Jaz sem vbistvu zmešala 2dcl sladkorja in 1 dcl vode ter tri žličkice citronke, se pa da baje vredu narest tudi z 1dcl vode in 1 dcl koncenterata limone.
Skratka zadeve sem zmešala skupaj ter počasi kuhala, dokler se ni vse raztopilo. Nato sem pustila da je vrelo, tako kot na prilepljenem filemčku. Naredijo se mehurčki čez celo posodo in tako potem kuhaš kake 15 min, dokler se mehurčki ne pobarvajo zlato.
Potem sem pa še nekaj časa po občutku kuhala. Je pa tako, da če je zadeva premalo kuhana se na kožo prilepi in se je ne da odstranit z prsti, se ne odlepi lepo. Če pa je prekuhana je pa lomljiva in mislim da nekaj takega kot sta vidve dobile.
Vmes med kuhanjem je možno narediti test. Vzameš malo mase ven z žlico, ohladiš in na roki poskusiš kako se obnaša. Če se zelo lepi je treba še malo hukat, če se pa lepo da dol potegnit in se lepo razteguje je pa vredu.
To je vse. Malo poglejta po youtubu, pa verjamem da vama bo ratalo.