pa nisva ravno gledala na vsak ficnik. turistov je bilo zaradi lanskega
napada v casablanci in strahu pred arabskim svetom ful malo, tako da
sva kar sproti v vsakem mestu iskala hotel. backpack varianta pac. vem,
da bom morala kmalu spet nazaj

ana a res? joj kolk sem ti fouš
ja moj dragi full sanja o dominikanski, jaz sem pa bolj jamajka, bora bora sejšeli maldivi varianta..v bistvu vse eksotične destinacije, pa da je le pesek..in ne tolk obljudene plaže..
ana pa maš mogoče kakšne slikce z dominikanske?
čeprav pa sem osebno prisegam na prodnato plažo, mi za spremembo v dominikani mivka ni šla na živce!
boa bora...oooo...to bi pa jaz tud...samo šparavček še moram na cesti najt!
Jaz sem danes (glih ko se moram učit ) ful poletno razpoložena in me zanima kaj planirate za poletje? jaz bom šla najbrž v Bolgarijo. (upam) A je katera že bila tam in kako je?
Jaz grem v Bolgarijo septembra, na absolventa. Komaj čakam. Je pa res baje ful ful poceni.
Drugače pa nič eksotično, kar na Hrvaško, na Rab. Itak si pa ne moreva prioščit, ker zidava.
no, za Bolgarijo lah povem da je rees full poceni (je bila sestra od lubija na absolventu lani)..je rekla da so ga full pili in je za tri runde tekil in vodk dala ubogih 500 tolarjev in da se nikakor ni mogla znebit denarja, da je se zadnji dan full kupovala spominkov in cot, kar brezveze le da ni domov denarja nosla..prisla pa z eno potovalko vec..
skratka, full poceni blago in pijaca, ni pa fancy..za zur!
Dekleta, mene zanima, a ste šle v Bolgarijo z avtom ali z avionom.
Na AMZS sem dobila info, da je v Bolgariji OK, če te "na plažo" pripeljejo z avionom, ker potem ne vidiš vse bede in nevarnosti! periferije. Z avtom je pa bolj švoh, ker te mimogrede lahko oropajo . Zato priporočajo vožnjo samo podnevi. Ali imajo avtokampe? Ne pričajujem luksuza, samo varnost je pa le na prvem mestu. Zelo hvaležna bom za vaše izkušnje.
LP mamy
na amzs dajejo zelo dobre informacije in to, kar so ti sporočili drži. naselja so posebej za turiste, kjer imaš vsega sploh in oh, ostalo je pa ![]() |
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...