Meni se že ob misli na pehtranovo potico cedijo sline - to je moja najljubša potica. Jaz je še nisem pekla, peče jo moja mama, ki ne da skute ampak kislo smetano z veliko pehtrana, malo dobtinic, jajcem in sladkorjem. Je BBB. Jaz pehtran dodajem receptu za šarkel (vmešano masleno testo). S tem je manj dela, okus pa je skoraj enak (zame še boljši) kot pri potici.
Tud pri nas jo mami dela tako, koit si ti opsala, Bela. Sem jo pa enkrat jedla s skuto in mi je bla še boljša, tko da sm jo nahecala, da nej enkrat proba s skuto
Veš, tudi jaz sem razmišljala, da bi mami svetovala uporabo skute, ki ima, kot opisuje Staša, veliko dobrih lastnosti pri ohranjanju in izgubljanju teže.
Hehe, ja jest se tud s tem tolažim da bo pehtranova potica s skuto manj kalorična in bolj zdrava...no, zdrava že, kalorijam pa lohk kdaj tud malo skozi prste pogledamo, ane