Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Razočarana v zvezi

201087
Starost: 37Pridružen: 30. jun 2010Prispevkov: 3Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. jun 2010 9:54
Povezava do prispevka
Lepo pozdravljeni!
Odločila sem se, da bom delila z Vami moj problem, ker mi mogoče lahko pomagate.
Malo več kot pred pol leta sem spoznala fanta, ki je prijatelj od moje sodelavke. Z njim sem se imela fenomenalno, v bistvu se še nisem v dobeni zvezi tako sprostila in najdla toliko skupnih interesov. Problem je bil v tem, da se je pred kratkim razšel z bivšo, ker ga je varala. Ko je zvedela, da se dobiva z menoj ga je želela nazaj. Do mene ni bil vedno iskren, ampak ker ni moral dolgo skrivat, mi je tudi povedal, da vrjetno ni z njo razčistil, zato sem mu dala čas naj premisli kaj bi rad. zdržal ni več kot tri dni in me je klical, da je bedak... Nasedla sem mu, spet sva bila skupaj. to se je ponavljalo cela pol leta. Zato sem tudi jaz začela kontaktirat z drugimi, da bi mogoče pričel razmišljat kako se počutim. Naredila sem ravno obratno. V bistvu sem ga odrinila od sebe. Vem, da človeka ne moreš prisilit, da je s teboj in vem, da ni tega vreden, ampak jaz nenormalno trpim. Zdaj sva imela približno mesec dni samo kreganje. Vedno sva en drugemu metala naprej, kaj sva si delala. Zato me je tudi pred tednom dni klical, da to ne gre več tako. Strinjala sem se, čeprav sem v sebi umirala. Mislila sem, da bo poklical pa ni... Zato sem ga jaz... Vem, da je narobe. Videla sem ga kako močno se je ohladil do mene. Zato sem ga vprašala, če je mogoče spet z bivšo. Odgovoril mi je da ne. Ampak sem doživela še večji šok, ko mi je rekel, da se dobiva z eno drugo. Vem sama pri sebi, da se za to ne splača sekirat, pa blalblabal... Ampak ga ne razumem. Pred tednom dni me je vprašal kaj čutim. Nisem mu želela priznat, da si ga želim nazaj. Zato mi je rekel, da ve da čutim enako kot on, in da je bolje za oba da se to prekine, ker bo drugače spet isto kot je vedno bilo. Potem pa ni minilo niti dva dni pa se dobiva že z drugo. Zakaj me mora tako čustveno uničevat, ko dobro ve da sem krhka oseba?? Vse kaj bi rada je kakšen nasvet, vzpodbudna beseda, da se poberem. Hvala vam za vaša mnenja.
Lp
0
Nazaj na vrh
glista
Starost: n/aPridružen: 2. mar 2006Prispevkov: 6141Kraj: Na vrhu!!!Status:Offline
Objavljeno: 30. jun 2010 11:37
Povezava do prispevka
take veze se ne splača negovat. ker ni grajena na zaupanju. 
PL POWER!
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 41Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 30. jun 2010 11:59
Povezava do prispevka
uf, kratko in jedrnato in resnično
 
drugače pa jaz v takih situacijah vedno rečem, da je ključna zavest o spoštovanju samega sebe. postavi sebe na prvo mesto in ne njega. ti si prva, ti si zaslužiš kaj boljšega od take kolobocije Wink
0
Nazaj na vrh
amendedgirl
Starost: n/aPridružen: 21. jun 2010Prispevkov: 817Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. jun 2010 12:07
Povezava do prispevka
Mislim, da je predvsem problem pri njemu, saj nima razšiščene pojme kaj si dejansko želi. Prvič, s teboj je hodil pa še vedno ni pozabil bivše in drugič, potem ko sta šla narazen, se dobiva s tretjo osebo.
Sicer se mi zdi tvoj odziv pričakovan, da si začela s drugimi kontaktirat, da bi mu "dokazala" kako se ti počutiš. Ponavadi je tako, da osebe ti nekaj "mečejo naprej" same pa iste zadeve ne morejo dojeti (on je lahko z bivšo razčiščevat, ti pa nisi smela z drugimi bit).
Če veš, da tega ni vreden se vsakič, ko bi ga želela poklicat prepričaj, da to ni dobro. Najbolje bi bilo, da bi povsem prekinila stike saj, če se ne bosta videvala/slišala, ti bo veliko lažje. Vem, da je težko (z lastnih izkušenj), ampak je to najboljša (!) rešitev.
Verjamem, da si zaljubljena vanj in ti je oh in sploh, ampak če veš, da ne bo uspelo, zakaj ga potem hočeš imeti?? Sploh ker se je on ohladil, ne boš nič dosegla. Boljše bo, da ga sprejmeš takega kot je, čeprav ga ne razumeš in ne poglabljaš zadeve, ker ti bo samo še težje. Pa pogumno naprej ... poskušaj zaposliti svoje misli s čim drugim (prijetnimi zadevami) in kmalu bo on preteklost
0
Nazaj na vrh
emchy
Starost: 34Pridružen: 11. feb 2009Prispevkov: 816Kraj: niham med ptujem in ljubljano:)Status:Offline
Objavljeno: 30. jun 2010 12:16
Povezava do prispevka
Mislim, da ni on kriv da v smislu da te čustveno uničuje, ampak jemlješ velik del krivde sama.
Če si vedela, da bivše ni prebolel, če veš,da se dobiva z drugo itd ne prelagaj krivde za krhko, nanj, ampak nase.
Pač morala boš iti skozi prebolevanje, tako kot so že šle ženske pred in kot še bodo šle ženske za tabo.
Kot vidiš, si sama napisala da ni bil iskren.Zaupanje pa je ogromen del odnosa.Res hočeš biti z nekom, ki ti je že lagal in ti po vsej verjetnosti še bo?
Svetujem ti, da se čimprej z nečim zaposliš.Žuranje, koktejlčkanje, zdaj še pride morje, kak šport, lahko se odpraviš teč, v glavnem, ogromno stvari je, ki te bodo zaposlile na pozitiven način.
Pa vso srečo, katerokoli pot boš že ubrala!
0
Nazaj na vrh
201087
Starost: 37Pridružen: 30. jun 2010Prispevkov: 3Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. jun 2010 14:03
Povezava do prispevka
Hvala vam za odgovore. Jaz se vsega tega zavedam. Vem, da je veliko na zaupanju. In vem, da sem sama sebe pripeljala tako daleč. V bistvu je najhuje to, ko se je vedno vračal nazaj in mi govoril, da bo prekinil stike z bivšo, potem da še ni pripravljen, potem spet, da je bedak da tako razmišlja in da se ima lepo z menoj. Vem, da sem sama kriva za ta dejanja, ker bi že prvič morala vse skupaj prekinit. Ampak me je vedno nekaj vleklo nazaj. Sama sem tudi imela pred tem 6 letno zvezo in ni bilo nikoli takšnih scenarijev, zato toliko bolj boli. Včasih sem bila punca, ki je zaupala, sedaj pa se mi zdi, da se skoraj ne prepoznam več. Mislim, da mi je zbil vse zaupanje, da bi komorkoli še kaj vrjela, ker res nisem nič razumela. Jaz bom vaša mnenja z veseljem prebrala, sama vem, da ne smem kontaktirat z njim, tega se tudi držim, čeprav me včasih prav grabi da bi ga poklicala. Sem pa vesela, da vam lahko pišem in mi vaše vzpodbudne besede veliko pomenijo. Mi je veliko bolje nekomu tako povedat, ki je čisto objektivna oseba, kot pa svojim prijateljem, ker je vedno tako, da te bo vsak potolažil v tvoj prid. Še enkrat hvala in bila bi vesela še kakšnega vašega mišljenja.
Lp

0
Nazaj na vrh
amendedgirl
Starost: n/aPridružen: 21. jun 2010Prispevkov: 817Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. jun 2010 14:24
Povezava do prispevka
Sej na začetku je vedno tako, ko si zaljubljem, misliš, da bo vse dobro in lepo (kar je tudi prav, saj, če greš v zvezo z namenom, da boš osebo kmalu zapustil, ni niti smiselno z nekom hoditi), vendar sčasoma se izkaže, da ni vedno vse tako "bleščeče" kot sprva zgleda.
Dosežek je že to, da se vsega zavedaš in veš kaj je bilo narobe. V kakem smislu misliš, da se sploh ne prepoznaš več? Ne zaupaš več drugim? Si skeptična do vsega? Prepričana sem, da boš kar nekaj časa potrebovala, da boš komu spet zaupala in boš dvomila vse. To je povsem normalen odziv, ko te nekdo prizadene.
Lahko tudi zbrišeš številko tako, da tudi v primeru, če bi ga hotela poklicati, ga ne boš mogla, ker pač ne boš imela njegove številke (čeprav predvidevam, da jo znaš na pamet).
Glede objektivnosti pa je ponavadi tako, da prijateljice zagovarjajo tebe in krivijo njega, čeprav mogoče v resnici ni tako. So fantje kar se tiče tega bolj objektivni, ni pa nujno
0
Nazaj na vrh
*lučka*
Starost: 38Pridružen: 25. jul 2006Prispevkov: 1019Kraj: vsakič nekje drugje :)Status:Offline
Objavljeno: 30. jun 2010 17:20
Povezava do prispevka
Seveda boli in to grozno, verjetno je že vsaka izmed nas kdaj šla skoz to. In tudi ti boš morala iti skoz to, ker je to pač faza prebolevanja. Čim prej, tem bolje, veliko je odvisno od tebe. Prišel bo čas, ko bo vsak dan manj bolelo. Zagotovo. Bodi močna in skušaj preusmeriti misli drugam, zaposli se. Ne razmišljaj več v dvojini, vidva več ne obstaja, obstajaš samo še ti.

201087 je napisal/aVčasih sem bila punca, ki je zaupala, sedaj pa se mi zdi, da se skoraj ne prepoznam več. Mislim, da mi je zbil vse zaupanje, da bi komorkoli še kaj vrjela, ker res nisem nič razumela.

Zagotovo bo trajalo nekaj časa, preden boš lahko spet zaupala. Ampak ko bo prišel gospodič Pravi mimo, tudi to ne bo problem.

Veliko sreče!
Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick. (Gwyneth Paltrow)
0
Nazaj na vrh
Talita
Starost: n/aPridružen: 24. nov 2005Prispevkov: 989Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. jun 2010 20:00
Povezava do prispevka
Absolutno nujno ga izbriši iz svojega življenja, prekini vse stike. Verjetno trenutno sama težko verjameš, da je to najboljša rešitev, ker si prizadeta. Sama pa sem prepričana, da je to ne samo najboljša, temveč edina rešitev. Res - prekini vse stike, tudi če te on kliče in prosi (taki to zelo radi počnejo, če ni vse po njihovo v trenutku, ko si nekaj zamislijo), ker bo dobro med vama vedno samo nekaj dni. Pa punce so že super povedale - zaposli se, posveti se prijateljem in hobijem pa bo kmalu bolje. Nimaš se kaj spraševati, kaj bi če bi.., ker tole nikoli ne bo funkcioniralo. Naredi vse, da ga preboliš, pozabiš (letni čas dela zate Wink ). Srečno!
0
Nazaj na vrh
ninak
Starost: -14Pridružen: 24. feb 2006Prispevkov: 884Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. jun 2010 20:24
Povezava do prispevka
Tako kot so že ostale predlagale; definitivno prekini, ga pozabi in"izbriši" iz svojega življenja ker po mojem mnenju to ni normalen partnerski odnos. Gre za igračkanje, ki je daleč od odraslega ravnanja. Vem, da je to zadnje kar si želiš slišati ampak bodi srečna, da je bila zveza kratka ter da ni in ne bo del tvoje prihodnosti; sigurno pa bo na začetku težko. Ta čas pa se posveti sebi - itak je tu poletje ter uživaj. Tisto pravo pa te bo zadelo ko boš najmanj pričakovala in mislim, da je vredno čakati
Obžalovanje je izguba časa.
To je preteklost, ki te hromi v sedanjosti.
0
Nazaj na vrh
_Teheran_
Starost: 40Pridružen: 24. jun 2005Prispevkov: 822Kraj: Tatami Status:Offline
Objavljeno: 30. jun 2010 21:28
Povezava do prispevka
Zakaj uničevat sebe če lahko imaš nekoga ki ti pomaga gradit tebe oz. skupaj gradita oba. Nekak sem bil podobno v taki situaciji, ampak lahko rečem le to da jest in pit takih zadev spletkarij ne potrebujem al nočem več. Nimam časa ne energije, čeprav iskreno imam ogromno, ampak ne mislim trošit v brezveze. če on tebe ne more spoštovat tebe , ti tudi njega ne moreš... Za tebe obstaja neka prava oseba katera ti bo dala zadihat v novi dan... Ne obremenjuj se preveč, ker nas descev je dost, še posebi zdaj poleti 


lp T.
To be a warrior is not a simple matter of wishing to be one. It is rather an endless struggle that will go on to the very last moment of our lives. Nobody is born a warrior, in exactly the same way that nobody is born an average man. We make ourselves into one or the other.
0
Nazaj na vrh
Mariposa07
Starost: 34Pridružen: 30. avg 2006Prispevkov: 246Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. jul 2010 19:43
Povezava do prispevka
Js vem d sm tut ful trpela zarad enga fanta.
In pol sm jokaje kliicala Marijo in sm rekla: Marija, če ni ta fant zame, prosim, vzemi vzemi vzemi mi ga.

In res mi ga je, po prIbl 3-4mescih, sem spoznala fanta, kateremu un prejšnji ne seže do pet.

Ne vem, ali sva za skupaj ali ne.

Oba sva se zavestno dala v Božje roke.  Tako da nimam s tem skrbi.
0
Nazaj na vrh
SwanHeart
Starost: n/aPridružen: 18. jul 2005Prispevkov: 1527Kraj: Nekje v temi s prekrizanimi rokamiStatus:Offline
Objavljeno: 4. jul 2010 0:16
Povezava do prispevka
In potem bojo rekli, da smo zenske zmesane kokosi. Tale "tvoj" je hujsi.

Zacni mislit na druge stvari, njega odmisli in porini nekam v ozadje. vem da je hudicevo tezko, ampak se da z nekaj potrpljenja in avtosugestije. Takih tipov, ki hodijo s tabo, smudlajo z bivso in se dobivajo s tretjo osebo ne rabis!
There is only 1 part of the universe you can change and that part is your own self.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Razočarana v zvezi
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.