Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Supermanekenka zanika očitke, da je njen zakon razpadel, ker naj bi varala bivšega moža

28. mar 2024 9:48
0

Oglasno sporočilo

Gisele Bündchen zanika, da je prevarala Toma Bradyja, in pravi, da je njeno novo razmerje "zelo drugačno". Odkrito je spregovorila o govoricah, ki spremljajo njen razhod z nekdanjim možem Tomom Bradyjem – in odprla tudi temo o svoji romanci z Joaquimom Valentejem.

Brady in Bündchen, ki trenutno hodi s profesionalcem v jiu-jitsu Joaquimom Valentejem, sta oktobra 2022 vložila zahtevo za ločitev. V novem intervjuju za New York Times, v katerem promovira svojo kuharsko knjigo Nourish, je 43-letni supermodel razkrila, da ni nikoli (pre)varala 46-letnega Bradyja, preden sta se leta 2022 ločila.

"To je laž," je Bündchen dejala časopisu in se odzvala na obtožbe, da je začela romanco s svojim trenerjem jiu-jitsa, preden je končala razmerje z upokojenim zvezdnikom NFL. "Res ne želim, da bi moje življenje postalo tabloid," je dodala o obtožbah. "Nočem se izpostavljati vsemu temu." 

V intervjuju je Bündchen priznala tudi krivične kritike, s katerimi se je soočila, ko sta z Bradyjem končala razmerje. "To se dogaja številnim ženskam, ki jih obtožujejo, ko zberejo pogum in zapustijo nezdravo razmerje, in jih označijo za nezveste," je pojasnila.

"Soočiti se morajo s svojo skupnostjo. Soočiti se morajo s svojo družino. Pri meni je to seveda še nekoliko bolj izrazito," je dodala Bündchen. "Nihče ne ve, kaj se dogaja med dvema osebama – to vesta le tista dva, ki sta v razmerju."

Glede svojega najnovejšega razmerja je Bündchen za Times povedala: "To je prvič, da se videvam z nekom, ki je bil najprej moj prijatelj. To je zelo drugačno. Je zelo iskreno in zelo pregledno."

V začetku tega meseca je Bündchen v čustvenem intervjuju spregovorila o svoji ločitvi: "Mislim, da so nekateri dnevi lažji kot drugi, vendar se mi zdi neverjetno, da so otroci ... so zelo pametni otroci. Vedo, kaj jim lahko uide. Zato mislim, da je naravno, da imajo naše hiše različna pravila, otroci pa se potem preprosto prilagodijo."

"In poskušali bodo narediti, kar želijo. Jaz pa lahko nadzorujem le to, kar jaz počnem. In mislim, da je zdaj zame pomembno ravnovesje," je dodala supermanekenka.

Na vprašanje, ali bo lahko nekomu "spet odprla svoje srce", je Bündchenova skomignila z rameni, nato pa z majhnim nasmehom odgovorila: "Tam, kjer je moje srce, sem zdaj jaz. Živim svojo resnico in za to se ne opravičujem."

PREBERITE TUDI: Supermanekenka priznala, da je zmenki ne zanimajo: “Nočem slišati, kako nekdo diha poleg mene!”

0

Galerija

  Preberi še


  Razvrsti po:
  Kozmetometer
  Zadnje ocene
  Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
   RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
   Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
   Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
   Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
   Ne neguje
  Forum
  Zadnje objave
  Najbolj brano
  Trenutno dogaja
  Izpostavljamo
  Pospešeno staranje bi lahko povečalo tveganje za nastanek rakavih tumorjev.