strinjaš in mu vse to dopuščaš.

Moški po mojem mnenju niso komplicirani, vsaj kar se zvez tiče. Če te ima rad, bo ponosen, da te ima za punco in se ti nikakor ne bo hotel odpovedat. Če išče izgovore in se ti izmika, potem te že ne ceni dovolj oz. te ima samo za sprotno zabavo. Sama česa takega nikdar ne bi dopustila, se preveč spoštujem.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
0
Nazaj na vrh
Pegasus
Starost: 40Pridružen: 22. okt 2005Prispevkov: 13101Kraj: LitijaStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2008 20:45
Povezava do prispevka
Lovely, imej sebe vedno najraje. Iz lastnih izkušenj ti povem, da res ni lahko pustit fanta, ki ga imaš zelo rada, ko začne on nekaj mutit, da ni čisto prepričan ali bi rad bil v zvezi ali ne. Ampak veš kaj, bolečina mine slej kot prej, ostane pa ponos nad samim sabo, da si postavila sebe na prvo mesto. Zadnja stvar, ki jo hočeš zase, je biti nekomu igračka, ki mu je na voljo vedno in za vse (zlasti za praznenje jajc, oprostite izrazu), on pa tebi le takrat, ko se njemu tako zazdi. Tiste besede, da se lahko kadarkoli obrneš nanj, pa so IMHO larifari, prazne marnje, s katerimi želi doseči svoj cilj sedenja na več stolčkih.

Imej se rada, postavi sebe na prvo mesto in pojdi naprej brez njega v svojem življenju. Naredila si boš ogromno uslugo in garantiram, da ti bo to tudi zelo hitro postalo jasno, seveda ko bo minila bolečina.
You have enemies? Good. That means you ve stood up for something, sometime in your life.
- Winston Churchill
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2008 20:50
Povezava do prispevka
Se popolnoma strinjam z Dilemo in Pegasus.
 
Teci stran, kolikor te nesejo noge.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45018Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2008 21:26
Povezava do prispevka
Tikka je napisal/aLovely čim dlje stran, ne dovoli si takega ravnanja, spoštuj se!


Nimam kaj dodati.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Tone
Starost: 59Pridružen: 22. nov 2004Prispevkov: 57Kraj: Ljubljana-MosteStatus:Offline
Objavljeno: 18. okt 2008 21:54
Povezava do prispevka
Mislim, da je on sedaj v precepu. Imel je izkušnje s fanti in spoznal, da ga fantje zelo privlačijo. Sedaj ne ve kaj stori. Naj ostane biseksualec in ima razmerje s teboj in ljubimcem oziroma obratno ali naj postane le gay. Jaz mislim, da se je on zaljubil v fanta tebe pa ima  le še za krinko, ker mu je v družbi težko priznati da je gay.
Ko pa bo njegova ljubezen s fantom prišla tako daleč, da ga bo to skrivanje že mučilo, ti bo povedal. Najbolj verjetno pa je, da boš ti izvedela po drugi poti že prej in ga boš ti postavila pred dejstvo in on ti bo brez omahovanja priznal, ker bo potreboval to olajšanje.
Seveda pa bodi previdna, če je slučajno agresivne narave. V tem primeru pa moraš uporabiti zvijačo.........pa še drugič kaj, če te zanima.
Lep pozdrav, Tone
0
Nazaj na vrh
lovely
Starost: 34Pridružen: 7. jun 2005Prispevkov: 1401Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. okt 2008 13:57
Povezava do prispevka
.
Nazadnje urejeno 30. okt 2008 14:52; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
lovely
Starost: 34Pridružen: 7. jun 2005Prispevkov: 1401Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. okt 2008 13:59
Povezava do prispevka
Tone je napisal/a
. Imel je izkušnje s fanti in spoznal, da ga fantje zelo privlačijo.


On in fantje to pa res ne gre skupi
0
Nazaj na vrh
Miškolina
Starost: n/aPridružen: 4. jul 2004Prispevkov: 3061Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 19. okt 2008 16:01
Povezava do prispevka
S tem si mu samo olajšala zadevo. Zdaj ima končno dober razlog, da te brez slabe vesti za vedno skensla. Zdaj si ti tista hudobnica. Revček on..

Zakaj si poljubila tistega fanta? Me čudi, če praviš, da se tvoja čustva do bivšega niso spremenila. Jaz osebno ne bi mogla tako hitro nekoga drugega poljubit..sploh pa ne v prisotnosti bivšega.. no, smo si različni. Če si hotela, da bi se z bivšim zopet zbližala je bila to velika neumnost. Si hotela, da bi bil ljubosumen?

Že kar nekaj let nazaj sem par mesecev mutila z nekim fantom. Nikoli mu nisem rekla, da ga imam rada, uradno ni bil moj fant, je bil pa on zelo za jaz pa se nisem mogla zjasnit kaj bi rada. En večer je pred mojimi očmi na veliko sral z eno kolegico. Verjetno z namenom, da bi me naredil ljubosumno. Ni mu uspelo. Še tisto malo kar sem čutila je v trenutku umrlo.
Na poti domov sem se smejala..bila sem mu hvaležna, ker mi je končno odprl oči. Uvidela sem, da ga nimam rada kot moškega. Zame je bil le dober prijatelj.

Kaj sem ti hotela s to zgodbo povedat? Če imaš nekoga res rad ga ne boš pridobil nazaj z nekimi nezrelimi igricami. Na tak način boš to osebo definitivno izgubil.

Če pa to ni bil tvoj namen se boš morala pa malo zamislit kaj sploh čutiš do tega fanta. Mogoče ga ne ljubiš tako močno kot praviš.

Zaključi to zgodbo za vselej, saj je že končana.. S tem poljubom pa si sama sebi naredila veliko uslugo. Znebila si se tipa, ki si ga sigurno ne želiš imet ob sebi..

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Samo prijatelja?
Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Vaja 'deska' je kraljica vadb mišic jedra, torej trupa. Preprosta vaja, ki jo lahko izvaja vsakdo in povsod!