Darja, a to omleto pa vse skupaj zmešam. Sir, salamo in jajce?! Sem nekje prebrala, da ni to dobra zadeva. Kaj pa jajce in tuna, to sem že prakticirala in je full dobro?!
Samo malo je potrebno, da je dan lep ... danes je to sonce na nebu in toplina, ki jo oddaja.
glede omlete: ja vse skupaj zmešaš. Kot zmešana jajca,(samo da jaz naredim palačinko in jo na pol kuhanja vmes prepognem, da je notri sočno, da se sir ne speče amapak samo stopi) pride res božansko :)(salama je itak puranja prsa). ne vem zakaj ne bi bilo dobro.
prav tako je super tuna in jajce, samo ne pretiravaj z rumenjaki.
Celo otroštvo nisem vedela kaj to je in sem ga letos poleti vbistvu prvič probala. Ker sem choco freak sem stvar zagrabila in si ga kuhala (si ga včasih še) včasih tudi po 2x na dan. Pa sem se malo poredila, čeprov sem imela vsesplošno obdobje več jedenja
Ni bil čokolino glaven vzrok za to je pa sigurno pripomogel:) tako da probaj tako kot so ti svetovale. Jaz bi si najverjetneje naredila kakšen polnozrnat kruh (pirin je krasen) pa sirni namaz pa puranja prsa.
S čem pa si jedla corn flakes? Meni so naprimer z mlekom neprebavljivi, sem jih morala v WC strest. Probaj še z jogurtom, samo naj te opozorim da mora biti probiotičen (ego, bifidus) sicer tudi ni dobro.
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
Si že poskusila mešanico SPAR kosmičev (4 vrste kosmičev, semena, lešniki in rozine)? Meni so veliko boljši kot sami ovseni kosmiči. Posebej dobri so kuhani v mleku ... Če pa ti kosmiči nikakor ne grejo, pa si skuhaj kakšno kašo (npr. ovseno, rženo, proseno, piro ...) in jo vmešaj v skuto z nekaj jagodami