Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Fondi

Pojdi na stran 1 , 2
Jerca
Starost: n/aPridružen: 15. maj 2004Prispevkov: 7789Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 26. jan 2005 9:51
Povezava do prispevka
https://www.planet-lepote.com/forum/forum_posts.asp?TID=4698& amp;KW=raclette
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 26. jan 2005 9:57
Povezava do prispevka
V sparu sem zadnjič videla čokoladnega. Njami čokoladni tunkavček, a ne Kirka?
0
Nazaj na vrh
ally
Starost: 44Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 26. jan 2005 10:06
Povezava do prispevka

katja,


a v sparu ga kar tko prodajajo?


men ni nič več jasno... jest sm sprašvala za posode, vi pa njami


PS priznam, sem blond!

0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 26. jan 2005 10:09
Povezava do prispevka
Posoda za čokoladnega je bolj mala. V tisti klasični pa jaz delam mesnega in sirovega. Čeprav mi sirov ni ravno najboljši.
0
Nazaj na vrh
ronza
Starost: n/aPridružen: 6. maj 2004Prispevkov: 3813Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 26. jan 2005 10:13
Povezava do prispevka
mene sirov malo zamori, ker mi oblezi v zelodcu. nisem ravno nek ljubitelj mesa, ampak mesni fondi nekako lazje prebavim (kljub vsemu olju)
0
Nazaj na vrh
ally
Starost: 44Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 26. jan 2005 10:14
Povezava do prispevka

Katja, AHA!


Ampak konec koncev bi lahko tudi čokoladnega delala v večji posodi ali ne?

0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 26. jan 2005 10:16
Povezava do prispevka
V bistvu lahko, samo več čokolade bi porabila, ker jo mora biti toliko, da sadje lepo natunkaš.
0
Nazaj na vrh
ally
Starost: 44Pridružen: 9. sep 2004Prispevkov: 7298Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 26. jan 2005 10:22
Povezava do prispevka
VEč čokolade? toliko bolje...
0
Nazaj na vrh
daisy
Starost: 49Pridružen: 26. okt 2003Prispevkov: 666Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. jul 2005 12:36
Povezava do prispevka
A za čokoladni fondi uporabiš kar jedilno čokolado ali kako? Sem razmišljala, da bi enkrat čokoladnega naredila, zdaj pa ne vem kako to pripraviti. Mi lahko katera pomaga?
0
Nazaj na vrh
bjondika
Starost: 44Pridružen: 23. mar 2004Prispevkov: 291Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. jul 2005 14:45
Povezava do prispevka
Jaz dodam še smetano. Lahko uporabiš tudi mlečno čokolado ali belo. Vse se stopijo
0
Nazaj na vrh
daisy
Starost: 49Pridružen: 26. okt 2003Prispevkov: 666Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. jul 2005 19:31
Povezava do prispevka
Sem govorila z eno kolegico, ki pravi da da malo masla notri. A vi tudi to dajete? Smetana se mi zdi boljša varianta. Mene samo skrbi da se ne bi prismodilo vse skupaj.
0
Nazaj na vrh
bjondika
Starost: 44Pridružen: 23. mar 2004Prispevkov: 291Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 8. jul 2005 8:26
Povezava do prispevka
Jaz bi dala smetano - pride bolj blago vse skupaj. Se mi zdi da bi bilo z maslom "preveč" za moj okus
0
Nazaj na vrh
bjondika
Starost: 44Pridružen: 23. mar 2004Prispevkov: 291Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 8. jul 2005 8:27
Povezava do prispevka
Prismodilo se ti ne bo, če ogenj ne bo premočen in če bo dovolj tekoče vse skupaj (nekaj med hmmmm... npr. pudingom in mlekom  ) Sama čokolada se pomoje prismodi hitreje.
0
Nazaj na vrh
daisy
Starost: 49Pridružen: 26. okt 2003Prispevkov: 666Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 10. jul 2005 18:08
Povezava do prispevka
@bjondika hvala za pomoč, je uspelo!
 
Sem posodico samo namazala z maslom, potem pa sem čokolado s smetano redčila in je bilo njami.  Zdaj vsi ki so poskusili hočejo imeti tele čokoladne fondije in se bo prodaja skokovito povečala.
0
Nazaj na vrh
bjondika
Starost: 44Pridružen: 23. mar 2004Prispevkov: 291Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 11. jul 2005 8:00
Povezava do prispevka
 Me veseli!
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Fondi
Stran 2 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Študija univerze Purdue razkriva šokantne ugotovitve o priljubljenih dišečih voskih.