Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Hči nekdaj slavne manekenke na naslovnici revije Vogue – in to skupaj z materjo

17. dec 2020 11:52
1

Oglasno sporočilo

Leni, 16-letna hči slavne Heidi Klum, je skupaj z materjo na naslovnici januarske številke nemške izdaje modne revije Vogue. Po izidu revije je presrečna najstnica na Instagram objavila fotografijo revije in poleg z velikimi tiskanimi črkami v nemščini napisala “MOJA PRVA NASLOVNICA".

Še bolj ponosna pa je bila njena mati Heidi Klum, ki ji je v ganljivem sporočilu napisala: "Tako sem ponosna nate … Nisi nobena 'mini-jaz' in presrečna sem zate, da znaš pokazati, kdo si TI."

“Komaj sem čakala, da kupim revijo, ali pa deset njih ...” je bila navdušena Leni.

Klum, 47, je svoji hčerki pustila kar nekaj ljubečih smeškov v komentarju, zvezdniška frizerka Wendy Iles pa je zapisala “tako sem vesela zate,” in zvezdniška vizažistka Linda Hay said, "Tako sem vzhičena zate @leniklum."

Slavna manekenka in njena hči sta naslovnico revije prvič objavili pred nekaj dnevi in po oblačilih, ki jih nosita na njej, vse kaže, da se trend, ki je bil izjemno priljubljen kakih 10 let nazaj, 'colour blocking', vrača.

Takrat je Leni na Instagram zapisala: "Tako srečna sem za svojo prvo naslovnico!! Tako super mi je bilo na snemanju z ekipo nemškega Voguea, ne bi mogla niti sanjati o boljšem začetku!! Hvala, ker si bila ob meni, @heidiklum."

Sicer pa je Heidi Klum priznala, da ni bilo lahko vzgajati Leni, ker ni imela priložnosti, da bi odraščala 'normalno'. Med drugim je odraščala s tremi različnimi 'očeti'. A ne glede na to je izjemno ponosna na svojo hči.

"Tako sem ponosna nate. Pa ne zato, ker si si izbrala svojo pot. Vem, da ne glede na to, katero pot si boš izbrala, boš svoja ženska. Vedno natanko veš, kaj hočeš in česa ne. Nisi nobena 'mini jaz' in srečna sem zate, da sedaj lahko pokažeš, kdo si TI. Ta naslovnice je izjemna odskočna deska za tvojo kariero in čeprav mi je malo težko te spustiti v svet, bom vedno naredila vse zate, da boš srečna in uresničila svoje sanje. Tako sem ponosna, da sem tvoja mama," je zapisala nekdanja supermanekenka.

Klum je rodila Leni maja 2004, kmalu po razhodu z italijanskim poslovnežem Flaviom Briatorejem. Decembra 2009 je Leni posvojil tedanji mož, sedaj bivši, pevec Seal. Lansko leto pa se je Klum poročila z glasbenikom skupine Tokio Hotel Tomom Kaulitzem.

PREBERITE TUDI: Hči nekdanje manekenka in Victoria's Secret angelčice gre po materinih stopinjah

1

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
   • nessi

   • 27. dec 2020 15:18

    Kako lepo Smile Kar na jok mi gre (ali pa je to pms kriv;))

   0
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Dow* pred 2 dnevoma
   dobra
  • Dow* pred 2 dnevoma
   super
  • Dow* pred 2 dnevoma
   v redu
  • gakiko 19. avg 2021 21:40
   dober, neproblematičen
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
   schauma šampon
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Ko pride jesensko enakonočje, vemo, da je poletja in toplih sončnih dni nepreklicno konec.