Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Outfit dneva

Pojdi na stran 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113
tinchyka
Starost: 34Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 4716Kraj: somwhere over thereStatus:Offline
Objavljeno: 28. jul 2007 11:45
Povezava do prispevka
Katja je napisal/aZa emino starost je tale outfit več kot primeren.  Če bi se pa Kassiopea v tole oblekla, bi bilo pa res cheap, cheap, cheap. 

Se podpišem pod tole.
I may not be perfect, but I'm always me.
0
Nazaj na vrh
grumi
Starost: 41Pridružen: 28. maj 2007Prispevkov: 1167Kraj: gorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 28. jul 2007 11:54
Povezava do prispevka
Katja

0
Nazaj na vrh
Anina
Starost: 123Pridružen: 15. jan 2006Prispevkov: 7001Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. jul 2007 12:19
Povezava do prispevka
Soraya je napisal/a

(to naj bi bilo pred 27-timi leti), takšnih majic sploh še ni bilo. Mogoče, kakšna z napisiom Tito

0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 28. jul 2007 12:26
Povezava do prispevka
no jaz sem 24 in se mi majice z napisi zdijo prav cool (ob taki priložnosti se vedno spomnim ene od tom tailorja: "my boyfriend is out of town"  ali pa ena izmed mojih: "save me from what i want" ) ... tako kot je že ena napisala, če jih znaš prav nosit je super  jaz bom še pri 30-ih sigurno kakšno oblekla zraven kavbojk
0
Nazaj na vrh
Angellina
Starost: 35Pridružen: 14. jan 2004Prispevkov: 6907Kraj: celjeStatus:Offline
Objavljeno: 28. jul 2007 12:31
Povezava do prispevka
Fovšija pač. *Em*,super si,ne sekiraj se zaradi takih pripomb Wink
Normalnost je relativna.
0
Nazaj na vrh
laury
Starost: 35Pridružen: 26. feb 2004Prispevkov: 1425Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. jul 2007 13:07
Povezava do prispevka
Soraya je napisal/a

Napisi v stilu: do not disturb, i'm a virgin- but this is an old t-shirt,.. so se mi zdeli zanimivi ko sem bila stara deset let, zdaj pa so še samo neposrečeni in otročji.

Ko si bila ti stara 10 let (to naj bi bilo pred 27-timi leti), takšnih majic sploh še ni bilo. Mogoče, kakšna z napisiom Tito

Ta pa je dobra!!! Lol

0
Nazaj na vrh
Jercha
Starost: 31Pridružen: 16. jul 2007Prispevkov: 77Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. jul 2007 13:42
Povezava do prispevka
Soraya je napisal/a

Napisi v stilu: do not disturb, i'm a virgin- but this is an old t-shirt,.. so se mi zdeli zanimivi ko sem bila stara deset let, zdaj pa so še samo neposrečeni in otročji.

Ko si bila ti stara 10 let (to naj bi bilo pred 27-timi leti), takšnih majic sploh še ni bilo. Mogoče, kakšna z napisiom Tito

Tole je pa fajn napisano.
One apple a day keeps the doctor away, but if the doctor ic cute then f*** the fruit.
0
Nazaj na vrh
candy
Starost: 43Pridružen: 27. avg 2004Prispevkov: 11856Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 28. jul 2007 16:25
Povezava do prispevka
hehehe jao Soraya - smeh!!!
0
Nazaj na vrh
*em*
Starost: 35Pridružen: 21. jan 2006Prispevkov: 3239Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 28. jul 2007 20:32
Povezava do prispevka
Hey punce sem šele sedaj prebrala vaša komentiranja.

Kasiopea

Za tvoje mnenje mi ni niti malo mar, kajti kot ste že pred mano omenile prijaviti se na forum za bruhanje po drugih se mi zdi već kot nesramno in trapasto, škoda sploh omembe.

Kot drugo, res vam ful hvala za pohvale in kritike, vse sprejmem,
glede torbice candy sem bila na morju za 3dni in me je fant že tako čudno gledal, ker sem imela 2 s sabo, za tako kratek čas se mi ne splača toliko sabo nosit, sem si pa tisti večer mislila kupit eno pink, pa mi je kuničku zmankal Smile
Še nekaj za kasiopea jaz pa elegantno na morju, ne hvala na morju sem rada oblečena lahkotno in majčke z napisi so mi čisto OK.
Glede barve, sem zelo jezna, danes sem opazila da kjer mi je drgnila naramnica od nedrčka, me je prav grdo odpraskalo, sovražim prozorne naramnice.
Glede postave, pa niti nisem zadovoljna, še tista malenkost celulitka me tako živcira
Še kaj pozabila
*em* vas ma rada :P
0
Nazaj na vrh
Kassiopeia
Starost: 35Pridružen: 27. jul 2007Prispevkov: 16Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. jul 2007 22:59
Povezava do prispevka
Aha. Torej, v bistvu sem stara 17 let (torej ja, ko sem bila stara 10 let (tj. 2000) šo že bile te majčke) in ja, na letnico sploh nism bila pozorna. Bom popravla (če gre). Dejstvo pa je, da človek prepozna, da nekdo nima okusa tudi če je star 80 let.
Človek očitno tudi ne pričakuje, da obstajajo ljudje, ki dejansko uživajo v takem stilu, ampak očitno obstajajo.
Če pač nekdo posta svojo sliko na forum (najbrž z namenom, da bi jo potem vsi hvalili-  doh logično da je potem ves vik in krik, če nekdo skritizira), naj bo pripravljen tudi na najhujše. In dejansko je jaz nisem s prav ničermer užalila. pač napisala sme svoje mnenje, s katerim se strinja, vsak ki vsaj malo sledi modi in da nekaj nase.
In da se nekdo obesi na starost je banalno. Očitno je ta outfit res tako slab, da niste našle drugega.
Bi pa na polovico kreatorjev outfitov tukaj na tem topicu priporočila, da vsaj enkrat prelistate kako modno revijo in celo kdaj upoštevate kak nasvet.. vsaj ne boste hodile kot maškare.

Pa lahko noč.
0
Nazaj na vrh
laury
Starost: 35Pridružen: 26. feb 2004Prispevkov: 1425Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. jul 2007 23:11
Povezava do prispevka
Hehe...tipično najstniško.
0
Nazaj na vrh
LUXURY LADY
Starost: -13Pridružen: 21. sep 2006Prispevkov: 41Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. jul 2007 23:18
Povezava do prispevka
Kassiopeia !
Čakamo tvojo fotko, da bomo me, kmečke bunke, končno vedele, kaj je moda .
Razsvetli nas !
0
Nazaj na vrh
Kassiopeia
Starost: 35Pridružen: 27. jul 2007Prispevkov: 16Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. jul 2007 23:28
Povezava do prispevka
laury je napisal/a
Hehe...tipično najstniško.

Đisz. Mah. Odločte se že enkrat. Očitno se znate obesit samo na starost. Prav porazno. Polne nasprotovanj.
Btw- če bi bila tipična najstnica, potem tega ne bi pisala, najbrž bi mi bilo kul, ker pač tak je okus tipične najstnice.

Mojo fotko. Tudi prav. čeprav se mi zdi nekak brezveze, ker boste spluval v vsakem primeru + nism tako zaljubljena sama vase (ali pa tako nesamozavestna(?)), da bi sem lepila sliko, da bi potem dobivala komentarje v stilu lezenja v rit, če pa bi me spljuvali pa bi že bila cela užaljena in bi se v obupu spravila na starost.  Jaz že vem kako se oblačim in glavno da mi je všeč. (pa prosim ne komentarjev v stilu ja sej njej je tudi.. who cares, videla sem sliko in pokomentirala)
Mogoče jo celo dobite, lahko pa prelistate kako revijo (like i said), da dobite kako idejo in boste tudi razsvetljene.
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. jul 2007 23:38
Povezava do prispevka
Kassiopeia, namen tega topika ni hvaljenje ali kritiziranje, ampak je namen, da punce pokažejo/mo outfite, da vidimo malo okuse drugih in da lahko dobimo kakšno dobro idejo.

Sicer pa, ko je nekdo rekel: "O okusih se ne razpravlja". Vsak ima svojega.
Sploh se mi pa zdi zelo nizkotno, tako grdo pljuvat nekoga, ker ima majico z napisom, ki tebi ni všeč. Daj odrasti že. Njej je všeč in marsikomu drugemu tudi, pa imajo to zato pravico nosit.
Pa tudi mislim, da se nas večina ne koplje v denarju, da bi lahko imela k vsaki kombinaciji oblačil še čevlje in torbico v takšni barvi.

Sicer pa je večina outfitov na tej temi zelo lepih. Če pa tebi tak stil ne odgovarja, pa se oblači po visoki zadnji modi, če imaš veliko denarja in ti tako ustreza.

Zdaj pa pojdi popit en čajček za živčke, pa
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
pikica
Starost: 41Pridružen: 26. okt 2003Prispevkov: 10153Kraj: ŠtajerskaStatus:Offline
Objavljeno: 28. jul 2007 23:52
Povezava do prispevka
Kassiopeia, prosim preberi si Pravila PL! Žaljenje je prepovedano in ti si s svojim sporočilom o em-inem outfitu počela prav to. Eno je povedati kaj ti je všeč in kaj ti ni (seveda s tehtnim razlogom) in morda dati kak predlog, drugo pa stil, ki tebi ni po godu, označiti za cheap in grozen in ne vem kaj še vse.

Jaz moram reči, da se na modo in stil spoznam in v em-inem outfitu ne vidim nič tako groznega kot ti. Menjala bi edino majico, pa ne zaradi napisa. Pinki z belim napisom ali bela s pinki napisom bi lepše zaokrožila outfit, ni pa sicer z njim nič narobe. Prav lepo se ujema s tem kje je bila, za kakšno priložnost se je oblekla in z njeno starostjo. In to je v bistvu najbolj pomembno. In prav tega verjetno nikjer v modnih revijah ne boš zasledila. Ker v le-teh predstavljajo le trende in vizije, ki  mnogokrat niso primerne niti za normalne odrasle ženske, kaj šele za najstnice. Da o oblačenju ob različnih priložnostih niti ne bi razpravljala.

Toliko o tem, zdaj pa PROSIM prenehajte s kreganjem in neprimernim obnašanjem, sicer bom prisiljena ukrepati
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Outfit dneva
Stran 108 od 120
Pojdi na stran 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Nošenje bele barve v vročih poletnih mesecih je skorajda obvezno – in tako so tudi lahke in zračne bele obleke obvezen del poletne garderobe.