- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo






" in sproti do "burek
(ne lisnatega); imajo jih v vsaki trgovini, lahko kupiš celo tiste za pite, samo morajo biti tanke; tepsija je pa "pekač"
Tirit (vrsta tarane): | Preliv: ![]() 0 0 0 Objavljeno: 12. apr 2005 12:56 Jerca . tko je mene enkrat gledal en na Hrvaškem v slaščičarni, ko sem uro in pol jedla eno sumljivo sadno kupo, ki se je topila in zraven sem popacala celo mizo. Na koncu je prišel in me vprašal, če mi naredi kaj drugega....0 0 0 Objavljeno: 17. feb 2009 18:41 No, jaz sem sklenila naredit baklavo (občasno dobim kak košček iz Sarajeva, pa bi rada poizkusila sama naredit).Vem da obstaja več različic (ponavadi dobim različne) in najboljša mi je tista, samo z orehi (brez rozin medu in nevemčesaševse). Seveda pa bi želela bolj enostaven recept, testo bi kupila... Kateri recept naj uporabim (v tej temi jih je že nekaj)? Jo katera dela? 0 0 0 Pojdi na: Preberi šeObjave na forumu
Kozmetometer Zadnje ocene Zadnji izdelki
Forum Zadnje objave Najbolj brano Trenutno dogaja Izpostavljamo |