Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Regresija

majckena
Starost: 40Pridružen: 13. jul 2005Prispevkov: 1791Kraj: Daleč od oči, daleč od srcaStatus:Offline
Objavljeno: 21. avg 2006 13:32
Povezava do prispevka
že dolgo časa razmišljam o tem, da bi opravila regresijo. Zanimajo me vse mogoče informacije o tem potovanju skozi prejšnja življenja. Baje se s tem dajo odstraniti različni strahovi, ki nas spremljajo v življenju, pa tudi življenje se odpre s čisto drugačnega zornega kota.
Slišala pa sem tudi, da po opravljeni regresiji lahko nastanejo neljube posledice, kot na primer kakšne travme, duševne bolečine. Pa tudi ob sami regresiji so lahko baje prisotne fizične bolečine.
Resnično me zanima, če je katera že imela s tem kakšne izkušnje in koliko dobro samo regresijo poznate.
 
Hvala za odgovore.
0
Nazaj na vrh
abt0
Starost: 46Pridružen: 30. sep 2004Prispevkov: 782Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. avg 2006 17:18
Povezava do prispevka
Če bi rada imela od nje korist, moraš biti sama že kar na "nivoju"
in dobro pripravljena. To kaj počne večina, gre pri večini za
pridobivanje $$$, kot pa resna pomoč.

0
Nazaj na vrh
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 21. avg 2006 18:42
Povezava do prispevka
Na kakšen način bi pa to naredila? S hipnozo, ali kako drugače?
0
Nazaj na vrh
goga
Starost: 45Pridružen: 14. avg 2004Prispevkov: 8885Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 21. avg 2006 20:54
Povezava do prispevka
Če bi bila sigurna, da so nekake negativne posledice (kar pa je možno,) se sigurno nikoli v življenju ne bi odločila za kaj takega.


0
Nazaj na vrh
majckena
Starost: 40Pridružen: 13. jul 2005Prispevkov: 1791Kraj: Daleč od oči, daleč od srcaStatus:Offline
Objavljeno: 22. avg 2006 8:07
Povezava do prispevka
že od nekdaj veliko razmišljam o življenju, potovanju duš, kaj počnemo tukaj, kdo smo...
Toliko sem že razmišljala o teh zadevah, da me je prav zagrabila fobija pred vsem kar storim, da sem se napak odločila in da bo morda to vplivalo na moje nadaljnje življeneje. In tako na žalost ne gre več naprej. Da se skoraj vsak večer jočem in trpim v sebi ter razmišljam kaj bo z mano po smrti.
Nisem noben psiho, ampak to mi je pa že res ušlo predaleč vse skupaj. In nekako si želim, da bi odgovore našla v regresiji. Mogoče bi se pomirila, našla notranji mir, ali pa bi bilo še slabše, zato sem za mnenje vprašala vas.
 
Vem, da obstaja oblika regresije, kjer ti regresioterapevt nič ne sugestira in pa oblika, kjer te terapevt vodi. V način s sugestijo nekako ne verjamem, želim si da bi sama prišla do svojih spoznanj. Pa četudi je regresija le neko stanje zavesti, kjer um deluje drugače in bom ob tem izvedela kar me bo pomirilo, mi je čisto OK. Pa četudi ne bom odkrila kaj neznansko pomembnega. Trenutno iščem uteho pred svojim strahom in si želim, da bi našla vsaj del odgovorov.  
0
Nazaj na vrh
tanaya
Starost: 38Pridružen: 28. dec 2005Prispevkov: 43Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. avg 2006 14:51
Povezava do prispevka
majckena...česa oziroma koga te je strah? In misliš, da bi si z regresijo lahko res odgovorila na ta vprašanja, ki te zdaj mučijo? Mogoče bi potrebovala samo pogovor, ramo na katero bi se lahko naslonila in ne potovanje v prejšnje življenje.?
0
Nazaj na vrh
majckena
Starost: 40Pridružen: 13. jul 2005Prispevkov: 1791Kraj: Daleč od oči, daleč od srcaStatus:Offline
Objavljeno: 22. avg 2006 16:13
Povezava do prispevka
Na žalost je tako, da imam ramo na katero se lahko naslonim, celo več je takšnih kandidatov...od mame, očeta, fanta. S fantom se večkrat pogovarjava o "globljih" zadevah, pa nikoli težavam ne pridem do dna. Zato regresija. Vredno je poskusiti, slabše po mojem tako ali tako ne more biti. Po nekaterih mnenjih je regresija le stanje zavesti, kjer se prebudijo človekova najglobje, najintenzivnejše želje, ki drugače ne pridejo do izraza. Torej v takšnem stanju vidiš kar želiš. Mogoče ko bi bila, ko bi vse to dala skozi, mirnejša, morda bi me vse skupaj navdalo z mirnejšimi mislimi in čistejšim duhom. Večkrat v sebi čutim tesnobo, vznemirjenje, strah, ki ga ne razumem in ga ne znam razložiti.
To je vzrok mojih razmišljanj o regresiji.
0
Nazaj na vrh
cathy
Starost: n/aPridružen: 30. mar 2006Prispevkov: 252Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. avg 2006 19:30
Povezava do prispevka
ja majčkena sem tudi jaz nekje brala o tem, pa me rahlo zanima...
ne vem če bi se odločila za to, prej rabim še kaj informacij...
kajti tudi jaz doživljam napade tesnobe, neumirjenosti... pa k berem tvoje, je tako kot bi brlaa sebe...
tudi jaz se lahk z marsikom pogovrim... pa še vedno ne vem kje je vzrok... zadeva včasih tudi načenja mojo zvezo, saj me fant posluša in skuša pomagati, ampak včasih mu to moje "jokanje" pobere veliko energije... hkrati pa izčrpa tudi mene.
Včasih se sprašujem zakaj živim,
sem res edina ki trpim...
0
Nazaj na vrh
majckena
Starost: 40Pridružen: 13. jul 2005Prispevkov: 1791Kraj: Daleč od oči, daleč od srcaStatus:Offline
Objavljeno: 23. avg 2006 8:19
Povezava do prispevka
Caty enako je z mano. Tesnoba, strah, nemir v sebi...in kot praviš se to ne da rešiti s pogovorom. Za začetek bom prebrala kakšno psihološko knjigo in bom videla kako se bom počutila. V primeru, da se bodo takšni napadi stopnjevali in ne bo nič boljše, bom vedela da za regresijo nisem pripravljena. Če pa se bom počutila po knjigi bolje, malo bolj umirjeno, pa bom mogoče uvidela, da sem že en korak nasproti umirjenosti in notranjmu miru in se bom lažje odločila za regresijo. Zaenkrat pa me je preveč strah.
 
0
Nazaj na vrh
el sol
Starost: 34Pridružen: 26. jun 2006Prispevkov: 329Kraj: mbStatus:Offline
Objavljeno: 23. avg 2006 13:35
Povezava do prispevka
Sem brala knjigo o tem in mislim da te nebi smelo biti strah regresije...vsaj mene ni, tudi jaz bi se rada probala vrniti v prejšnje življenje, zgolj iz radovednosti! Če misliš, da bo to rešilo tvoje težave, potem poskusi, poskusiti ni greh!
Every guy always ask me: what does he have that i dont? And i reply: my HEART!
0
Nazaj na vrh
tanaya
Starost: 38Pridružen: 28. dec 2005Prispevkov: 43Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. avg 2006 11:23
Povezava do prispevka
majckena ... te popolnoma razumem, da imaš pomisleke glede svojih odločitev, ali so prave ali ne, pri tem pa obutiš negotovost. A saj to občuti vsak, nekateri v večji meri nekateri pa
v manjši. Vsakega je strah ko ne ve kaj ga čaka, a zaradi tega ti ni treba skrbeti za to ali si se prav odločla ali ne. Mogoče bi blo pa še slabše če bi sprejela kakšno drugo odločitev. Vzemi pač kar ti življenje daje, četudi so to problemi. Problemi so da se jih rešuje, saj če jih ne bi blo nam bi blo dolgčas   Sprejmi to kot izziv in ne kot kazen za napačno odločitev. Tako al tako je skoraj nemogoče da bi se vedno odločila prav.
 
Tvoj strah pred smrtjo ... uživaj življenje, ki ga živiš tu in zdaj, saj ne veš kaj bo ko boš umrla. A zakaj bi se sploh obremenjevala s tem kaj bo potem. Če bi vedela da obstaja po smrti še eno življenje bi zato tega manj použila?! Zase lahko rečem da ne zato ker ni nič sigurnega, mogoče življenje po smrti sploh ne obstaja. Izkoristi življenje, ki je še pred tabo maksimalno ker je to edino kar lahko narediš dobrega za svojo dušo, saj boš le na tak način zadovoljna. In ne se obremenjevat z malimi težavami.. te itak pridejo in grejo.. to je pač del našega življenja.
Ne vem, če sem ti s tem kaj pomagala, a če sem ti me veseli. Če pa ti kaj ni jasno in imaš kakšno pripombo, vprašanje, ... pa kar napiši.
0
Nazaj na vrh
AngelEye
Starost: 38Pridružen: 28. apr 2006Prispevkov: 3479Kraj: ŠtajerskaStatus:Offline
Objavljeno: 25. avg 2006 11:51
Povezava do prispevka
Tanaya se strinjam.
 
Jaz osebno nisem za regresijo. Mislim, življenje je eno, na poti se srečujemo vedno bolj z vedno bolj ali manj pomembnimi odločitvami in, če se bomo skoz samo sekirali ali smo se prav odločili ali ne, bomo živeli nesrečno, ne bomo znali več ceniti trenutkov, ker bomo živeli v večnem dvomu. že vprašanje kaj danes obleči, nekaterim celo pokvari dan, kajti potem prideš v šolo, službo ali greš le na sprehod in ugotoviš, da bi bilo bolje obleči ono drugo in se potem človek cel dan skrbi in je slabe volje. To je bil samo primer, ampak že takšna odločitev lahko povzroči težavo, kaj šele kaj drugega. In pomoje ni možno najti rešitve v regresiji, kaj ti bo pomagalo vedeti kaj si bil nekoč, v prejšnjem življenju? To večino ljudi le še bolj obremeni, da ne govorimo o nekaterih posledicah, ki jih še sama ne vem in niti nočem vedeti. Pomembno je življenje, ki ga živimo, da ga jemljemo s polno žlico in, da delamo ter živimo tako kot se nam zdi najbolje in po naših zmožnostih!
 
Menim, da se dandanes preveč skrbimo živeti popolno, sprejemati popolne odločitve, izbirati popolna oblačila, iskati popolnega partnerja ipd..., torej popolno je vedno tisto pravilno in vedno se ne moramo pravilno odločiti . Odločamo se tako kot MISLIMO, da je pravilno. Pač ni vredno se tolk sekirat, smao živce si načenjamo in živimo tako rekoč bedno življenje, polno dvomov.
 
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. (W. D.)
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Regresija
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.