Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Grozljive nesreče zvezdnikov; od poškodb do prometnih nesreč

23. sep 2021 9:21
0

Oglasno sporočilo

... so lahko hvaležne, da so še žive. Vozniki, zlasti tisti, ki vozijo dlje časa, se za volanom pogosto počutijo popolnoma varne in precenjujejo svoje sposobnosti. Torej, če ste pametni, ne boste sedli v avto z nekom, za katerega niste prepričani, da vas bo zagotovo pripeljal od točke A do točke B, tudi če je to Brad Pitt ali Jack Nicholson. Vaša varnost je na prvem mestu in varnost vaših otrok, če jih imate. To so primeri zvezdnikov, ki so zaradi slabe presoje skoraj končali na invalidskih vozičkih.

Brooke Shields si je zlomila stegnenico in skoraj umrla zaradi zapletov

Brooke Shields je bila sprejeta v bolnišnico z zlomom stegnenice. Podrobnosti o nesreči je obdržala zase, se ni pritoževala nad bolečinami, niti ni razkrila, kje in kdaj si jo je zlomila, ampak je delila nasvete, kaj storiti, da si ob skrbni vadbi čim prej opomorete.

Rachel Bilson je bila udeležena v prometni nesreči

Rachel Bilson je priznala, da se je nekoč družila s slabo družbo, prometna nesreča pa jo je prisilila, da se je začela izboljševati.

"Od 14. do 16. leta sem se družila z ljudmi, s katerimi se verjetno ne bi smela družiti, se pretvarjala, da pijem pivo in da sem kul. Bili so starejši od mene, prijatelji mojega brata. Nekega dne smo se vsi znašli v prometni nesreči. Vsi so končali v bolnišnici. En fant je ostal ohromljen in dan ali dva sem bila v nezavesti. Nesreča me je spremenila. Zaradi tega sem šla v drugo smer in nisem nadaljevala po svoji samodestruktivni poti," je povedala Rachel.

Kanye West je skoraj umrl v prometni nesreči

Vozil je najetega Lexusa ob 4. uri zjutraj in zaspal za volanom. V nesreči se mu je zdrobila čeljust, celotno tragedijo in občutke pa je zapel v singlu.

Gloria Estefan je imela grozljivo poškodbo hrbtenice

Gloria Estefan je leta 1990 doživela prometno nesrečo z avtobusom. Zaradi poškodb je mislila, da bo ostala paralizirana, a je sčasoma uspela okrevati.

Morgana Freemana so morali izrezati iz avtomobila

Morgan Freeman je bil leta 2008 udeležen v prometni nesreči v Mississippiju. Trčenje je bilo tako grozno, da so ga morali izrezati iz avtomobila. Pri trčenju si je poškodoval roko, poškodbe živcev pa mu že leta povzročajo težave. V času nesreče je bila v avtu tudi potnica, ki ni bila njegova žena, kar je povzročilo nekaj zmede in vprašanj v javnosti. Kaj se je zgodilo? Igralec jo je odpeljal domov z večerje. V nesreči je končala tudi z nekaj poškodbami. 

0

Galerija  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 9. maj 2022 18:38
   Slavospev poceni laku za nohte
  • Tanja 26. apr 2022 16:57
   Razočaranje
  • Tanja 26. apr 2022 15:39
   Odličen
  • Dow* 14. nov 2021 20:14
   super
  • Dow* 14. nov 2021 20:09
   še kar
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Vsi, ki so svoje otroštvo preživeli v devetdesetih letih prejšnjega ...