Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Mesne kroglice

Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 30. maj 2006 10:58
Povezava do prispevka
Danes jih bom delala za kosilo in glede na to da sm najdla polno različič (z namočeni kruhom, rižem, drobtinami, samo mesno) me zanima kakšne vi delate? Jih najprej ocvrete ali kuhate v omaki?
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 30. maj 2006 11:05
Povezava do prispevka
no jaz če jih delam, delam takšne s kruhom in začimbami, potem jih pa ocvrem Wink
0
Nazaj na vrh
filio
Starost: 39Pridružen: 30. okt 2005Prispevkov: 485Kraj: KRStatus:Offline
Objavljeno: 30. maj 2006 11:09
Povezava do prispevka
Moja mami dela takšne samo iz mesa, jih najprej ocvre, nato pa še malo skuha v paradižnikovi omaki in popeče z mocarelo. Njami.
0
Nazaj na vrh
1A
Starost: 42Pridružen: 7. mar 2006Prispevkov: 2365Kraj: vedno nekje vmesStatus:Offline
Objavljeno: 30. maj 2006 11:34
Povezava do prispevka
moja mami pa jih naredi meso +riž, pol jih pa samo kuha v paradiznikovi mezgi
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 30. maj 2006 11:43
Povezava do prispevka
Pa predno jih date kuhat, jih kej  v moki povaljate, da ne razpadejo?
 
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
suzuki
Starost: n/aPridružen: 28. jan 2006Prispevkov: 876Kraj: M.SobotaStatus:Offline
Objavljeno: 30. maj 2006 12:45
Povezava do prispevka
ne, da ne ratpadejo, dodam masi eno surovo jajce, ki to maso lepo skupaj drži.
Drugače pa jih jaz delam z rižo v paradižnikovi omaki ali pa samo mesne ocvrte in prilogo zraven,
pozdravček,suzuki
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 30. maj 2006 13:03
Povezava do prispevka
Hvala za vse napotke. Se jih bom kmalu lotila delat
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 30. maj 2006 16:09
Povezava do prispevka
No da se malo pohvalim...super so mi ratale
Naredila sm jih v 2 različnih izvedbah-ene klasika, v drug del mase sm pa umešala skuto. Te zadnje so ful ful dobre.
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
*ela
Starost: 40Pridružen: 25. mar 2006Prispevkov: 371Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 30. maj 2006 17:03
Povezava do prispevka
verjamem da je tole dobro ratalo s skuto ker je itak multifunkcionalna...
a potem si  ocvrla a si jih samo kuhala/po katerem predlogu si potem naredila specialiteto?
0
Nazaj na vrh
Lumpa
Starost: 42Pridružen: 2. nov 2004Prispevkov: 7406Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 30. maj 2006 17:13
Povezava do prispevka
Ubistvu sm dala na teflonsko posodo malo olja, tko da sm jih bl popekla k ocvrla.Potem so se pa itak še v omaki dobre pol urce kuhal
 
Spet se mi je na bolš poslabšal.
0
Nazaj na vrh
*ela
Starost: 40Pridružen: 25. mar 2006Prispevkov: 371Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 30. maj 2006 17:18
Povezava do prispevka
uf sliši se super...bo treba probat!
0
Nazaj na vrh
1A
Starost: 42Pridružen: 7. mar 2006Prispevkov: 2365Kraj: vedno nekje vmesStatus:Offline
Objavljeno: 15. jun 2006 12:18
Povezava do prispevka
mmmmm
jaz sem jih tudi včeraj naredila, low fat Smile
puranje meso z manj maščob, mini pest riža, osnova za filano papriko-to spacala skup, naredila kroglice in jih kuhala pol urce v čisti paradižnikovi mezgi, pa seveda brez pireja ker pol več to ni dieta
0
Nazaj na vrh
Saška
Starost: 45Pridružen: 2. jun 2004Prispevkov: 443Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. jun 2006 12:47
Povezava do prispevka
Ne morem verjet - ravno iščem recept za mesne kroglice po netu, ko se tu pojavi tale tema.
 
Mene pa zanima, če lahko že narejene kroglice zmrznem? Z omako vred. Kako pa je s surovim faširanim mesom - bi se ga tudi dalo zmrzniti? Jutri odhajam na morje, doma pa imam 1/2 kg puranjega faširanega, pa ne vem, kam z njim.
 
LP Saša
0
Nazaj na vrh
sanda
Starost: 42Pridružen: 5. jun 2005Prispevkov: 4168Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 15. jun 2006 13:24
Povezava do prispevka
Ne vem, kako je s puranjim faširanim, svinjskega pa sem že zamrznila in je bilo čisto v redu. Tako da po mojem  lahko . Omako pa tudi lahko, samo je po mojem bolje, če daš posebej
(v kakšno plastično posodo ali še bolje: v tako,da bo takoj za mikrovalovno).


0
Nazaj na vrh
suzuki
Starost: n/aPridružen: 28. jan 2006Prispevkov: 876Kraj: M.SobotaStatus:Offline
Objavljeno: 16. jun 2006 11:57
Povezava do prispevka
Komot zamrzneš kroglice, pa naj so to iz puranjega, piščančjega ali svinjskega mesa in to z omako vred. Odmrzneš pa v mikro, ali pa daš zamrznjeno v posodo, prižgeš štedilnik in na majhni vročini odtajaš in potem poješ. Vmes moraš seveda premešati.
pozdravček,suzuki
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Mesne kroglice
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Večina žensk (in tudi vseh ostalih) si predstavlja menopavzo povsem napačno.