Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Začnite živeti uravnoteženo s knjižico z 80 recepti za slastne jedi

20. jul 2022 9:45
0

Oglasno sporočilo

Zdaj je idealen čas, da optimizirate svojo prehrano, začnete kuhati in se prehranjujete zdravo, ne da bi vas vsak dan skrbelo, kaj skuhati.

Da bi se vaša pot do zdrave prehrane lahko začela takoj in na pravi način, vam je v pomoč Knjižica receptov Herbalife Nutrition. Knjižica receptov Herbalife Nutrition vsebuje 80 receptov za zdrave jedi za vse obroke čez dan (zajtrk, kosilo in večerjo, malice in sladice), z novimi in slastnimi okusi. Navdih za to kuharico so s svojimi recepti prispevali Herbalife Nutrition neodvisni Člani, vsebuje pa tudi recepte, ki jih je posebno za Herbalife Nutrition ustvarila slavna kuharica Rachel Allen. Knjižico receptov Herbalife Nutrition sestavljajo recepti za okusne, preproste in zdrave jedi, ki vsebujejo hranila, predvsem beljakovine in vlaknine. Nekatere recepte sta preizkusili tudi naši znani vplivnici Tinkara Fortuna in Jana Koteska.

Začnite živeti zdravo kar takoj

Da je zdrava prehrana zapletena in da je zanjo potrebnih veliko priprav, ni nič drugega kot mit. Pravzaprav lahko v samo nekaj minutah pripravite hranljive in s hranili bogate obroke, ki so povrh vsega še izjemno okusni. Herbalife Nutrition je vodilni svetovni proizvajalec nadomestkov obrokov in prehranskih dopolnil. Uravnotežena prehrana je tudi kakovostna prehrana, v kombinaciji z vadbo pa nam lahko omogoči pot do kakovostnejšega življenja. Knjižica receptov Herbalife Nutrition je odličen način, da za pripravo zdravih in okusnih obrokov izkoristite vsestranskost izdelkov Herbalife Nutrition. Jedi po receptih iz te knjižice so odličnega okusa, hranljive in vsebujejo veliko vlaknin in hranilnih snovi ter vam zagotavljajo podporo pri aktivnem in zdravem življenjskem slogu.

Kako do Herbalife Nutrition Knjižice receptov?

Knjižico receptov Herbalife Nutrition in izdelke Herbalife Nutrition je mogoče naročiti izključno pri Herbalife Nutrition neodvisnih Članih. Člana poiščete tako, da izpolnite obrazec na povezavi https://kontakt.herbalife.si/.

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Rdeča je tudi uradna barva valentinovega, zato je idealna izbira za praznovanje praznika zaljubljencev z manikiro.