Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Nisem srečna z očetom svojega otroka

psicka
Starost: 39Pridružen: 17. maj 2011Prispevkov: 3Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. maj 2011 23:57
Povezava do prispevka

S fantom sva kar nekaj let skupaj.......pa sva šla tudi narazen ker enostavno ni šlo več..kljub temu sem ga jaz imela izmirno rada.....tisti čas ko sva šla narazen sem jaz spoznala enega fanta ki pa sva skupaj delala in me je seveda osvajal  in me tudi osvojil......imela sem se izredno lepo ampak sem imela filing da nama je prelepo da bi to trajalo ker sem se bala zaradi veze ki sem jo imela....nisem čisto prebolela prejšne veze prehitro je vse bilo......no po 7 mesecih so se pa začeli kregi,ljubosumje.....bivši me je želel nazaj.....pa sem rekla da ne če prav sem ga imela rada sem kr nekaj časa rekla ne.......pol me je pa tisti fant ko me je osvajal kr rekel da naj grem k njemu da njeg nimam rada itd....in z bivšim sva se tud začela pol družit in valda na morju sva se toliko zbližala da mi je naredil otroka (kr nekaj časa je trjaalo to dobre 2 leti
).......jaz nikoli nisem bila zaščitena zaradi zdrastvenih težav in on je to izkoristil.......sva se tudi pogovorila o tem da  si želim otroka,ampak z ljubljeno osebooo ki se zastopim in tako....tako da sem sprejela odločitev in se odločila da bom obdržala otroka da otrok ni tu čisto nič kriv..........me pa zdej ko raste zelo izbegava to da nisva za skupaj........da samo trpim in se mučim samo še zaradi otroka nič drugega.........da nimam dobenega živlenja in si želim odnos popravit s tistim fantom ki me je osvajal........on si tudi želi da bi si jaz ustvarila živlenje ki bi ga živela ne pa trpela......noče pa biti z menoj ker se boji da bi spet trpel...........me pa ima izredno rad.....jaz resnično ne želim da bi trpel ne on ne jaz niti ne moj otrok............zato me zanima kaj storiti ob takih dogotkih.......nimam pa poguma da bi nekaj naredila že zaradi otroka.....ker si ne želim da otrok nebi imel očeta.....je pa res da to zame ni živlenje in da si ga predtsavljam drugače.......ne kot je sedaj......prosim za malo nasvetov kaj storiti.da dobim moč in storim nekaj zase in za svojega otroka.

Rada bi bila s fantom ki sva se imela lepo in sva se razumela v vsem......tukaj je sedaj sam moj otrok.......ali je prav da grem zase in se postavim na svoje noge če prav vem da bo zelo hudo.......al kaj da nardim da bom spet polna energije.......da bom vesela ko prodem domov ne pa da bom zmer u jej spet grem k unmu dam.......kaj naj storim resnično rabim nasvete..........hvala lepa že za v naprej

aja moram tud povedat da s tem fantom sva tak al tak vedela da veza ne bo dolga ker mi je bivši skos moril in tudi preboleti ga nisem morala ker mi je dal vedet da če se mu kej nardi da jaz odgovarjam zanj....to mi rekla tudi njegova mat..........tako da že zaradi tega nism izbrla dovolj poguma in storilas tu konec........sedaj pa si resnično želim urediti živlenje in kok se da normalno živeti z otrokom.

lp

 

psicka, lepo pozdravljena na Planetu Lepote.  V prihodnje te prosim, da naslov teme napišeš z veliko začetnico, naslov pa naj ustreza temi. :Y:

MeiMei

0
Nazaj na vrh
psicka
Starost: 39Pridružen: 17. maj 2011Prispevkov: 3Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. maj 2011 14:58
Povezava do prispevka
dobenega odgovroa ne dobim .......ogledov pa ogromno :SSS...

MeiMei je napisal/apsicka, lepo pozdravljena na Planetu Lepote.  V prihodnje te prosim, da naslov teme napišeš z veliko začetnico, naslov pa naj ustreza temi. :Y:

MeiMei



OPROSTI SE BOM NASLEDNIČ BOLJE POTRUDILA Smile



Urejeno citiranje.
Tanja

0
Nazaj na vrh
MeiMei
Starost: 118Pridružen: 26. jan 2009Prispevkov: 3084Kraj: Here and now.Status:Offline
Objavljeno: 18. maj 2011 15:43
Povezava do prispevka
-
Nazadnje urejal/a MeiMei 27. jul 2022 17:19; skupaj popravljeno 1 krat
I do yoga so that I can stay flexible enough to kick my own arse if necessary.

Pain is inevitable. Suffering is optional.
0
Nazaj na vrh
Sydelle
Starost: 33Pridružen: 3. dec 2008Prispevkov: 1752Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. maj 2011 16:00
Povezava do prispevka
Jaz si tudi skoraj ne bi upala kaj konkretnega svetovati, se mi zdi pa odgovor od MeiMei zelo korekten in se pravzaprav strinjam z njim

Mogoče dodam samo še svojo izkušnjo - moja dva sta se ločila, ko sem bila še mlajša (~5 let), pa kakih hudih travn nisem imela nikoli (mogoče kak turobnejši dan v pubrteti, ampak takrat bi lahko bila vsaka stvar skoraj bila kriva za kako občasno cmerjenje). Sem pa hvaležna moji mami, ker ne glede na to, kaj sta imela (niti zdaj ne vem, kaj vse se je dogajalo), je bila vedno pripravljena na sodelovanje, lahko sva s sestro videli očeta, kadar sva želeli, preživljali pri njem vikende, ni naju napeljevala proti njemu ali kar koli podobnega, o čemer večkrat slišim kakšne zelo žalostne zgodbe. Na podlagi moje izkušnje bi torej lahko rekla, da pojdi na svoje (kot pravi MeiMei - če le lahko), oče in otrok pa naj imata možnost, da se poznata.

Tisti mami bi pa jaz direktno povedala, da nima kaj vtikovati svojega nosu! Kako me pa take reči rajzezijo verjetno spet zato, ker se pri nas doma ni nihče (npr. stari starši) vtikoval nikoli ...
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 41Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 18. maj 2011 16:24
Povezava do prispevka
MeiMei, odlično napisano  sploh ni kaj dodat ... če si se odločlla, da želiš živeti drugače, začni čimprej delat v tej smeri in to z glavo.
0
Nazaj na vrh
flafi
Starost: 35Pridružen: 31. okt 2005Prispevkov: 2017Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 18. maj 2011 17:52
Povezava do prispevka
Tudi jaz se strinjam z MeiMei 

Če pa dodam še mojo izkušnjo - celo otroštvo je bila moja največja želja, da bi se moja starša ločila (kar se je potem hvalabogu zgodilo, ko sem bila stara 14 let). Tako, da meni se zdi koncept, da ostaneš z nekom samo zato, da bo otrok imel očeta, totalno zgrešen. Sploh če pomislim kako bolj srečna sem bila, ko sta šla narazen.
Everything you’ve ever wanted is on the other side of fear.
0
Nazaj na vrh
SwanHeart
Starost: n/aPridružen: 18. jul 2005Prispevkov: 1527Kraj: Nekje v temi s prekrizanimi rokamiStatus:Offline
Objavljeno: 18. maj 2011 20:09
Povezava do prispevka
Resitev: it stran in bit zase,. brez kakih izsiljevalcev poleg. Ce se ne motim si napisala, da je bil tud "vmesni" neki ljubosumen. To da bi ostala z nekom zarad otroka je tud po moje zgreseno. Sploh pa z nekom ki te custveno izsiljuje. Omogoci mu stik, kaj vec pa ne.
There is only 1 part of the universe you can change and that part is your own self.
0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 47Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 18. maj 2011 21:15
Povezava do prispevka
Moram pritrditi flafi - moja situacija je bila približno podobna. Ostati s partnerjem zato, da bo otrok na boljšem, je najhujša zmota.
0
Nazaj na vrh
psicka
Starost: 39Pridružen: 17. maj 2011Prispevkov: 3Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. maj 2011 11:11
Povezava do prispevka
Ja resnično je težko dajat nasvete.Ne da nebi upoštevala nasvetov ampak enostavno nism čustveno zmožna tega narest bojim se da se bom sesula in da sinu ne bom mogla omogočiti lepga živlejenj.Drugače pa imam redno službo,sin je star 3 leta,vem da lahko računam in na prijatelje in na domače.......ampak ni tuki problem..problem je kako z otorkom...kako bo njegov oče sprejel...ker sva se o tem velikokrat pogovarjala pa je vedno končal takole..........JA KAM PA BOTA ŠLA REVČKA....SIN BO PA DOMA OSTAL TI PA LAHKO GREŠ.....in tu se pri meni ostavi nisem toliko močna da bi vzela otroka in šla..Skupaj sva si marsikaj ustvarila od stanovanja in vse. Vem da bo dobro za otroka da greva narazen če ne gre pač ne gre...sam pogum in odličit se moram,poizkat si kotiček kjer bova s sinom živela....pa seveda pogovor z njegovim očetom da vidmo kaj bo zadnič rekel....in me ne bo več pripričal naj ostanem ali pa grem sama brez sina.

Drugače se bo treba pa na odvetnika obrnit...če ne bo druge....kaj ve mislite???
0
Nazaj na vrh
Lenccy
Starost: 122Pridružen: 14. dec 2009Prispevkov: 1254Kraj: Maribor, KoperStatus:Offline
Objavljeno: 24. maj 2011 12:08
Povezava do prispevka
Psicka, po hitri poti spakiraj z otrokom. Presekaj. Službo imaš, začasno se preseli k staršem, prijateljem, sorodnikom ali v najem in počasi uredi svoje življenje. Lahko vključiš odvetnika oz. ga moraš, če se ne boš mogla sporazumno dogovoriti glede stikov za otroka in delitve premoženja. Če ti bo pa 'tipo' kaj grozil, kliči 113, verjemi, da te zadeve upoštevajo zelo resno, tudi prepoved približevanja se da doseči. Z otrokom bosta oba nesrečna, če boš ostala s takim partnerjem, bolj ti bo zameril neznačajnost kot pa če bosta živela v pomanjkanju, kar upam, da ne bosta. Takim tipom ni pomoči, žal, samo stran je treba, presekati.
Mlade oči so svetle luči, ki dolge noči spreminjajo v jutra
0
Nazaj na vrh
malalumpa
Starost: 36Pridružen: 21. okt 2010Prispevkov: 212Kraj: na lepšem :)Status:Offline
Objavljeno: 23. mar 2012 14:44
Povezava do prispevka
Postavi se na svoje noge, pojdi od očeta tvoje otroka proč. Tudi če se vama z tistim tadrugim fantom slučajno ne izide, je bolje da si šla in boš potem nekaj časa samska. Vse se bo uredilo, samo postavi se zase, misli na otroka, saj si on želi imeti srečno, nasmejano in zadovoljno mami. 
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Nisem srečna z očetom svojega otroka
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
S čokolado obloženi malinovi grižljaji z arašidovim maslom so božanska poslastica, ki bo potešila željo po sladkem.