Jaz sem danes (glih ko se moram učit ) ful poletno razpoložena in me zanima kaj planirate za poletje? jaz bom šla najbrž v Bolgarijo. (upam) A je katera že bila tam in kako je?

želva, je ukinjena, je šla prepočasi ;)
Jaz sem danes (glih ko se moram učit ) ful poletno razpoložena in me zanima kaj planirate za poletje? jaz bom šla najbrž v Bolgarijo. (upam) A je katera že bila tam in kako je?
Mali Lošinj zadnji teden junija, Mljet zadnji teden avgusta in prvi septembra, pa vmes še kakšno potovnje za 9-10 dni z avtom in šotorom po Italiji in/ali Švici in/ali Franciji (točna pot je še v načrtovanju). Potem pa bo že dopusta zmanjkalo .
Lep pozdrav
Andreja
Kam pa greš v Afriko?
Sama nimam še nič splanirano, ker me poleti čaka selitev, tako da po vsej verjetnosti tisti pravi dopust šele po septemberskih izpitih, vmes pa bolj podaljšani vikendi malo "za poštukat" Za septembra se pa nekaj pogovarjava za Kubo ali Maroko, se pa lahko vse še 100x spremeni vmes.
Vidim, da si bila zadovoljna Moj tudi za Maroko navija, pravi, da je Kuba preveč turistična. Saj če bi bilo po njegovo bi šla v Afganistan, pa Iran, pa kaj jst vem kam, kjer je bolj "adrenalinsko"
quote:0397758f89="darja."še to a to hodite prek agencije in kje se najbolj splaèa. Ker men se zdi da èe greš prek Kompasa npr. v dom. republiko al pa Ameriko pride full.
Darja, moj je že ful prepotoval in pravi, da za isti denar kot plačaš aranžma tam za 14 dni, si lahko npr. v JA skoraj mesec dni.
Če greva samo na en kraj, recimo za par dni v Sarajevo se rezervira (beri on rezervira), za recimo Maroko pa avion karto, potem pa ,..znajdi se
uf jaz sem glede tega mau fina, pa moj tud.
Sem bolj vrste da moram imeti vse zrihtano, da se samo uležem in lenarim na polno in premišljujem le kaj bom oblekla in kaj bom jedla.
Potem imata ziher ful aktivne počitnice.
Midva bova pa letos sla v lastni reziji v Amsterdam za dva tedna(no, ne sama ampak s klapo), rent-a-kombi, nastanjeni bomo pa tam kjer smo bili lani, ampak za full bolj poceni kot recimo z agencijo..
se strinjam da se v lastni reziji dost manj zapravi..po internetu pa lahko ze skoraj povsod rezerviras in dobis tiste informacije ki so pomembne, da se lih ne zgubis..
sicer pa je amsterdam za duso, tako da morje se sigurno bo na seznamu(jaz ne morem poletja brez morja), ne veva pa se kam..Jamajka, Dom. republika, Maroko..sigurno letos na pescene plaze, za kar sva bila lani prikrajsana..
a katera priporoca kaksne hude variante pescenih..?
Baje je dom. republika super in če bi jaz mela majcken vec denarja bi ziher šla, pa magar sama
Mi smo šli enkrat v lastni režiji, pa nas je ful drago prišlo, no mogoče smo izbrali napačen kraj.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...