Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Hči Cindy Crawford: Ni lahko biti hči supermodela!

1. mar 2017 10:32
0

Oglasno sporočilo
... preskrbljeni – tako z bogastvom svojih staršev kot tudi tem, da zagotovo pridejo v svet modne ali filmske industrije, če si to le želijo. Skratka, za njih je poskrbljeno. A kot vse kaže imajo tudi oni težave – sicer ne takšne, kot večina navadnih smrtnikov, temveč primerjanje s svojimi slavnimi, uspešnimi in lepimi starši.
 
 
Tako je tudi s Kaio Gerber, hčerko nekdaj najbolj slavnega super modela, Cindy Crawford. Kaia, ki se tudi sama že uveljavlja v manekenskih vodah, je v nedavnem intervjuju povedala, da je super, da je bila njena mama manekenka, saj lahko od nje dobi vrsto neprecenljivih nasvetov, tako glede samega dela, pola kot tudi poziranja. A hkrati v paketu s plusi pridejo tudi minusi, je povedala.
 
"Najboljši del so nasveti, ki mi jih daje," je povedala Kaia Gerber, ki je trenutno obraz ličil Marc Jacobs Beauty. "Najhujši del pa je to, kako je lepa. Sploh nočem biti na fotografiji poleg nje, ker je neverjetna. Sploh se ne stara in to ni pošteno!"
 
Sicer pa ima komaj 15-letna Kaia za svoja leta glavo trdno na ramenih kar se tiče dojemanja sebe preko javnosti in kako se obnaša na družbenih obrežjih. "Sem zelo previdna glede tega, kaj objavim, a hkrati si mislim: imam 15 let. Ne čutim potrebe, da bi bila ves čas popolna, ker ni nihče in mislim, da bolj spošutjem ljudi, ki si drznejo pokazati svojo nepopolnost, svoje napake, ker se lahko bolj poistovetim z njimi. Ko vidim Instagram objave, ki so res popolne – temu se je težko odzvati. Želiš si videti več."
 
Sicer pa to ni prvič, da je Kaia javno pela slavospeve svoji materi. V intervjuju za Teen Vogue preteklo leto je takrat 14-letnica razkirla, da jo je opazovanje njene matere naučilo, da je treba biti "vedno prijazen na snemanjih, od fotografa do natakarja" kar ji je dalo dobre temelje. Cindy Crawford pa je povedala, da je njena hči "toliko bolj samozavestna" kot je bila sama pri teh letih.
Prav nič čudnega, se je imela od koga učiti in se zgledovati!
 
0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • [*jag0da*] 14. jul 2020 11:04
   Odlična formula
  • Tanja 15. apr 2020 13:56
   Pozitivno presenečenje :)
  • Tanja 25. mar 2020 19:31
   Uau! Totalno pozitivno presenečenje
  • numi 24. mar 2020 18:18
   zimski
  • numi 24. mar 2020 18:00
   Dobra ampak
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
   • VICKY je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 3 h
    Najprej čestitke PL za rojstni dan; spremljam vas že kar nekaj let, najbolj dragocena pa so nepristranska testiranja na Kozmetometru in vsaj zame - seznanitev s sestavinami kozmetičnih izdelkov, ki mi je odprla popolnoma nov pogled na kozmetiko. ...
    0
   • Vesna20 je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 4 h
    Na PL mi je najbolj všeč, da je zbranih veliko informacij na enem mestu, najdeš hitro, kar potrebuješ in veliko je povratnih informacij iz prakse, kar je najbolj pomembno. Ne pogrešam ničesar, vse je super, vse pohvale.
    0
   • sanda je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 5 h
    Ne glede na to, da sem bila včasih bolj aktivna članica na PL, tudi sedaj, ko pridem in iščem kakšno informacijo, jo vedno najdem, sploh kadar iščem kakšno kremico Wink Tako, da meni je uporabno vse, ne pogrešam ničesar.
    0
   • Travica je komentiral/a članek NAGRADNA IGRA: Planet Lepote praznuje 17. rojstni dan!.

    pred 19 h
    Vse najboljše, planetek! Smile
    Najbolj všeč mi je, da ostaja PL zvest sam sebi in da ni sponzoriran od nikogar. Tako lahko zaupam člankom in nasvetom, ki jih najdem tukaj. Verjamem, da ostane takšen še vnaprej.
    0
  Izpostavljamo
  Danes pred 17 leti je nastal otročič, ki je kaj kmalu postal prvi in največji ženski spletni portal.