Pohane, v musaki, popečene, v omaki (z bučkami + pelati), kakršnekoli. 
Jih imam letos tudi prvič. Baje bi naj bili malo bolj občutljivi kot bučke (sadike so mi lepo zrastle, kako bodo uspevale zunaj bom pa videla), s tem da pri nas bučke vedno znorijo in rastejo kot zmešane.
Je kakšna razlika v okusu med podolgovatimi in okroglimi melancani? - do sedaj sem jedla samo podolgovate. Ali gre zgolj za kozmetiko (različen izgled)?

































(s Kulinarike, avtor: slovenica)





; kommajj čakam, da gremo na morje, ker doma tega žal ne morem prakticirat
. Še boljše so mi pa bučke na žaru, s čisto malo sira.
LOL Saj se mi zdi, da se na tehtnici to tudi že pozna, bo treba nehat, ja, ja, bo treba nehat!!
(mislim prste lizati, od tega se hitro nekaj dag pozna) 

Absolutno moja najljubša jed!


bom morala v lov na flance