Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zvezdniški parček naznanil, da pričakuje prvega otroka

11. maj 2024 15:05
0

Oglasno sporočilo

V petek, 10. maja, je 27-letna bodoča mamica objavila fotografijo v beli čipkasti obleki Saint Laurent by Anthony Vaccarello in tančico, v katerem sta z možem Justinom Bieberjem 9. maja naznanila nosečnost.

Hailey, ki s 30-letnim Justinom pričakuje prvega otroka, se je na posnetku za Instagram Stories pojavila z izbočenim trebuščkom v oprijeti beli čipkasti obleki z razkritimi rameni in z ujemajočim se naglavnim okraskom, ki je služil tudi kot tančica.

Na fotografiji, ki je bila opremljena s smeškom rok, oblikovanih v srčka in bleščicami, se je Hailey nasmehnila, medtem ko je zrla v daljavo, roke pa je imela nad trebuhom.

Nevestin videz na fotografiji je bil enak, kot ga je nosila v videoposnetku z možem Justinom, v katerem sta – poročila sta se leta 2018 – obnovila poročno zaobljubo.

Biebrova sta v videoposnetku na Instagramu v četrtek, 9. maja, naznanila, da pričakujeta prvega skupnega otroka, kmalu zatem pa je Haileyjin predstavnik potrdil, da je manekenka v nekaj več kot šestem mesecu nosečnosti. Justinova mama, 49-letna Mallette, je v komentarju objave Stephena Baldwina na Instagramu istega dne sporočila, da par ne pričakuje dvojčkov. 

Hailey in Justin sta se v videoposnetku z napovedjo nosečnosti poljubila, ko sta med obnovitvijo zaobljube skupaj stala na polju. V drugem posnetku je Justin položil roke na ženin trebuh, ko je stal za njo, medtem ko je par pokazal ujemajoča se poročna prstana.

 

 

Hailey na posnetkih pozira tudi sama in kaže svoj trebuh, na fotografijah pa sta se z Justinom še poljubila, ko sta objemala njen rastoči trebuh. Hailey in Justin sta obnovila zaobljubo pred šesto obletnico poroke, ki jo bosta imela septembra letos.

Čeprav je par odkrito govoril o svoji želji, da bi skupaj postala starša, sta se odločila, da bosta novico o tem, da pričakujeta prvega otroka, čim dlje držala v tajnosti – "že na začetku" sta jo povedala le svoji družini in prijateljem.

Vir je povedal: "Ko sta izvedela, da je Hailey noseča, je bil to zanju najlepši dan. Oba sta bila ob tem zelo čustvena. Počutila sta se tako blagoslovljena. Od trenutka, ko sta to izvedela, sta se počutila zelo zaščitniška do otroka."

"Zgodaj sta o tem povedala družini in bližnjim prijateljem. Vendar jima je bilo pomembno, da sta bila čim dlje tiho in sta samo uživala, preden sta to javno potrdila," je nadaljeval vir. "Prijatelje sta prosila, naj tega ne delijo, dokler ne bosta pripravljena na objavo."

PREBERITE TUDI: Hailey Bieber utrpela krvni strdek – le kaj bi lahko bil vzrok?

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Gillian je bila stara komaj sedem let, vendar je bila njena prihodnost že ogrožena.