Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Končano je

Puppy
Starost: n/aPridružen: 29. jan 2009Prispevkov: 3Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. jul 2012 22:13
Povezava do prispevka
Imela sem najboljše prijatelja dve leti.Vsak dan sva se klicala in se pogovarja,se družila in se zabavala.Ker sva bila nekoč opita naju je zaneslo in sva se začela poljubljat.Kasneje sva ta obred nadaljevala,kadarkoli sva se videla sva bila skupaj.Hodila sem k njim  domov,spoznala pol sorodnikov in ob njem sem bila zares srečna.Kmalu mi je postal še tesnejši prijatelj,kmalu mi je rekel da me ima rad.Ampak še vedno nisva bila punca in fant.Ločila so naju leta(prosim da me ne sprašujeta za njegova in moja leta)ker je on bil kar nekaj let mlajši od mene.Kaj kmalu je on dobil punco,vendar meni ni odpisal.Še zmeraj sem bila nejgova najjljubša prijateljica.Puinca me ni ni nikoli motila.Nekoč sva bila skupaj in naju je zaneslo tako daleč da sva imela odnos.Kmalu se je to preobrnilo v rutino in zmeraj ko sva bila skupaj sva imela odnos.Svoji punci ja lagal da je doma ko je bil z mano,v njegovem imenu sem ji pošiljala sporočila,kazal mi je na pol gole slike od nje,na FB sem zmeraj ko mu je objavlala morala jaz podati komentar,katerega je seveda skopiral in prilepil.Priznam da sem ga imela in ga imam še rada a samo kot prijatelja.
V začetku tega tedna pa mi je pisal da me ima rad kasneje pa mi je še rekel da naj pridem k njemu.Zares sem šla in ga klicala vso pot a vendar mi ni dvignil.Tedaj sem napisala najgroznejši sms v petih črkah in ga poslala.Od tedaj ni sluha o njem.Nič več ga nisem klicala nisem pisala in ne nič.Kot da je mrtev.Vem da me boste obsojali da sem se zapletla z vezanim ampak ne morem nč.Ne želim da me zdaj tu popljuvate in grajate ker sem že sama sebe zadosti.Sploh nevem kaj vidim da njem ker je grozen na videz Unhappy je lažnivec in hinavec.Vsako drugo besedo zlaže.Je skoraj najslbša oseba kar sem jih spoznala.Ima vse minuse kar jih premore,ampak jaz ga imam še vedno rada...še vedno mi je pri srcu čeprav je največja baraba kar jih poznam.V srcu me ubija da se ne slišim z njim in da se mi ni nitio opravičil za tisti večer(čeprav sem skoraj ziher da je zaspal).Najraje bi se pogreznila v zemljo ker me je sram da sploh pišem to,da imam rada nekoga ki ni vreden mene.Da ne omenjam vseh pi****** ki jih je imel.
Rada bi ga pozabila in iztrgala iz srca vendar mi nekako ne uspeva. Unhappy
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Starost: n/aPridružen: 10. jul 2006Prispevkov: 6018Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. jul 2012 22:57
Povezava do prispevka
Sliši se kot da si ti tista, ki ima marsikaj za razčistiti v glavi. Pa preden misliš, da te bom popljuvala, naj razjasnim, kaj s tem mislim:

Iz tvojega pisanja sem dobila občutek, da vse slabo o njem govoriš samo zato, da bi ga čim prej pozabila, torej da bi samo sebe prepričala, da te ni vreden in da bi tvoj razum "povozil" ta čustva, ki jih imaš do njega. Češ, da v dani situaciji najdeš čim več slabih stvari, da bi pozabila na lepe. Če nimam prav, pa v tvoji zgodbi marsikaj ne gre skupaj.

Denimo- praviš, da sta se opita poljubila in kasneje vaju je zaneslo še dlje, kasneje pa, da je grozen na videz, lažnivec, hinavec in ne vem kaj še. Koga tukaj vlečeš za nos? Če ti človek ni privlačen ne fizično ne po karakterju, jaz resnično ne vem, kako te je lahko kamorkoli zaneslo. Ker eno ali drugo bi še razumela, torej nekdo, ki je neznansko fizično privlačen, pa ti ni všeč kot oseba (tipa razmerje za eno noč), toda v tem primeru ne vidim, kako bi lahko bila tako dobra prijatelja kot si opisovala. Po drugi strani pa je možno, da bi te privlačil njegov karakter in ti zunanjost resnično ne bi bila pomembna. S slednjim se lahko poistosvetim, ker se je v preteklosti zgodilo tudi meni.

Omenila si razliko v letih in to, da si spoznala tudi del njegovega sorodstva, ko si je našel punco, te ni motila. Jaz si to razlagam kot strah pred obsojanjem okolice zaradi razlike v letih in zato je on ostal s punco (predvidevam, da bližje njegovim letom), na skrivaj pa sta še vedno počela svoje. Ta strah je torej prisoten na obeh straneh, saj si drugače ne morem razlagati tega, da ti je rekel, da te ima rad, lagal punci in potem izginil, ko naj bi ti prišla k njemu.

Sliši se kot da te je pustil na cedilu (samo?) enkrat- zakaj torej praviš, da je najbolj grozna oseba na svetu? Jaz iskreno mislim, da gre za strah pred vezo s starejšo žensko in pač njegov način reševanja te težave- imeti punco za okras, s katero bi bila bližnja okolica zadovoljna (česar sicer ne podpiram, samo poskušam utemeljiti njegovo obnašanje) in dobivati se s tabo, pa ne samo prijateljsko. Zakaj je bilo potrebno, da si mu napisala grozeč SMS, mi ni jasno, vsekakor pa me ne čudi, da te potem ni več kontaktiral. Omenila si, da si hodila k njemu domov in čeprav sem razložila, kaj menim, da je težava, s tem to ne gre skupaj... Če bi pri njemu doživela zavrnitev družine in neprijaznost, bi bil strah utemeljen, tako pa res ne vem.

Moj nasvet: pri sebi razčisti, kaj bi sploh rada. Če bi bil on za, bi bila še naprej prijatelja? Verjetno bi še nekako šlo, če bi se povsem odpovedala intimnosti (ki pa mi itak ni jasna, če te on ne privlači). Kako bi reagirala, če bi on hotel še kaj več (torej resno zvezo)? Bi bila pripravljena popolnoma prekiniti stike z njim in ga pozabiti (kot si napisala, da si želiš) ali je to le tvoj način bežanja pred soočenjem z njim in priznanjem, kaj res čutiš do njega? Pa srečno. Smile
0
Nazaj na vrh
Puppy
Starost: n/aPridružen: 29. jan 2009Prispevkov: 3Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. jul 2012 23:26
Povezava do prispevka
Nisem napisala da je v začetku bil dobra oseba,ker ga nisem poznala dovolj zgleda.Oziroma sem ga jaz tako videla da je on tak.Šele potem ko mi drugi rekli da je lažnivec sem ga začela sprmljat in ugotovila da imajo prav.Lej nekaj je na njeme da me privlači.sama si nevem razložiti kaj.z njim sem se menila tudi po 3 ure in nama ni zmanjkalo teme.Vse sva si rekla.Enostavno ob njem sem pozabila na vse slabo tudi to kar je bilo v zvezi z njim.Ok pustil me je res samo enkrat na cedilu ampak se je drugače grdo obnašal do mene.Moje prijateljice ga ne prenesejo in se jim zdi najbolj odvratna oseba ki sem jih imela.
On je meni govoril sedaj ko je že bil s punco skupaj če bova midva skupaj ampak sem zmeraj zanikala vse ker enostavno mu ne verjamem.Če vara njo zakaj nebi mene.Če njej laže zakaj nebi lagal meni?
Prekniti stike z njim?V bistvu ja pa ne...Za ja se zato ker vem da je boljše za mene.Za ne pa zato ker ga imam še rada in ve kako delat z mano da sem srečna.
Naj omenim da hodim z nejgovimi starši na pijače,ker me oni vabijo.In so enkratni.Res super osebe,ampak kaj morem ko pa je on grozen Unhappy
0
Nazaj na vrh
meme
Starost: n/aPridružen: 24. avg 2011Prispevkov: 1393Kraj: /Status:Offline
Objavljeno: 22. jul 2012 23:34
Povezava do prispevka
Puppy je napisal/aZa ne pa zato ker ga imam še rada in ve kako delat z mano da sem srečna..........ampak kaj morem ko pa je on grozen Unhappy



Ne razumem kako si lahko z njim srečna, če hkrati praviš da je grozen in odvraten ? Question
0
Nazaj na vrh
Puppy
Starost: n/aPridružen: 29. jan 2009Prispevkov: 3Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. jul 2012 23:48
Povezava do prispevka
Verjemi da sama sebe sprašujem.Mogoče me nihče ne razume..ampak ko sem z njim sem srečna oz.mi je zares  lepo z njim čeprav vem da je lažnivec in hinavec.Zares bi rada sama sebe razumela.
0
Nazaj na vrh
Lubenica
Starost: n/aPridružen: 10. jul 2006Prispevkov: 6018Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. jul 2012 23:48
Povezava do prispevka
Puppy je napisal/aOn je meni govoril sedaj ko je že bil s punco skupaj če bova midva skupaj ampak sem zmeraj zanikala vse ker enostavno mu ne verjamem.Če vara njo zakaj nebi mene.Če njej laže zakaj nebi lagal meni?Prekniti stike z njim?V bistvu ja pa ne...Za ja se zato ker vem da je boljše za mene.Za ne pa zato ker ga imam še rada in ve kako delat z mano da sem srečna.Naj omenim da hodim z nejgovimi starši na pijače,ker me oni vabijo.In so enkratni.Res super osebe,ampak kaj morem ko pa je on grozen Unhappy


Evo, si si že sama odgovorila. Če ni zaupanja, ne moreta skupaj funkcionirat in konec. Sploh zato, ker veš, da si že sama sebi enkrat dovolila biti v situaciji, ko si bila ti tista druga ženska, torej si pripomogla k njegovemu varanju. Če bi sama zbrala dovolj poguma in ga postavila pred ultimat- ti ali ona, bi bila boljša oseba od njega, tako pa, oprosti, nisi. Prav razmišljaš, torej, če vara njo, zakaj ne bi tebe, toda ne pozabi, da si mu ti to omogočala.

S tem, ko hodiš z njegovimi starši na pijačo, si ne delaš nobene usluge. A oni vedo, kakšna je situacija med vama? Zakaj bi se dobivala z ljudmi, ki te direktno spominjajo na njega? Čeprav so oni v redu osebe, ne moreš pričakovati, da ga bodo oni spremenili. S tem, ko z njimi ohranjaš stike, mučiš samo sebe in tako ga res ne boš mogla pozabiti, če te nekdo stalno opominja nanj.

Ni pa ne prvi ne zadnji, ki te bo znal osrečiti. Mislim, da se ga oklepaš samo zato, da ne bi ostala sama, kar pa je narobe in ti samo škodi.
0
Nazaj na vrh
lagge
Starost: 38Pridružen: 26. jan 2010Prispevkov: 76Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. jul 2012 8:17
Povezava do prispevka
meme je napisal/aZa ne pa zato ker ga imam še rada in ve kako delat z mano da sem srečna..........ampak kaj morem ko pa je on grozen Unhappy



Ne razumem kako si lahko z njim srečna, če hkrati praviš da je grozen in odvraten ? Question
Zato ker dekleta padajo na bad guyje. Domnevam da veste, kaj to pomeni.
0
Nazaj na vrh
Cheeks
Starost: 36Pridružen: 22. feb 2010Prispevkov: 935Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 23. jul 2012 20:56
Povezava do prispevka
Meni npr. so "bad guys" odvratni. Ampak mislim, da tu to sploh nima veze.

Čeprav tudi jaz ne razumem najbolje tvoje situacije, pa bi načela dvoje.

Prvič, zakaj ne verjameš njemu, če si z njim srečna? Praviš, da so ti drugi rekli, da je lažnivec. Pa si sama res kdaj opazila, da ti je lagal ali se hinavsko obnašal do tebe? Zakaj bolj zaupaš drugim kot njemu, če sta pa toliko časa preživela skupaj in te do tedaj to sploh ni motilo?

Drugič, glede varanja. Mogoče pa sploh ne bi prišlo do tega, če bi se ti že prej izjasnjila, kaj želiš od njega. On ti je povedal, kako čuti do tebe, ti pa mu nisi dala vedeti ničesar. Ker si je želel biti z nekom v zvezi, je tebe nadomestil z drugo, do katere pa očitno ne čuti pravih čustev - torej jo ima bolj za varnost, ker tebe ne more imeti. Morda po naravi sploh ni tak, ki bi varal, ampak ga je situacija nekako potisnila v to dejanje.

Kar se pa tiče razlike v letih, poznam kar nekaj takih parov, ki jim to ne predstavlja ovire. Tudi jaz se ne bi obremenjevala s tem, če pa vse drugo štima!
0
Nazaj na vrh
Eja
Starost: n/aPridružen: 5. maj 2012Prispevkov: 46Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. jul 2012 21:27
Povezava do prispevka
Vsaj približno lahko rečem, da vem kako ti je....bila sem (oz. sem še) v podobni situaciji. Sicer se nisva toliko videvala, bile pa so priložnosti, ko sva šla čez tisto mejo, ki se ji reče prijateljstvo. Občasni seks pri katerem sem vedno vedela, da ne vodi v kaj resnejšega. Sčasoma sem ga nehala idealizirati in sem ga videla z vsemi pozitivnimi lastnostmi, pa tudi vsemi napakami. Spoznala sem, da je tip človeka, katerega ne želim za resno vezo, pa vendar nekaj v meni mi ni dalo, da bi popolnoma prekinila z njim. Še zdaj ne morem, pa vem, da bi bilo zame bolje. Tko da ti kakšnega pametnega nasveta ne morem dati; ne morem ti reči, da prekini z njim, ker vem da tudi če bi meni kdo rekel, naj s tem "mojim" prekinem, da tega enostavno ne bi bila sposobna. Razum popolnoma odpove. Raje se še naprej mučim za tistih par trenutkov sreče ko sem z njim, čeprav potem ves ostali čas trpim in s tem mučim sebe.

Tko, da ti lahko rečem samo veliko sreče v reševanju situacije....mogoče kakšen nasvet ki ga dobiš ti, pride prav tudi meni.
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Online
Objavljeno: 23. jul 2012 21:38
Povezava do prispevka
Cheeks je napisal/aMeni npr. so "bad guys" odvratni.


Po mnojih opažanjih na tak točno določen tip tipov pada tudi točno določen tip žensk. Vedno znova.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
lagge
Starost: 38Pridružen: 26. jan 2010Prispevkov: 76Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 24. jul 2012 8:18
Povezava do prispevka
O tem pišem. Očitno je Puppy tak tip ženske.





Odstranjen citat. Predhodnika se ne citira. Pravila PL.
Tanja

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Končano je
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
V razvitih državah se pomanjkanje vitamina B12 običajno pojavi pri dojenih otrocih, katerih matere so vegetarijanke ali veganke.