- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvoZadnje novice
Najbolj brano
Ne vem, včasih te tipkovnica sploh ne uboga![]() ![]() ![]() |
Pa od mene tudi.
kako se počutiš kot poročena ženska?
Hvala še enkrat
Počutje... razen malo nenavadnega občutka zaradi umetnih nohtov nič kaj drugače kot prej Ko smo že pri nohtih... odločila sem se za Pristan v MB in sem zelo zadovoljna
. Najzanimivejša posledica je med drugim ta, da si sedaj s prsti ne morem šariti po obrazu in si že tri dni nič nisem stisnila
Na koncu sem se vseeno odločila za vizažistko - ko sem bila pri fotografinji in sem si ogledovala njene vzorčne albume, sem pri ene par nevestah opazila, da so ful lepo naličene in sem dobila tel. št. od vizažistke, ki jih je ličila. Ime ji je Jadranka Stermecki. že vnaprej sem ji razložila, da cvikam, kakšna bom in sva se dogovorili, da bom imela zraven ogledalo ter bom sproti povedala, če je OK oz. kaj želim bolj ali manj poudarjeno. Uporabila je tudi moj CS Revlon original in se je res izkazal za obstojnega. Tudi glede senčil sva se predhodno posvetovali... skratka, nisem se usedla, zaprla oči in se nato videla šele potem, ko je bila gotova... lepo sem spremljala, kako poteka cel make up in na koncu bila zadovoljna. Kot pa sem že Zvezdici po PM povedala, upam, da sem nisem takšna zdela sama sebi le v ogledalu in da ne bom na koncu doživela kakšen šok, ko bom videla slike
. Sicer pa so me videle tudi priajteljice in ostali... vsi so me pohvalili, dopuščam pa možnost, da so se držali načela "zdaj itak je, takšna, kot je, zakaj bi ji z resnico pokvarili dan"
Staša, zagotovo si oz. sta bila prečudovita. Komaj čakam na slike
.
Kaj gresta na kakšno potovanje?
Hvala za lepo domnevanje . Slikce BODO!! Trenutno nimam še nič pri sebi... po četrtku pa 100%
Na potovanje bova šla, upam da čimprej, ne veva še kam niti točno kdaj, ampak 1 teden si bova že utrgala (čeprav bo težko). Gotovo nekam, kjer si cel dan pretežno v kopalkah
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...