- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvoZadnje novice
Najbolj brano
Jaz pa grem na otok Vir, kjer imamo vikend.Bom pa še verjetno tudi šla na otok Pag pogledat.
Sploh nočem razmišljat v naprej, ker me kr meče tukaj po stolu že
pomlad, hvala za info, ampak dragega ni doma, sama pa ne grem
kaj pa mogoče za kakšen dan Katra?
Jaz tud slučajno nisem bogata, samo si drugače ne privoščim počitnic in grem zato na morje.
Hmm, jaz pa nič še ne razmišljam v bistvu. Bo pa nekako takole: morje za par dni verjetno Pula, vsakoletna destinacija, ki mi je všeč. In pa potem septembra verjetno za mesec in pol potovanje nekam daleč. Kam pa še ne vem. Odločam se med Indijo, Kubo, Južno Ameriko, Tajsko, Tibet in še... Seveda v lastni režiji. Zato zdaj pridno delam in "šparam". ![]() |
Nekaj kratkih vikend paketov v srednji Dalmaciji, beri, petek popoldan dol in nedelja popoldan nazaj, mogoce Istra nekajkrat v podobni varianti. Verjetnost Krete za en teden v juliju.....majhna. Sparam za jesen, ko se obeta eksotika, pa ne taka bogu za hrbtom. Do takrat pa treba zrihtat potni list z biometricnimi podatki...smotani ameri....
O Bolgariji sem tudi razmisljal in baje je tako poceni, da se zjokas, ko vidis domacine, ko jim pred ocmi zapijes mesecno placo.....jeb** ga, tudi svabi so k nam hodili na morje.
Dol samo avion, pogojno avtobus.
A po Evropi, razen ene kolegice, pa niste nic zainteresirane? Ryanair pa Easyjet variante???? Vikend na Irskem?, vikend v Stockholmu?
Klapa se nekaj dogovarja, da bi se ga sli zapit na Irsko, tak za en dan....ja, smo samski in nevezani.
Imejte se lepo, kjer koli ze boste
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...