Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kaj se dogaja?

niika
Starost: n/aPridružen: 20. avg 2008Prispevkov: 486Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 9. nov 2010 12:49
Povezava do prispevka
Pred pol leta sem končala 4letno zvezo, ker zame ni bilo več to to. Seveda mi ni bilo lahko, nekako sem se pobrala in spet postala stara jaz...hodila sem ven, se zabavala, na to, da bi bila s kom, niti pomislila nisem... pred dvema tednoma pa sem šla v lokal, kjer sem srečala nekoga, s katerim sem se dobivala pred 6 leti. Bil je s punco in neumno bi bilo zanikati, da mi je zamajalo tla pod nogami, ko sem ga zagledala. Pred 6 leti sva se dobivala in pogovarjala, tu pa tam poljubljala, več ne. Je bil nekaj posebnega, nikoli pa se nisva spustila v nič resnega, čeprav sem vedala, da je zaljubljen vame in bi bil takoj za resno zvezo. No, ko sem ga srečala, sva se ves čas gledala, medtem ko je njegova punca bila koma, ves čas je hodila bruhat...bljek. Ko jo je peljal domov in prišel nazaj, sva se pogovarjala, nič resnega, bilo je spet tako kot pred 6 leti. Potem pa je on omenil, da bi zame naredil vse, da bi tudi punco pustil, da se spet počuti tako kot takrat...jaz v vse skupaj nisem bila prepričana, zato sem se malo umaknila in naslednji dan nism hotela na pijačo. On pa je pustil punco, ker je rekel, da to ni to, me poklical in mi priznal, da me ima rad, da bi rad bil z mano. Sem rekla, da rabim malo časa, ker sem ravno iz zveze, je rekel, da bo počakal. Nato sem se odločila, zakaj pa ne, mogoče pa res ni bilo vse skupaj naključje. Ko sem mu to hotela povedati, sem doživela hladen tuš- da bo šel nazaj k bivši, ker jo je tako prizadel, da s tem ne more živeti...in da je bolje da sva kolega...sem rekla ok, potem pa kolega...tega, kar čutim, mu nisem mogla povedati, sprašujem se, če mu je bilo preveč 10 dni čakanja, čeprav sva bila v stikih in kaj bi bilo, če bi mu povedala, da sem pripravljena biti z njim...pojma nimam, na nek način sem užaljena in prizadeta...nje ni hotel prizadeti še bolj, a jaz sem pa kamen?!? Prekinila sem stike, živim naprej, ne morem pa se otresti občutka, da nekaj ni v redu...da se je zgodilo nekaj, kar mi ni povedal...izkoristil me ni, saj nisva imela nič... Sem samo naivna ali pa je res nekaj čudnega tukaj?
0
Nazaj na vrh
glista
Starost: n/aPridružen: 2. mar 2006Prispevkov: 6141Kraj: Na vrhu!!!Status:Offline
Objavljeno: 9. nov 2010 12:57
Povezava do prispevka
niiika, razmisli, kaj ti zares želiš.  
PL POWER!
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 41Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 9. nov 2010 13:05
Povezava do prispevka
vseeno bi se vrnil k bivši Wink tako, da si nimaš kaj očitati.
 
sicer pa situacija tudi ni tako delikatna. samo čustveno te je malo zmedlo, kar je povsem normalno ;) saj se boš hitro poštimala  in kot je rekla glista, vprašaj sebe, kaj resnično želiš, sebi lahko odgovoriš najbolj pošteno 
0
Nazaj na vrh
MeiMei
Starost: 118Pridružen: 26. jan 2009Prispevkov: 3084Kraj: Here and now.Status:Offline
Objavljeno: 9. nov 2010 17:06
Povezava do prispevka
-
Nazadnje urejal/a MeiMei 27. jul 2022 16:18; skupaj popravljeno 1 krat
I do yoga so that I can stay flexible enough to kick my own arse if necessary.

Pain is inevitable. Suffering is optional.
0
Nazaj na vrh
Baby
Starost: n/aPridružen: 11. mar 2005Prispevkov: 2553Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. nov 2010 11:20
Povezava do prispevka
Ponavadi je tako, da če si zmeden in ne veš še točno kaj hočeš, pritegneš še več zmede. Zato se potem dogajajo take t.i. čudne stvari. Wink
0
Nazaj na vrh
SwanHeart
Starost: n/aPridružen: 18. jul 2005Prispevkov: 1527Kraj: Nekje v temi s prekrizanimi rokamiStatus:Offline
Objavljeno: 13. nov 2010 16:12
Povezava do prispevka
Eh (situacija je meni dobro znana), sel je po liniji najmanjsega odpora... pac punco je pustil, ker je ni hotu prevarat, ker mu je zadisalo, da bi se malo popasel na tvoji travi. Ti mu nis takoj dala in malo mencala, pa je spoznal, da je boljsa obstojeca trava, kot tista potencialna onkraj plota. Mislim da nisi ti nc naredla narobe, ko si malo zavrla, ker bi on v vsakem primeru sel nazaj k svoji bivsi-sedanji.

Jaz ti svetujem, da si vzemi cas in spoznavaj ljudi, nikamor se ti ne mudi, ker si se mlada in neobremenjena. Ko bos spoznala nekoga, pa upam da bo to nekdo, ki ne bo imel poleg potencialnih prikolic, ki bo imel glavo spucano in ne bo obremenjen s preteklo zvezo. Taka zveza je najboljsa... frisna, neobremenjena, da noben ni prizadet in noben ti ne najeda in vzbuja slabe vesti.

Srecno.
There is only 1 part of the universe you can change and that part is your own self.
0
Nazaj na vrh
Braunkopf
Starost: 37Pridružen: 13. apr 2006Prispevkov: 602Kraj: LJStatus:Offline
Objavljeno: 13. nov 2010 17:43
Povezava do prispevka
Meni se zdi malo bv zganjat eno dramo okoli tega, ker vidva pravzaprav nista imela nič zdaj nazadnje (kar je preteklost je pa preteklost), tako da se nanj ne oziraj.

Očitno od tebe ni dobil dovolj močnega občutka, da je to to in je sam pri sebi razsodil, da mu je do te punce več, pa se je vrnil k njej. Saj nikoli ne veš, kaj se je dogajalo med njima, lahko da sta imela lih kako krizo in sta razmišljala v smeri razhoda, pa si ga na moment premamila ti.

Mogoče mu je šlo tudi samo za seks, ampak all in all je itak vseeno. Ne obremenjuj se s tem.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kaj se dogaja?
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.