Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Tekoči pudri - 3. del

Pojdi na stran 74 , 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 , 84
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. mar 2010 19:13
Povezava do prispevka
Na kremi piše Alverde Sensitiv tagescreme mit shoreabutter, sensible haut.
Če se ne motim je to nova krema, se ne spomnim, da bi jo bilo možno dobiti že prej. In morem rečt, da mi zdaj za zimo super ustreza.
Poskusi, mogoče ti bo pa v redu.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
romy
Starost: -13Pridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 11066Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. mar 2010 20:04
Povezava do prispevka
Janamari je napisal/aO tem Healthy Mix že tak dlje časa razmišljam, tako da ga bom res preverila.

Sem na KMM dodala svojo oceno
0
Nazaj na vrh
Janamari
Starost: 54Pridružen: 19. jun 2007Prispevkov: 3064Kraj: MBStatus:Offline
Objavljeno: 13. mar 2010 20:54
Povezava do prispevka
Romy,
0
Nazaj na vrh
sea
Starost: 43Pridružen: 12. mar 2006Prispevkov: 1217Kraj: neskončni oceanStatus:Offline
Objavljeno: 14. mar 2010 20:45
Povezava do prispevka
No, jaz sem za Healty Mix dobila tester, ga preizkusila in mislim, da bo to moj naslednji nakup. Svetim se po vsem, kar je možno, samo s tem pudrom se pa nisem. Juhej.
Razen, če se ne bodo minusi začeli pojavljati po nekajdnevni uporabi....

V primerjavi z Revlonovim ali Dream Satinom je veliko lažji, sicer tudi bistveno manj prekriven... Ampak pri HM nisem imela občutka, da imam na sebi puder. Škoda, da nima faktorja...
0
Nazaj na vrh
19srna74
Starost: 51Pridružen: 17. sep 2008Prispevkov: 20Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. mar 2010 19:10
Povezava do prispevka
Pozdravljene.
Obračam se na ta forum, ker
imate več izkušenj od mene. Imam pač smolo in seveda so dali iz prodaje
Teint Diorlift. Odtenek 02 mi je bil pisan na kožo in uspelo mi je
zadnji dve zimi pridobiti še zadnje zaloge, ki so ostale pri potnikih.
Sedaj zadeve resnično ni več za dobiti in sem že mesec in pol v iskanju
novega MU, pa še nisem nič primernega našla. Pudrov je mala poplava,
prebrala sem vse teste na tem forumu, pa ne najdem nič pravega, poleg
tega so v teh trgovinah resnično skopuški in celo nesramni, če prosiš
za malo kapljico, ki bi jo lahko poskusil na obrazu pri dnevni
svetlobi. Ne vem sicer, kako to ve počnete, ampak odšteti - pa četudi
le 15 eur - zato, da bom nekaj sprobala, se mi zdi too much. Torej vas
prosim za pomoč, ker imate sigurno precej izkušenj. Moja koža je pozimi
suha (uporabljam tudi olja), poleti dokaj normalna. Imam pa svetlo polt
in rumen podton. Vsi nevtralni odtenki na meni izgledajo grozno, saj
imam črne lase, o roza variantah sploh ne bi izgubljala besed. Med
ožjimi favoriti je bil po ocenah na kmm tudi sculpt, vendar odtenek 02
ni zame (izgledam bolno bledo). Idealna varianta poleti mi je bil
Diorjev Forever odtenek 021 Linen, ki pa so ga tudi dali iz prodaje.
Ostale znamke pa bolj slabo poznam. Pred leti sem uporabljala Revlonov
Stay Natural, mi je bil zelo vredu. Želim pa srednje do polno
prekrivanje, ni večjih nepravilnosti, tudi ne mozoljev, le tu in tam
kapilare. Se vam zahvaljujem za nasvet pri izbiri pudra za poleti in
pozimi. lp. Srna
0
Nazaj na vrh
KrvavaMeri
Starost: 37Pridružen: 5. nov 2007Prispevkov: 7853Kraj: Zagorje ob SaviStatus:Offline
Objavljeno: 21. mar 2010 19:16
Povezava do prispevka
Jaz se na pudre za normalno do suho kožo sploh ne spoznam, to ti bodo znale svetovati druge.
Predlagam ti zgolj, da vzameš kakšno posodico v drogerijo/trgovino in si tam sama natočiš pudra za nekaj uporab. Tako boš lahko doma v miru in na pravi svetlobi testirala. Pa še ne rabiš odšteti denarja za zgrešene nakupe.
Zdaj pa moraš dobiti samo še predloge, katere pudre sploh testirati.
mejkap - blog o ličenju
0
Nazaj na vrh
19srna74
Objavljeno: 21. mar 2010 20:28
Povezava do prispevka
Hvala. A pa nič ne rečejo trgovke, če si sam natočiš malo pudra? Da ne bi bilo kakih neljubih situacij ... Jaz sem ene parkrat prosila, če lahko dobim malo za zraven, pa niso bile najbolj navdušene. Enostavno moram zadevo sprobat na obrazu. Ta varianta na roki, kot jo preizkusijo v trgovinah, meni ne gre oziroma še vedno sem brcnila mimo. Testirala sem jih zdaj že kar nekaj po priporočilih kmm, amapak odtenka ne najdem. 
0
Nazaj na vrh
keya
Starost: 38Pridružen: 20. mar 2008Prispevkov: 782Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. mar 2010 21:18
Povezava do prispevka
Ne jih sploh spraševat, če lahko pretočiš (da ti nebo tako mimogrede svetovala še temnejšega odtenka, to rade počnejo). Izberi recimo katerega, ki misliš da bi ti ustrezal in si ga malo pretoči v primerno posodico. V primeru da te vidi in ti pride težit zaradi tega jim pa čisto lepo mirno razloži kako in kaj! Sej si v prejšnjem postu čisto vredu argumente napisala. Smile

Na pudre se toliko baš ne spoznam, kaj bi kateri koži pasalo.. Mogoče bi poskusila od Revlona CS, Buff je precej svetel (klik - različica za suho/normalno kožo)? Od teh "cenejših" (zame ne, ampak v primerjavi z Diorji ipd) vem samo še za Bourjois Healthy mix (klik1 in klik2), da ima res svetle odtenke (ampak rees svetle, vsaj za moje pojme Big smile sama imam 51, najsvetlešega.. po moje je svetlejša samo še bela).

Sej bi bila tiho, ker se ne spoznam najbolje.. samo sem videla, da imaš težave z odtenki ker imaš tako svetlo polt. Smile Mimogrede, pri Healthy Mix lahko najdeš še svetlejše odtenke od CS Buff (in niso roza).

Čeprav bi bilo mogoče fajn, če bi napisala vsaj par pudrov, ki si jih recimo probala in zakaj ti niso bili všeč, da ti nebodo punce svetovale že sprobanih.

0
Nazaj na vrh
19srna74
Objavljeno: 23. mar 2010 14:32
Povezava do prispevka
Do sedaj testirala:
Dior Sculpt 02 preveč bleda, 03 pretemen (ni rumenega odtenka)
Collistar Perfect wear - najsvetlejši odtenek, ni ok, ker tudi ni rumen
Clinique - se ne spomnim naziva, vendar je za zrelo kožo - probala tri odtenke, vsi trije roza

kupila Isadora 16Hours Hidration, najsvetlejši opal beige odtenek, je pretemen (je pa rumen)
kupila Infallible od Loreala, Golden beige - pretemen (morda bo za poleti)
kupila Max factorjev ta novi (Second skin ali nekaj podobnega), odtenek Almond, totalno zgrešena barva
kupila Perfect stay (ali nekaj podobnega) od ene avstrijske, pa se ne spomnim, kako se reče, zelo svetel odtenek, vendar sem kot duh

V glavnem, sami zgrešeni nakupi in probe.
0
Nazaj na vrh
keya
Objavljeno: 23. mar 2010 14:59
Povezava do prispevka
Uff, precejšen nabor si ti tole skupaj nabrala.. škoda

No, kot sem že rekla se na pudre ne spoznam preveč - samo če si res svetla in z rumenim podtonom.. probaj oz. pojdi pogledat ta dva, ki sem ti ju že prej omenila, ker bi znalo bit da bi ti odtenki mogoče celo ustrezali. Smile

Sporoči, če boš našla kaj tebi ustreznega (ali pa dodala še en "no go" na prejšnji seznam). Wink

Aja, sicer pa kar nekaj punc meša različne odtenke pudrov - si že razmišljala kaj v tej smeri, če slučajno le ne najdeš ustreznega odtenka? Smile
0
Nazaj na vrh
kiwi
Starost: 34Pridružen: 16. jan 2008Prispevkov: 29Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. mar 2010 18:43
Povezava do prispevka
Za zelo bledo kožo priporočam Revlon - CS - Buff (150) imajo še pa v Nami enega svetlejšega
in pa L'Oreal - Perfect Match - Vanilla
0
Nazaj na vrh
majaaa
Starost: 43Pridružen: 25. avg 2006Prispevkov: 58Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. mar 2010 19:00
Povezava do prispevka
Jaz ti po mojih izkušnjah priporočam mineralni puder v prahu od Everyday Minerals (http://www.everydayminerals.com/store/makeup/make-up-base.html). Sama sem si prvič naročila puder v prahu in zraven čopič in mi je super, sem se takoj navadila s čopičem mazat. Lepo prekrije in je hkrati zelo 'neviden'. Imam pa mešano do mastno kožo, ampak probaj različne formule (matte, original glow, ...). Za 18 eur sem iz usa dobila puder, čopič in 4 testerje pudra Smile
0
Nazaj na vrh
keya
Objavljeno: 23. mar 2010 19:27
Povezava do prispevka
kiwi je napisal/aZa zelo bledo kožo priporočam Revlon - CS - Buff (150) imajo še pa v Nami enega svetlejšega
in pa L'Oreal - Perfect Match - Vanilla

Buff dejansko sploh ni za "zelo bledo kožo" (je sicer svetel, ampak ni pa spet tako zelo svetel)! Big smile
Svetlejši je pa (vsaj mislim) samo še Ivory, ki pa je pri nas samo v različici za mešano kožo in je roza, 19srna74 pa rabi za rumenkast podton. Smile Imajo ga pa tudi drugod, ne samo v Nami.

Everyday minerals sem si pa tudi sama naročila paket 4 testerjev, samo še čakajo na probo (upam, da se bo našel kakšen zame, da mi bo kateri ustrezal). Je pa spet problematično poiskati pravi odtenek..
0
Nazaj na vrh
sancyka
Starost: n/aPridružen: 25. nov 2006Prispevkov: 105Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. mar 2010 19:49
Povezava do prispevka
Punce kake izkušnje mate z pudrom Revlon Colorstay Soft flex?je dober?mam pa mastno kožo in pa nekaj mozoljčkov po licih in po bradi...hvala Smile
0
Nazaj na vrh
keya
Objavljeno: 23. mar 2010 19:58
Povezava do prispevka
ColorStay Makeup with SoftFlex

Pa tudi na KMM sta ocenjeni obe različici - ampak meni ga trenutno ne odpira, tako da ti ne morem dati linkov, boš si pa sama poiskala. Smile
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Tekoči pudri - 3. del
Stran 79 od 100
Pojdi na stran 74 , 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 , 82 , 83 , 84
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.