Kassiopeia je napisal/aJao, ne morem verjet, da je postavila se eno svojo "profesionalno" kritiko.

Zdis se mi kot deklica, ki so ji od nekdaj vsi stegli od zadaj in od spredaj, in ki se predpasnika v svojem zivljenju se dotaknila ni, tako da dvomim, da ves kako izgleda... ceprav glede na to, da ga omenjas in tako tudi poznas (in ti recimo verjamem na besedo) upam, da ti ni povzrocil kaksnih travm (tako kot majice z napisi, zaradi katerih se sama sebe skoraj da sramujes, ker si jih nekoc nosila)... on the other hand, mogece pa ravno zato nekje moras stresati svojo "profesionalno" negativno energijo.
Uh ja, dejansko povem samo svoje mnenje in ne žalim. Kar pa ta tvoj post dejansko je (žaljenje), neko nakladanje klišejsko v stilu psihologije in iskanju travm. V bistvu pa me sploh ne poznaš. jaz pa samo komentiram to, kar vidim na slikah in nism napisala nosi oblačila ki spominjajo predpasnik, ker jo ziher že od malega imajo samo za gospodinjo in nošnja le tega izvira iz njenih travm). In ja, nisem profesionalna (ampak pač povem SVOJE mnenje) in nism ljubosumna. Potem takem ste ve vse ljubosumne na paris hilton, ker jo v eni drugi temi vse blatite in žalite.
In tu ni važno, če poznam predpasnik ali pa ne. Verjamem pa, da ga boste ve v svojem življenju nosile še veliko 8sodeč po vašem stilu pisanja).
In ja sem opazla kaj je namen te teme-> filanje ega. Vsak post, ki ni v stilu pocukranega hvaljanja strogo nezažljen. reakcija na njega-> žaljanje, spravljanje na starost, ljubosumnost, in psihološko ozadje.
Torej, ce sem te prizadela se ti globoko opravicujem, ampak zdi se mi, da sem te zalila ravno toliko kot ti dekleta katerih outfite kritiziras, glede na to pa da pravis, da zgolj govoris svoje mnenje in nikogar ne zalis, naj te razsvetlim.... jaz tudi! (in to celo po tvoji teoriji) Tudi jaz sem samo pokomentirala tvoje poste, ki so pac na forumu, tako kot to ti pocnes pri outfitih in povedala svoje mnenje. Nikjer tudi nisem napisala, da si ti omenila predpasnik zato, ker mislis, da ga ona ze od nekdaj doma nosi in ima zato travme, od kod torej ta ideja? Izraze v stilu psihoanalize uporabljas torej tudi sama, jaz pa sem jih uporabila ravno zato, ker sem na tem podrocju tocno tak profesionalec oz. laik kot ti na podrocju mode (ne vem zakaj te je to torej tako zmotilo). Dalje... nikjer nisem napisala, da si ljubosumna, pa pokazes mi lahko tudi kje sem govorila cez Hiltonovo, ker sama res ne vem. Tudi ne vem zakaj, ampak (mogoce se motim?) zopet sem zasledila negativni prizvok v stavku, da bomo me predpasnik se veliko nosile v zivljenju...
Na tem mestu debato s tabo, v tej temi, zakljucujem, ker se mi zdi brezveze smetiti temo, ki je namenjena totalno drugim stvarem, kot so punce ze napisale.
(se opravicujem za OT)
PS: Shaheena, ful so mi vsec hlace... a so ful mehke?