Drage punce, dame, gospe!! Moram reči, da zelo rada spremljam to temo že od samega začetka in se je marsikdaj utrnila kakšna dobra ideja!
Ste pa punce tukaj gor zelo, zelo postavne in z veliko mero okusa (to sem
res morala napisati!)!

Tudi sama bi lepla outfite, ampak nimam popoldan skoraj nikogar, ki bi me slikal (tedaj sem namreč doma)

Imam pa eno vprašanje...Kaj delate da ste tako lepo rjave?? Sicer ene bolj, ene manj, ampak meni se zdi, da skoraj na nobeni sliki ne vidim "jogurta"!? Jaz grem v nedeljo na krst, pa imam že kupljeno oblekco tako malenkost temnejše podlage kot ta barva nekje z zlatimi črticami; zraven je zlat pas, čeveljčke imam tudi nekako v tem stilu (natikački nekje nežno rjavi z zlatimi bleščicami, ampak diskretnimi, meni so všeč hehe), zraven pa sem misla obleči še bež jopico, ker rjave ali zlate itak nimam, pa mislim, da bi bilo kar všečno! In sedaj sem v dilemi, kajti to oblekco sem vidla v katalogu in sem jo šla takoj kupit. Na sliki pa je seveda ženska bila "popolno rjava" in je zlata res pasala!
Mogoče tema ravno ni prava za tale post, ampak... Res se mi zdi, da sem tako zelo bela, še posebej po nogicah... Me je nekaj metalo in sem šla enih 5x v solarij... Sicer sem bolj temne sorte, vendar čez zimo vsa barva izgine, letos pa mi ne paše več ne solarij, ne sončenje... KAJ NAJ STORIM? IDEJE?