Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Volitve 2011

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 5. dec 2011 12:04
Povezava do prispevka
Jaz ga sicer nisem volila in me je ob izvolitvi kr malo stisnilo.
Ampak, če pa pogledamo. Človek izhaja iz gospodarstva, je že delal. Kaj pa ona drugadva? Še v življenju nista bila nikjer v službi kot v parlamentu.
Zajamčena plačka, vse ugodnosti, pa če delaš ali pa ne. Jankovič je vsaj nekaj ustvarjal in priznajmo iz Ljubljane je tudi nekaj naredil. Kaj sta naredili prejšnji županji? Nič.
Me pa moti Janšev odziv. Kot bi otroku igračko vzeli. " Zdej te pa ne maram, zdej ti bom pa nagajov, da boš jokov...." Sram ga je lahko, da takoj grozi z predčasnimi volitvami.
Imel je on svojih 5 minut, pa tudi ni nič naredil in ta skrivanja na soočenjih mu niso ravno koristila.
Pahor je bil vsaj dec in mu je čestital.

Mogoče nas Zoki pozitivno preseneti, ker mislim, da slabše kot nam pa je, nam pa že skoraj ne more več bit.
0
Nazaj na vrh
popcorn
Starost: -13Pridružen: 23. maj 2007Prispevkov: 638Kraj: /Status:Offline
Objavljeno: 5. dec 2011 12:26
Povezava do prispevka
Glede tega, kako je poštimal Ljubljano samo eno besedo: zadolževanje. Če se gremo že to boljšo izbiro, osebno imam raje kot predstavnika države nekoga z izkušnjami v mednarodni politiki, ki pozna zakonodajo, obvlada potrebne tuje jezike da nas dostojno zastopa v tujini in pozna politični protokol in predstavlja sam sebe kot domačega gospodarstvenika, ki se je iz lastnih interesov postal nastviti kot Kučanova figurica. Nisem pristašica Janše, ampak kar se tiče izkušenj... pod njim smo zelo dostojno predsedovali EU.

Nič ne rečem, da ni Janković super talent na svojem področju. Hrkrati pa sam pravi, da ni politik. Ja kaj pa si predstavlja, da je funkcija premierja?? Človek ne uporablja računalnika, emaile mu printajo.. prihodnost vidi v razvoju gradbeništva... prosim, naj mu nekdo pove, da smo v letu 2011!

Jaz tudi želim, da nas pozitivno preseniti, ampak želje so eno, pričakovanja pa drugo - če že govorimo o idealizmu in pragmatičnosti.

Btw.. slovenske delnice so danes za odstotek potonile.. 

Zaporedni sporočili združeni.
Iza

Above all, be the heroine of your life, not the victim. Nora Ephron
0
Nazaj na vrh
greti
Starost: 39Pridružen: 6. dec 2010Prispevkov: 587Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 5. dec 2011 12:53
Povezava do prispevka
Meni se tudi zdi sramota, da je zmgal Jankovič! In kar strah me je, kam nas bo to pripeljalalo. Res, da je v Ljubljani veliko naredil (predvsem jo je zelo zadolžil), toda kot je že ena od predhodnic napisala, človek nima znanja v politiki, nima bontona, slovenščina pri njem tudi šepa... Res me je sram, da takšen človek predstavlja Slovenijo! In kdo bodo njegovi ljudje v parlamentu-športniki, glasbeniki-samo, da bodo dobivali dnevnice in sejnine, ker o politiki se večini le sanja. Podobno, kot da bi šla tja sedet sama...
Nazadnje urejeno 5. dec 2011 13:01; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
Katja
Starost: n/aPridružen: 20. okt 2003Prispevkov: 18114Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 5. dec 2011 12:57
Povezava do prispevka
Saj bomo kmalu ugotovili, da je Jankovič samo Kučanova marionetka. On se bo smejčkal, politiko bodo vodili drugi. 
0
Nazaj na vrh
Akasha
Starost: n/aPridružen: 12. okt 2004Prispevkov: 7649Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 5. dec 2011 13:01
Povezava do prispevka
Se bojim, da so razni športniki in glasbeniki in drugi primerljivi osebki tudi na drugih listah.... *kar je žalostno*
THE SPIRIT OF FIRE !!!
0
Nazaj na vrh
Anisja
Starost: 40Pridružen: 20. jan 2007Prispevkov: 1452Kraj: Na realnih tlehStatus:Offline
Objavljeno: 5. dec 2011 13:14
Povezava do prispevka
popcorn je napisal/aGlede tega, kako je poštimal Ljubljano samo eno besedo: zadolževanje.

Točno tako. najlažje je delati na račun zadolževanja. Mene je skoraj kap, ko sem ugotovila, da imam jaz s svojo garsonjero v Ljubljani le malo manjše stroške na mesec kot moja starša z 200kv.m. veliko družinsko hišo na Gorenjskem. Življenje v Ljubljani je v zadnjih letih postalo absurdno drago, od osnovnih stroškov (odvoz smeti ipd.), do stanovanj, javnega prometa, kavic
If you know EXACTLY what you are going to do, what is the point of doing it? (P.Picasso)
0
Nazaj na vrh
kokola
Starost: 24Pridružen: 13. feb 2008Prispevkov: 3747Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 5. dec 2011 13:33
Povezava do prispevka
popcorn je napisal/aGlede tega, kako je poštimal Ljubljano samo eno besedo: zadolževanje.

Če hočeš kaj naredit, rabiš denar. Wink

All I've learned from my mistakes is that I can't stop repeating them.
0
Nazaj na vrh
lencica
Starost: 40Pridružen: 5. mar 2006Prispevkov: 1064Kraj: pri prvem semaforju na levoStatus:Offline
Objavljeno: 5. dec 2011 13:36
Povezava do prispevka
Popcorn, bolje ne bi mogla povedat. 
0
Nazaj na vrh
MeiMei
Starost: 119Pridružen: 26. jan 2009Prispevkov: 3084Kraj: Here and now.Status:Offline
Objavljeno: 5. dec 2011 13:55
Povezava do prispevka

-

Nazadnje urejal/a MeiMei 29. jul 2022 18:29; skupaj popravljeno 2 krat
I do yoga so that I can stay flexible enough to kick my own arse if necessary.

Pain is inevitable. Suffering is optional.
0
Nazaj na vrh
Akasha
Starost: n/aPridružen: 12. okt 2004Prispevkov: 7649Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 5. dec 2011 14:26
Povezava do prispevka
Mislim, da bi se morali politiki prvenstveno ukvarjati z reševanjem našega gospodarstva in s tem, da se zmanjšuje brezposelnost.

S tem se bo zajezilo grozečo revščino, kolikor se to pač da. (ne pa, da se samo veča socialne transfere, pri tem, da sredstev zanje itak ni in nimajo od kje priti razen iz zadolževanja)

Prav tako ne odobravam, da se vse naše blue chipe prodaja....kar postaja praksa pri nas
THE SPIRIT OF FIRE !!!
0
Nazaj na vrh
Lisa
Starost: -13Pridružen: 27. jan 2006Prispevkov: 927Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 5. dec 2011 15:02
Povezava do prispevka
Je pa vsaj lepa praznična okrasitev v Ljubljani

Me pa resnično skrbi kako bo z našo državo v prihodnosti

0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 5. dec 2011 15:19
Povezava do prispevka
MeiMei je napisal/aZa moje pojme je izvolitev Jankovića polomija in sramota. Če pustim vse mafijaške afere in zveze ob strani (v primerjavi s katerimi Janša izpade nedolžen), je še vedno človek, ki nima nobenih izkušenj v politiki, ki ne zna jezikov in nima bontona (tudi slovenščina ni njegova močna točka) in ki za moje pojme ne predstavlja Slovenije in njenih interesov. Jaz ga ne priznavam za premierja. (

Jaz lahko rečem samo adijo pamet in sramota.

Ja, pa ni zapufal samo Ljubljane. Še pred tem je zapufal že Merkator. Pa da ne govorimo koliko malih podjetij je propadlo, ker niso dobili plačanega dela pri stadionu (en je naredil celo samomor). Ja, pa tip niti ne uporablja računalnika.

Hujše kot Butalci.

"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Lisa
Starost: -13Pridružen: 27. jan 2006Prispevkov: 927Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 5. dec 2011 15:21
Povezava do prispevka
Mene pa nekaj zanima, ker sem to že na enem drugem forumu zasledila. Kaj točno tako dobrega in pomembnega pa je Jankovič naredil iz Ljubljane? Za tiste, ki pač to trdite. Pa to ni provokacija, čisto zares sprašujem, sama namreč nisem iz Ljubljane in ne vem.
0
Nazaj na vrh
Ursqa
Starost: -13Pridružen: 19. mar 2010Prispevkov: 612Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 5. dec 2011 16:12
Povezava do prispevka
Zakaj pa ne pustite času čas? Očitno se je tako odločila večina - zakaj ve vsak zase. Tako Janša kot Pahor sta imela svojih 5min slave. Kaj je Janša dobrega naredil? Žal ne vem. Vem samo da se je zelo potrudil za te predčasne volitve oz. se je trudil ves čas samo v tej smeri. To zame ni delo v dobro državljanov in države sploh pa ne v teh kriznih časih. In zopet se bo najverjetneje trudil v tej smeri - kakor je napovedal. In ne vidim v tem nič dobrega če se ruši nekaj kar je neizogibno.
Glede samomora podjetnika - kolikor sem zasledila sta izjavila tako sin kot hči da ga ni pokopal stadion ampak MB podjetje in še cel kup drugih dolžnikov. Ni vse tako črno belo.
Sama se nisem udeležila volitev sploh ker mi je jasno da ni tistega magičnega konja ki nas bo rešil.
Pa srečno!
Dress your days with dreams.
0
Nazaj na vrh
MeiMei
Starost: 119Pridružen: 26. jan 2009Prispevkov: 3084Kraj: Here and now.Status:Offline
Objavljeno: 5. dec 2011 16:18
Povezava do prispevka

-

Nazadnje urejal/a MeiMei 29. jul 2022 18:30; skupaj popravljeno 1 krat
I do yoga so that I can stay flexible enough to kick my own arse if necessary.

Pain is inevitable. Suffering is optional.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Volitve 2011
Stran 3 od 8
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu