Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Hči Cindy Crawford: Ni lahko biti hči supermodela!

1. mar 2017 10:32
0

Oglasno sporočilo
... preskrbljeni – tako z bogastvom svojih staršev kot tudi tem, da zagotovo pridejo v svet modne ali filmske industrije, če si to le želijo. Skratka, za njih je poskrbljeno. A kot vse kaže imajo tudi oni težave – sicer ne takšne, kot večina navadnih smrtnikov, temveč primerjanje s svojimi slavnimi, uspešnimi in lepimi starši.
 
 
Tako je tudi s Kaio Gerber, hčerko nekdaj najbolj slavnega super modela, Cindy Crawford. Kaia, ki se tudi sama že uveljavlja v manekenskih vodah, je v nedavnem intervjuju povedala, da je super, da je bila njena mama manekenka, saj lahko od nje dobi vrsto neprecenljivih nasvetov, tako glede samega dela, pola kot tudi poziranja. A hkrati v paketu s plusi pridejo tudi minusi, je povedala.
 
"Najboljši del so nasveti, ki mi jih daje," je povedala Kaia Gerber, ki je trenutno obraz ličil Marc Jacobs Beauty. "Najhujši del pa je to, kako je lepa. Sploh nočem biti na fotografiji poleg nje, ker je neverjetna. Sploh se ne stara in to ni pošteno!"
 
Sicer pa ima komaj 15-letna Kaia za svoja leta glavo trdno na ramenih kar se tiče dojemanja sebe preko javnosti in kako se obnaša na družbenih obrežjih. "Sem zelo previdna glede tega, kaj objavim, a hkrati si mislim: imam 15 let. Ne čutim potrebe, da bi bila ves čas popolna, ker ni nihče in mislim, da bolj spošutjem ljudi, ki si drznejo pokazati svojo nepopolnost, svoje napake, ker se lahko bolj poistovetim z njimi. Ko vidim Instagram objave, ki so res popolne – temu se je težko odzvati. Želiš si videti več."
 
Sicer pa to ni prvič, da je Kaia javno pela slavospeve svoji materi. V intervjuju za Teen Vogue preteklo leto je takrat 14-letnica razkirla, da jo je opazovanje njene matere naučilo, da je treba biti "vedno prijazen na snemanjih, od fotografa do natakarja" kar ji je dalo dobre temelje. Cindy Crawford pa je povedala, da je njena hči "toliko bolj samozavestna" kot je bila sama pri teh letih.
Prav nič čudnega, se je imela od koga učiti in se zgledovati!
 
0

Galerija

  loading...


  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 4. feb 2020 17:58
   Dobra maska, slaba embalaža in oblika
  • Katrin 22. sep 2019 21:52
   prva pomoč
  • Katrin 22. sep 2019 21:40
   Navdušena
  • Katrin 22. sep 2019 21:34
   nisem opazila učinka
  • Katrin 22. sep 2019 21:30
   ne zamenjam več
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Če se nikakor ne vidite v klasični, do tal dolgi, snežno-beli poročni obleki, imamo za vas 16 idej.