Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Prijateljeva punca

Pojdi na stran 1 , 2
baxi
Starost: 32Pridružen: 10. nov 2009Prispevkov: 5Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2009 0:51
Povezava do prispevka
Zdravo ..

vse se vrti okoli tiste punce ...  rad sm se družil znjo, pogovarjal bi se lahko dan in noč... ko jo pogledam pa prva stvar katero opazim so njene očke. Skoraj da ne morem odmaknit pogled... Kar pa najbol obožujem pa je ko se nasmeje .
( ""  Ker vem da nisem lep in to sm se komaj zavedal pred 2 leti ko sem poskušal osvajati prvo punco pa se mi je zasmejala v obraz ... od takrat naprej se zelo težko družim skakšno punco.. najbolj kar sovražim na sebi je nos...btw star sem 18 in nisem hodil še znobeno...  Od tedaj se nočem niti več slikati, vedno se izmikam ..  Vsakič ko vidim kakšno punco da me gleda in zraven še smeje me prime jeza in sram me je videza, ter upam da se smeje komu drugemu.. )
in zaradi tega nisem te punce povabil nikamor saj če bi me zavrnila ( kar je skoraj sigurno ) od sramote je nebi mogel več pogledati ...nobenemu nisem omenjal da mi je všeč.. in tukajle pride moj prijatelj v igro ..
na kratko sedaj hodita skupaj :S  in ko ju vidim me me prime taka jeza da sm začel trenirat kickbox da potolčem to jez ( začel sem tudi upat da mi kdo razbije nos, tko da ne bo naravno grd )....
začel sem se jima izmikat, sprijateljem sva se že dostikrat skregala, kr tako brezveze ( jaz začel )  samo da ju ne vidim ker mi ju je težko gledat kko sta skupaj .. sej mu želim veselje, samo nevem.. ne znam postaviti kdo je na prvem mestu on al ona Confused
čez dan sm začel veliko spati , da mislim nanjo čim manj kar se da... začel je tudi problem pri učenju .  vsakič mi pride ona na misel ...
največi problem pa je da je ne bom mogel odmaknit iz glave saj mi prijatelj nonstop govori o njej ... pa nevem kako mu povedat da naj neha oz da nočem več slišat niti besede o njej  saj že tko se počutim slabo

želel bi kakšen odgovor prosim... Hvala
*********************************
Music is a drug,
It's a drug to make music!
*********************************
0
Nazaj na vrh
Maisie
Starost: n/aPridružen: 13. nov 2007Prispevkov: 807Kraj: Planet ZemljaStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2009 8:38
Povezava do prispevka
Pozdravljen!
 
Kot prvo začni drugače gledat na sebe. Če boš drugače gledal na sebe in izražal samozavest se bo tudi odnos drugih spremenil.
Zakaj ti pišem? Ker sem našla eno skupno točko. NOS. Tudi meni ni bil nikoli všeč moj nos. Bila sem totalno nesamozavestna, na robu tega, da si grem operirat ta nos in bo potem vse drugače. Dokler nisem spoznala sedanjega fanta, ki je prav to prvo opazil na meni. Pa ne zato, ker mu ne bi bil všeč ampak zato ker mu je všeč. In ko mu sedaj omenim moje namere iz preteklosti je prav jezen:)
Nekateri ljudje so hudobni in nesramni. Se norčujejo ker so pač sami včasih preveč samozavestni. Prav vse tiste, ki so se kadarkoli norčevali iz mene, sedaj videva z puncami/fanti, ki imajo popolnoma povprečen videz ali pa izgledajo (si upam trdit) slabše kot jaz. Takšno je življenje.
Kar se pa tiče prijateljeve punce. Ni najbolj pošteno da skačeš prijatelju v "zelje". Punca je oddana in s tem se boš mogel sprijaznit. Ti ni bila usojena...morda pa se še kdaj srečata na kakšnem drugem kraju kjer ti bo usojena. Pusti času čas. Prevdsem pa ne misli na to da si grd. Sprejme sam sebe takšnega kot si. In bodi hvaležen za to kar imaš.....
Pogumno naprej!
"Iskanje odličnosti pomeni, da poskušamo dati vse od sebe pri vsem, česar se lotimo."
0
Nazaj na vrh
baxi
Starost: 32Pridružen: 10. nov 2009Prispevkov: 5Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2009 9:57
Povezava do prispevka
jah... težko bo prit do malo več samozavesti saj nobena punca ni izkazala preveč zanimanja zame ...
glede tiste punce.. jah sej bi se jo dalo čez čas pozabit, če bi bila zneznance .. tko pa je sfrendom ki se skoraj vsak dan vidiva... meni pa ni lih prijetno poslušat njihove dogodivščine Confused
nemorem pa mu povedati da mi je ona všeč in da mi ni prijetno poslušat.. 
*********************************
Music is a drug,
It's a drug to make music!
*********************************
0
Nazaj na vrh
BibaXs
Starost: n/aPridružen: 21. avg 2008Prispevkov: 2031Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2009 12:32
Povezava do prispevka
baxi je napisal/ajah... težko bo prit do malo več samozavesti saj nobena punca ni izkazala preveč zanimanja zame ... 
 
To je pa rahlo zgrešen pristop do večje samozavesti. Do samozavesti ti ne more pomagati nekdo drug, pač le veliko dela na samem sebi. In ne glede na vse nasvete, ki ti jih lahko ponudimo, boš moral vso delo opraviti sam. Žal, tako pač je.
 
V družbi in pri puncah je treba bit zgovoren, saj nekaj že imaš za ponudit - nekaj veš, znaš, imaš kake zanimive hobije. Če ne, pa izrazi zanimanje za družbo okoli sebe, pokaži, da te zanimajo, jih čim več sprašuj - ljudem godi, če se nekdo zanima za njih.
 
Tudi sama sem imela in še imam težave s samozavestjo. Pa se trudim bit bolj zgovorna v družbi - včasih mi uspe, včasih ne, včasih pomaga kak deci.
 
Pa naj se sliši že ne vem kako zlajnano in klišejsko - ni vse v zunanji lepoti. Res.
 
Kar se pa tiče prijateljeve punce, je res bolje, da usmeriš energijo kam drugam. Bo še prišla kakšna mimo.
 
 
 
0
Nazaj na vrh
Dominika
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2009Prispevkov: 1020Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2009 13:02
Povezava do prispevka
 baxi veš zunanji videz je pomeben samo za prvi vtis, ki pa je zelo kratkotrajen, potem pride do veljave značaj človeka.Če si duhovit, inteligenten, prijazen potem je to mnogo bolj pomembno kakor pa prvi vtis oz. tvoj videz. Samozavest je potrebno graditi ravno na podlagi takih lastnosti (prijaznost, duhovitost...) ne pa po lepši zunanjosti in pa se zaradi tega tudi samospoštovati.Saj konec koncev ljudje ki so zelo lepi in se tega zavedajo so načeloma res bolj zaželeni v družbi, a ravno zaradi tega ne gradijo kaj dosti na svoji osebnosti. Tako samospoštovanje ki temelji  zgolj na lepem videzu je zelo nestabilna podlaga za sklepanje vez, saj človek nikoli ne ve ali je sprejet kot oseba ali samo zaradi svojega videza.
Glede punce je pa tako, da ti prav iskreno verjamem, da boli vsakič, ko jo vidiš, ko prijatelj govori o njej, ampak tukaj se ne da kaj dosti narediti, to boš moral preboleti. Iskreno ti želim, da boš uspel to prebroditi tako ne da bi izgubil prijatelja. Je pa to pač ena zkušnja več za naprej v življenje, čeprav je zdaj hudo, se boš tega kasneje spominjal kot nekaj iz česar si se tudi nekaj naučil. V šoli pa zaradi tega nikar ne popuščaj, ker bi bilo res škoda, pa še cena bi bila previsoka, saj če kaj zavoziš boš pač moral sam popraviti. Popravljati mogoče takrat ko tvoja ljubezen do punce že zdavnaj ne bo več tako močna, kaj veš mogoče je pa sploh ne bo več, nikoli ne veš.
0
Nazaj na vrh
BlackCat
Starost: 38Pridružen: 24. jun 2007Prispevkov: 850Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2009 13:36
Povezava do prispevka
Tako je...zunanji videt ima le majhen delež pri človeku. Meni je zelo pomembna karizmatičnost, pogled na svet, močna osebnost. Sama ne maram copatastih moških, ki ženski v vsem ustrežejo, so boječi itd... Bolje da ti ne grem naštevat v kateri znani ljudje so meni všeč Smile Res...mogoče so punce v srednji šoli še malo površinske, vsaj pri nas je bilo tako, tudi sama sem bila taka, ampak potem z leti se gledajo čisto druge stvari. V bistvu se gledajo prej druge stvari, kot je pristop, izbrane besede, odnos, ...

Glede nosa pa bi ti rekla tako: zavedaj se, da razen če se greš operirat, se ne bo spremenil. Če ga greš operirat bodo pa vsi opazili in bodo buljili nonstop v njega. Tako da se sprijazni z njim in se zavedaj da te ta nos dela drugačnega. Eenako boš težko našel žensko, ki ne bo imela vsaj ene točke na telesu, katere se sramuje.

Srednješolske ljubezni so pač take...zelo malo se jih obdrži, so bolj kot ne, neka podlaga za kasnejše resne zveze. Od vseh mogočih zvez iz srednje ki se jih spomnem, mislim da sta se samo 2 obdržale. Tako da...
Res se ti ne splača obremenjevat s temi stvarmi, čeprav te razumem kako je v teh letih. Ampak bo minilo. Če ti povem iz lastnih izkušenj: fantje ki so bili v srednji in osnovni šoli najbolj zaželjeni, so zdaj v nekem povprečju, šola jim ne gre, s puncami pa so se bolj zabavali in zdaj se jih izogibajo. Tisti povprečneži iz srednje pa so zdaj super srečni, eni že delajo, imajo resne in fajn punce.

Ta punca pa sigurno ni edina in gotovo se boš še večkrat zaljubil. Težka bo ja, ampak s časom se bo stvar umirila in boš postal indiferenten. Jaz na tvojem mestu ne bi prijatelju povedala za nastalo situacijo, ker zna bit da se te bo izogibal, ker bi se bal da se bo kaj zgodilo. In bi izgubil še prijatelja.

Tako da res, zavedaj se da si poseben kot vsi ostali. Če se normalno obnašaš, si prijazen do ljudi, si umit, urejen in imaš čista oblačila, mislim da samo kak bedak se lahko smeji temu. Kvečjemu ima tisti probleme sam s sabo. Ženska ki te grdo zavrne pa je koza. Smile
A moment of silence...
0
Nazaj na vrh
Dominika
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2009Prispevkov: 1020Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2009 13:51
Povezava do prispevka
BlackCat je napisal/aŽenska ki te grdo zavrne pa je koza. Smile


To mi je pa tako všeč, ker je to tako resnično, koza na kubik. V posmeh sama sebi. Embalaža polna puhlosti.
0
Nazaj na vrh
baxi
Starost: 32Pridružen: 10. nov 2009Prispevkov: 5Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2009 15:07
Povezava do prispevka
hvala vsem ki so se posvetili tej temi...
se bom poskušal držati vaših nasvetov...
pa za začetek bom popil kak kozarček več Tongue da bo malo lažje ..

Lp
*********************************
Music is a drug,
It's a drug to make music!
*********************************
0
Nazaj na vrh
AngelEye
Starost: 38Pridružen: 28. apr 2006Prispevkov: 3479Kraj: ŠtajerskaStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2009 15:58
Povezava do prispevka
Ampak ne utapljati žalosti v alkoholu. Jaz sem striktno proti alkoholu recimo in ravno zato sem tako drugačna od ostalih vrstnikov na faxu in še v času srednje šole. Nisem hodila ven pit in zato sem bila vedno čudna in bog ti ga vedi kaj vse...ogovarjali so me za vogalom in, ko se gre na kofe, če se ženske menijo o feštah sem le tiho. Ni prijetno...vsak ima svoje kvalitete, vendar kozarček ob posebnih priložnostih ali kozarček, dva, tri, ... vsak vikend ni isto. Poznam ljudi, ki ga sploh ne znajo žurat brez alkohola...no, roko na srce, ne poznam osebe, ki bi žurala, ne da bi pila Unhappy Sry za OT, ampak s tem se pač ne strinjam, da je kozarček potreben za pogum. Big smile Brez zamere Wink

Tako, da vsak ima svoje kvalitete in svoje slabosti, jaz imam sama s sabo še zdaj težave...fantu sem pravila, da ne bova nikoli skupaj, ker me vizualno pač ni pritegnil takoj...me je pa kot človek in zdaj je zame najlepši in najboljši človek, ki ga poznam. Sama sebi nisem všeč, ni mi všeč frizura, barva las, oblika nosu, ušes...same napake vidim, ampak enostavno se zdaj ne ubadam s tem neki veliko in je lažje, veliko lažje.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. (W. D.)
0
Nazaj na vrh
lufchi
Starost: 40Pridružen: 3. jul 2005Prispevkov: 409Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2009 16:02
Povezava do prispevka
ampak z alkoholom ne pretiravaj - verjemi, da puncam opiteži niso všeč, še posebej, če so čisto brez kontrole nad sabo.

če si nesamozavesten, si s športom po moje na pravi poti. ne samo, da sprostiš frustracijo, oblikoval si boš telo ter pridobil neko samodisciplino in posledično bo tudi samozavest večja.

mogoče v tolažbo - vsi smo zaradi nečesa na svojem telesu nesamozavestni, jaz ne poznam nikogar, ki bi se čisto sprejel pa čeprav več nismo v najstniških letih (govorim zase in svoje kolege). vsi se zaradi nečesa obremenjujemo pa naj bo to nos, obraz, postava, nastajajoča pleša ipd. Ampak tako je - nihče ni popoln. V resničnosti ni popolnosti.

Pa še enkrat poudarjam - beg v alkohol ni rešitev (kozarček je sprejemljiv, ampak vsakič, ko ti bo katera všeč pa se ne boš mogel zanašati na alkohol.)

še to: ne vem, kako dolgo poznaš to punco in kako dolgo prijatelja - ampak, če je med tabo in prijateljem večletno pravo prijateljstvo, potem je prioriteta prijatelj. pravi prijatelji ostanejo, punce pa pridejo in grejo.
Hvala vsem, ki ste pomagale pri pedenanju mercedesa - PL POWAH ;)
0
Nazaj na vrh
BibaXs
Starost: n/aPridružen: 21. avg 2008Prispevkov: 2031Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2009 16:20
Povezava do prispevka
lufchi je napisal/aampak z alkoholom ne pretiravaj - verjemi, da puncam opiteži niso všeč, še posebej, če so čisto brez kontrole nad sabo.
 
Uf, ja. Jaz sem prej omenila kak deci, da malo razveže jezik, kaj dosti več pa res ni potrebno, ker je zgornja trditev še kako resnična.
 
Ne me narobe razumet, ker nočem nobenega k alkoholu spodbujat, jaz pač pravim, da meni deci pomaga, pa zato še nisem pijana ali karkoli, še zdaleč od tega 
0
Nazaj na vrh
baxi
Starost: 32Pridružen: 10. nov 2009Prispevkov: 5Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2009 16:27
Povezava do prispevka
lufchi je napisal/aampak z alkoholom ne pretiravaj - verjemi, da puncam opiteži niso všeč, še posebej, če so čisto brez kontrole nad sabo.


ah ne pretiravat Tongue samo 1x sm se ga napil da nisem vedu zase in nikoli več....sej spijem nekaj ... ampak lih da me ogreje Tongue ravno se še zmerom da hodit ...

btw..  nikoli nisem mislil žalosti al podobno potolažit zalkoholom.... še denarja nimam tolko Confused
( oprostite če sm se narobe izrazil )
*********************************
Music is a drug,
It's a drug to make music!
*********************************
0
Nazaj na vrh
linkica
Starost: 37Pridružen: 13. apr 2008Prispevkov: 126Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. nov 2009 21:07
Povezava do prispevka
AngelEye je napisal/aAmpak ne utapljati žalosti v alkoholu. Jaz sem striktno proti alkoholu recimo in ravno zato sem tako drugačna od ostalih vrstnikov na faxu in še v času srednje šole. Nisem hodila ven pit in zato sem bila vedno čudna in bog ti ga vedi kaj vse...ogovarjali so me za vogalom in, ko se gre na kofe, če se ženske menijo o feštah sem le tiho. Ni prijetno...vsak ima svoje kvalitete, vendar kozarček ob posebnih priložnostih ali kozarček, dva, tri, ... vsak vikend ni isto. Poznam ljudi, ki ga sploh ne znajo žurat brez alkohola...no, roko na srce, ne poznam osebe, ki bi žurala, ne da bi pila Unhappy Sry za OT, ampak s tem se pač ne strinjam, da je kozarček potreben za pogum. Big smile Brez zamere Wink

Tako, da vsak ima svoje kvalitete in svoje slabosti, jaz imam sama s sabo še zdaj težave...fantu sem pravila, da ne bova nikoli skupaj, ker me vizualno pač ni pritegnil takoj...me je pa kot človek in zdaj je zame najlepši in najboljši človek, ki ga poznam. Sama sebi nisem všeč, ni mi všeč frizura, barva las, oblika nosu, ušes...same napake vidim, ampak enostavno se zdaj ne ubadam s tem neki veliko in je lažje, veliko lažje.


Tole si tako lepo napisala... Prav nasla sem se v tvojem opisu...
0
Nazaj na vrh
soncnica19
Starost: 122Pridružen: 9. dec 2007Prispevkov: 596Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. nov 2009 6:52
Povezava do prispevka
AngelEye je napisal/a Jaz sem striktno proti alkoholu recimo in ravno zato sem tako drugačna od ostalih vrstnikov na faxu in še v času srednje šole. Nisem hodila ven pit in zato sem bila vedno čudna in bog ti ga vedi kaj vse...ogovarjali so me za vogalom in, ko se gre na kofe, če se ženske menijo o feštah sem le tiho.



Jaz tudi.


Baxi prijateljevo punco pa kar pri miru pusti, ker boš drugače uničil še lepo prijateljstvo.
Če ti je ta punca namenjena, bosta v prihodnosti skupaj, če ti ni, si boš moral najti drugo sanjsko žensko.
0
Nazaj na vrh
Maisie
Starost: n/aPridružen: 13. nov 2007Prispevkov: 807Kraj: Planet ZemljaStatus:Offline
Objavljeno: 11. nov 2009 8:21
Povezava do prispevka
Tudi jaz sem se našla v teh besedah. Pa sem mislila da sem edina.
"Iskanje odličnosti pomeni, da poskušamo dati vse od sebe pri vsem, česar se lotimo."
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Prijateljeva punca
Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.