- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvoZadnje novice
Najbolj brano
Pa še nekaj, nikar preveč ne uporabljajte Daleron cold, razen če res trenutno ne gre drugače- verjemite mi, res samo v izjemnih priložnostih.... Če si bolan z vročino, si za v posteljo, čajček, kakšen Citripan, Lekadol- pa konec!
Ne delam reklame...
Senka, razlaga je zelo enostavna; glagol biti bolan ima za moški spol obliko bolan, za ženskega pa bolna. Ima pa ta pogovorna "bolana" poleg tega, da ni knjižna, še negativno konotacijo v smislu "bolna na umu" ipd.
Zadovoljna? Kaj pa študiraš, da imaš izpit iz slovenščine? Jaz sem slavistka, pa moram malo prečekirati, zakaj punce "rabite" slovenščino.
Pa še nekaj, nikar preveč ne uporabljajte Daleron cold, razen če res trenutno ne gre drugače- verjemite mi, res samo v izjemnih priložnostih.... Če si bolan z vročino, si za v posteljo, čajček, kakšen Citripan, Lekadol- pa konec!
Ne delam reklame...
Se strinjam z Ireno! Sama sem prebolela ful hudo virozo, Daleron cold mi je samo škodil v smislu povišanja pritiska, nespečnosti (vsebuje namreč kofein in to ne v majhni količini), pomaga pa nič bolj kot navaden lekadol s C vitaminom... Čajček, čajček, čajček, pa vročino zbijat, to je vse !!!
Senka, je že Zvezdica opravila nalogo.
Hvala Zvezdica.
Senka, razlaga je zelo enostavna; glagol biti bolan ima za moški spol obliko bolan, za ženskega pa bolna. Ima pa ta pogovorna "bolana" poleg tega, da ni knjižna, še negativno konotacijo v smislu "bolna na umu" ipd.
Zadovoljna? Kaj pa študiraš, da imaš izpit iz slovenščine? Jaz sem slavistka, pa moram malo prečekirati, zakaj punce "rabite" slovenščino.
Seveda, hvala! Komunikologijo.
Nisem vedela, da imate tam tudi izpit iz slovenščine. Sicer je pa prav, jaz celo mislim, da bi vsi faksi morali to imeti, pa upam, da se zdaj ne bo usul plaz jeze z različnih strani ...
Ampak je res žalostno, da človek z diplomo (s kateregakoli področja že) nima osnovnega pojma o jeziku ...
No, uradno se imenuje jezikovna kultura.
Upam, da se ne bomo zdaj začele prepucavat o slovničnih pravilih. Jaz pridem tle gor mal poklepetat, pa ne pazim preveč na to, kako slovnično pravilno se pri tem izražam. Ko sem tle, pač bolj mislim na kozmetiko, kot na kar koli drugega. Sem pa že na parih forumih opazila, da so se začeli zaradi tega pričkat in se mi zdi čist nepotrebno. Saj, če vam kaj pomeni, v službi pa tud drugače bolj pazim.
zvezdica, meni lep jezik pomeni kar veliko, vendar je že precej dolgo, odkar sem se učila slovnico in mi najbrž pisana beseda ne teče več tako kot nekoč. je pa žalostno, da so otroci, ki končajo osnovno šolo skoraj nepismeni. lp. |
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...