Sem našla super koledar/urnik tekem:
Mundial Marca.com
Boste kaj spremljali/e?
Akcija

Navijam pa tudi jaz za Anglijo, če že ni Slovenije, ampak letos ni dileme, smo povezani s strastjo!

teče v potokih! (pa tile muciji na sliki so mi tako fejst)
Smo veliki ljubitelji nogometa doma, tako da je to čisto samoumevno.
Navijam za naše, itak.
Letos tu ni dileme, upam, da jim uspe prit čimdlje.
Sicer pa ja, pivo bo teklo v potokih, že si moram počas zacahnit dober plac za gledat družno s kolegi in familijo, če ne bomo doma ... pri nas je to večji praznik kot za novo leto. ;) 

Če bom našla kakšno dobro družbo, si bom ogledala tudi kakšno tekmo.
, ampak je tako luštno vse skupaj v paketu + vpitje, preklinjanje in na splošno nespodobno vedenje 
Bom pa vsekakor spremljala Anglijo, pa tudi polfinalne in finalno tekmo.
, tako da moram najti družbo za nespodobno vedenje - Pegi

. Pa kakšno tekmo bova s fantom skupaj pogledala.
Greva, jasno!
, ampak je tako luštno vse skupaj v paketu + vpitje, preklinjanje in na splošno nespodobno vedenje 
, tako da moram najti družbo za nespodobno vedenje
Njemu je ravno do Kosova za fuzbal, že med Ligo Prvakov samo zavija z očmi. Si moreš misliti, da je samo previdno vprašal, kdo je to, ko sem omenila Messija (sem fanatik Barcelone :D)?
Samo je res skrajni primer, pomoje.
Tako da ja, pri nas pride v poštev familija (sploh mami, ona je ekspert za fuzbal) in kolegi. Čeprav ga nespodobno vedenje (ker jaz tulim v televizijo/platno, skačem v luft, odpiram svojo zakladnico kletivc, polivam pir od jeze ko tolčem s kozarcem po mizi ipd.) neizmerno zabava, tako da vseeno pogleda kakšno tekmo z mano, čeprav ne ve za kaj se gre. 

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...