Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Ideje za delo na sebi, če ste samski

14. jun 2019 8:12
0

Oglasno sporočilo

Ne glede na to, ali ste samski ali ne, vedno morate delate ne sebi in biti neodvisni in samostojni; tudi v paru. Vedno se morate posvetiti tudi sebi in paziti, da se v razmerju ne izgubite. Je pa nekaj stvari, ki jim samski morda lahko posvetijo za kanček več pozornosti. Če ste samski, se resnično lahko posvetite sebi, preden greste v novo zvezo. Imate ves prostor in čas na svetu, da naredite inventuro svojega življenja. 

PREBERITE TUDI: 7 razlogov, zakaj je toliko privlačnih in pametnih žensk samskih

Postavite si cilje

Spoznajte svojo vrednost in si nastavite nove cilje; najsibodo to cilji v karieri ali športu, pomembno je, da si zastavite jasen vidik, kakšno življenje si želite. Ko boste imeli jasno vizijo sebe in svojega življenja, se boste lažje vzljubili in si začrtali pot. Zdaj je čas, da naredite vse stvari, ki ste jih, ko ste bili v razmerju, morda postavili na stran.

Nove izkušnje

Nove izkušnje ustvarjajo nove spomine. Pojdite na izlet, potujte ali si nabirajte nove izkušnje s prostovoljnim delom v tujini ali bližnjih zavetiščih in društvih.

Spremembe

Spremenite si pričesko ali si omislite novo tetovažo. Ali pa si omislite nov slog oblačenja.

Osredotočite se na svoje želje 

Predolgo ste postavljali svoje želje na stran. Zdaj je čas, da to popravite. Kaj oz. česa si želite? Uresničite si želje.

Naredite tečaj

V znanju je moč in tega vam nihče ne more vzeti. Nikoli se ne prenehajte učiti. Naročite se na tečaj učenja novih veščin; karkoli vas pač zanima; kuharski tečaj, tečaj šivanja, tečaj tujega jezika. Možnosti je nešteto. Kaj bi radi znali?

Samski? Zakaj pa ne?

Zaživite svojo samskost v vsej svoji moči. Naj vam ne bo nerodno, če boste šli na poroko brez spremljevalca. Drugi vas bodo kvečjemu občudovali kot izjemno močno žensko.

Gibajte se

Pojdite ven in se gibajte. To bi sicer že zdavnaj morali početi. Tako boste preživeli kakovosten čas zase, v naravi in naredili boste nekaj dobrega za svoje telo. 

Imejte se radi

Naučite se, da se imate radi. In najdite načine, da si to tudi pokažete. Vsak odnos je potrebno negovati, tudi tega – še posebno tega, ki ga imate sami s seboj.

PREBERITE TUDI: Ženske, ki so dolgo sam(sk)e, so najbolj srečne

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Katrin 8. jul 2019 21:28
   Navdušena
  • Katrin 8. jul 2019 19:50
   lep kratkoročen učinek
  • Katrin 8. jul 2019 19:46
   zelo nežen
  • Katrin 8. jul 2019 19:33
   neodločena
  • Katrin 7. jul 2019 23:20
   Lahka
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Od otroških vzdevkov, do bolečih razočaranj in najmanj priljubljenih vonjev. Verjetno ga poznate precej manj, kot ste si mislili.