Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Zvezdnica je proslavila svoj 50. rojstni dan z objavo svoje gole fotografije

29. sep 2022 13:42
0

Oglasno sporočilo

Gwyneth Paltrow je na Instagramu proslavila svoj 50. rojstni dan in najprej objavila fotografijo v bikiniju. Zdaj pa je naredila še korak dlje, saj se je fotografirala popolnoma gola. Igralka in ustanoviteljica podjetja Goop, ki je 27. septembra dopolnila 50 let, je delila več slik, na katerih je oblečena v zlato barvo in nič drugega.

"Vse, kar vem, je to, da me bodo pobarvali v zlato in da moram biti gola," je Paltrowova povedala o fotografiranju Andrewa Yeeja. "Pri petdesetih letih se počutim tako dobro in s tem želim izraziti ta občutek energije in optimizma, ki ga doživljam. Gre bolj za ženski pogled in občutek zabave."

Te fotografije pa niso bile edini način, kako je Gwyneth Paltrow obeležila ta mejnik; v prispevku, ki ga je napisala za Goop, je razširila tudi svoje občutke ob tem dogodku. Potem, ko je povedala, kako sta njena starša preživela 50. rojstni dan – eden srečno, drugi manj – je Paltrow pisala o minevanju časa v svojem življenju.

 

 

"Na neki ravni razumem, da je življenje linearno, da sem do zdaj preživela X dni in da imam v košarici pod roko več kot na polju pred seboj," je dejala. "Vendar je nekaj v sladkosti življenja, ki obstaja globoko v meni, nespremenjeno in kar se ne bo spremenilo. To je bistvo bistva. Zdi se, da postaja vse slajše."

Paltrow je nato še povedala, kako se pri 50 letih počuti glede svojega telesa. "Moje telo, zemljevid dokazov vseh dni, je manj brezčasno," je dejala. "Zbirka znamenj in nepravilnosti, ki se vtiskujejo v poglavja. Brazgotine od opeklin v pečici; prst, ki se je davno razbil v okno; rojstvo otroka. Srebrni lasje in drobne gube. Sonce je na meni pustilo svoje nebesne odtise, kot da bi namočilo čopič v temno-tampo akvarel in ga razmazalo po moji koži. In čeprav si po svojih močeh prizadevam za zdravje in dolgoživost, da bi preprečila slabljenje mišic in odmiranje kosti, imam mantro, ki jo vstavljam v nepremišljene misli, ki me skušajo iztiriti: sprejemam. Sprejmem znamenja in ohlapno kožo, gube. Sprejemam svoje telo in opuščam potrebo po tem, da bi bila popolna, da bi bila videti popolno, da bi kljubovala gravitaciji, logiki in človeštvu. Sprejemam svojo človeškost."

Paltrowova je spregovorila tudi o preteklih napakah in o svojem prepričanju, da so najtrdovratnejše nastale, ker ni v celoti stala za svojo resnico. Vendar pa je dodala, da ne verjame, da bi se vrnila v preteklost in popravila katero od teh napak. Namesto tega se je ob 50. letu starosti vprašala: kaj želi narediti s preostankom svojega časa?

Odgovor? "Rada bi upočasnila tempo," je dejala. "Rada bi se malo umaknila. Svoj krog bi rada zmanjšala. Rada bi več kuhala večerjo. Rada bi, da bi nesporazumi postali dogovori. Rada bi še naprej odpirala najgloblji del sebe svojemu možu, čeprav me je strah. Rada bi več pela, četudi samo pod tušem. Vsakomur, ki je imel z mano negativno izkušnjo, bi rada povedala, da mi je žal. Rada bi se v celoti priznala. Sem nepopolna, lahko se zaprem in spremenim v led, nimam potrpljenja, preklinjam druge voznike, ne zapiram vrat omare, lažem, kadar nočem prizadeti čustev. Sem tudi radodarna in zabavna. Sem pametna in pogumna. Sem iskalec in lahko vas vzamem s seboj na pot iskanja smisla. Ko te bom ljubila, boš čutil, da te bom objemala skozi čas in prostor ter do konca sveta. Jaz sem vse to."
 

PREBERITE TUDI: Gwyneth Paltrow: skrivnost dobrega počutja in mladostnega videza je v vinu!

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja pred 6 dnevi
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vintage obleke so v zadnjih letih vse bolj priljubljena izbira na rdeči preprogi – od Oskarjev do Met Gala in vseh vmes.