- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stilZadnje novice
Najbolj brano
- Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
Nazadnje urejeno 16. jul 2006 19:12; skupaj popravljeno 1 krat 0 0 0 Braziliano ![]() Spremljaj me Objavljeno: 15. jul 2006 21:41 Ich kann die Bilder leider nicht sehen. ![]() Was wir alleine nicht schaffen Das schaffen wir dann zusammen Dazu bruachen wir keinerlei Waffen Unsere Waffe nennt sich unser Verstand 0 0 0 *~Midnight~* ![]() Spremljaj me Objavljeno: 15. jul 2006 22:29 Jaz tudi nič ne vidim ![]() ~Live your life like your heart tells you to.~ ***Only that special someone can melt me.*** ![]() 0 0 0 Objavljeno: 15. jul 2006 23:48 Jaz tudi nič ne vidim, pa mogoče kakšen prevod iz nemščine v slovenščino ne bi škodil. Drugače pa mi gre na živce, da italijani nobene stvari ne morejo doseči na pošten način. Sploh obnašanje Materazzija je neprimerno in upam, da ga bodo kaznovali, ker si kazen zasluži bolj kot Zidane!! 0 0 0 Braziliano ![]() Spremljaj me Objavljeno: 16. jul 2006 11:20 Soraia, nogomet ni balet in provokacije so sestavni del tega.Ščipanje, udarjanje po gležnjih ipd. podlosti prakticirajo VSE reprezentance in če misliš, da to delajo samo Italjani te moram razočarati. Če bi vsak reagiral tako kot Zidane, bi pretepi na igrišču postali stalnica. Tudi Zidane ni vedno nedolžna ovčka in v tem videu je le nekaj njegovih rdečih kartonov. ![]() Glede prevoda (slike bo kasneje, upam da, popravila *urška*): Tako so Zidane-ov napad videli Nemci (slika), tako Francozi (slika), tako Italjani (slika), tako Američani (slika) in takšna slika je bila v časopisu Bild.(najbolj tračarski časopis v Nemčiji) Was wir alleine nicht schaffen Das schaffen wir dann zusammen Dazu bruachen wir keinerlei Waffen Unsere Waffe nennt sich unser Verstand 0 0 0 Objavljeno: 17. jul 2006 13:43 Sem tudi jaz dobila ta mail. Slikce so .gif in prevelike za upload. Bom kar opisala ![]() 1. Nemci: tako kot se je zgodilo... 2. Francozi: Materazzi se zaleti v drog ulične svetilke 3. Italijani: ZiZou prileti po zraku 4. Američani: ZiZou odpre vratca v travi, našemljen v terorista in M. ustreli 5. Novinarji: M. naredi trojni salto Vsaka šola nekaj stane... 0 0 0 Objavljeno: 17. jul 2006 14:23 Tudi jaz sem bola na začetku razočarana glede na njegovo reakcijo ampak če pomislim, pod kakšnim pritiskom je bil in ves ta testostoron... No ja pa kaj. Edino kar obžalujem je, da nisem že prej opazla kako lep je in sem tako kot nekatere to opazila šele na zadnji tekmi. Oh groza. Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. KAJ BOŠ POČEL TI? (Loesje) 0 0 0 Braziliano ![]() Spremljaj me Objavljeno: 18. jul 2006 16:04 BRAZIL vs ENGLAND > > > > > >Ronaldinho goes into the Brazilian changing room to find all his >teammates >looking a bit glum. > > > >"What s up?" he asks. > > > >"Well, we re having trouble getting motivated for this game. We know it s >important but it s only England. They re rubbish and we can t be bothered". > > > >Ronaldinho looks at them and says "Well, I reckon I can beat them by > >myself, >you lads go down the pub." > > > >So Ronaldinho goes out to play England by himself and the rest of the >Brazilian team go off for a few jars. > > > >After a few pints they wonder how the game is going, so they get the > >landlord >to put the teletext on. A big cheer goes up as the screen reads "Brazil 1 - >England 0 (Ronaldinho 10minutes)". He is beating England all by himself! > > > >Anyway, a few pints later and the game is forgotten until someone >remembers >"It must be full time now, let s see how he got on". They put the teletext >on. > > > >"Result from the Stadium "Brazil 1 (Ronaldinho 10 minutes) - England 1 >(Lampard 89 minutes)". > > > >They can t believe it; he has single handedly got a draw against >England!! > > > >They rush back to the Stadium to congratulate Ronaldinho. They find him >in > >the >dressing room, still in his gear, sitting with his head in his hands. > > > >He refuses to look at them. "I ve let you down, I ve let you down." > > > >"Don t be daft! You got a draw against England, all by yourself. And they > >only >scored at the very, very end!" > > > >"No, No, I have! I ve let you down...........I got sent off after 12 > >minutes" ![]() ![]() ![]() Was wir alleine nicht schaffen Das schaffen wir dann zusammen Dazu bruachen wir keinerlei Waffen Unsere Waffe nennt sich unser Verstand 0 0 0 Pojdi na: Preberi šeObjave na forumu
Kozmetometer Zadnje ocene Zadnji izdelki
Forum Zadnje objave Najbolj brano Trenutno dogaja |