začelo se je svetovno prvenstvo v nogometu, ga kaj spremljate? za koga kaj navijate? Meni včasih ni bilo nikol zanimivo, zdaj pa čedalje bolj...mogoče, ker pravila igre bolj razumem, pa včasih so hudi igralci.. mi je ful hudo, ko se družba zbere al pa da cela familija v zrak skače, da še pes laja (ok mal pretiravam) pol pa skupi navijamo...
kakšni komentarji? čez sodnike, igralce, navijače, vratarje..?
Mah jaz pogledam kake zanimive tekme, na primer SP al pa ligo prvakov, ampak iskreno povedano mi gre ta fuzbal že pošteno na živce, ker je tako precenjen. Tako v tujini kot tudi pri nas so nogometaši malodane bogovi, way to much spoštovani, opevani in predvsem plačani . Medtem ko imamo športnike, ki dosegajo tako vrhunske rezultate, o katerih se fuzbalerom niti ne sanja, pa ne bodo nikoli niti 10% toliko zaslužili, kot en podpovprečen nogometaš ....
mnja... jaz nisem kakšen ekspert za nogomet, samo ko začnem pozorno gledat, me hitro povleče noter. pomoje zaradi množice ljudi, ki ji vidiš, presenečenih, objokanih, pretirano srečnih obrazov zelo čustveno vse skupi, že kot kakšna telenovela, samo da ima ta dva konca. drugače pa se vedno podzavestno odločim, za koga navijam.. pa rada gledam samo takšne tekme, ki imajo veliko gledalcev ..... je bolj napeto/zanimivo vse skupi
Trop dedcev, ki se podijo sem in tja, dva gola v eni uri (če je sreča) ... what s the point? Okej, rokomet pa košarko še razumem, tam so vsaj goli oz koši dokaj pogosto, ampak fuzbal ... blah.
Samo te teorije, da se dedci podijo za zogo, jo brcnejo naprej in da ni pointa v tem, so mi cudne. Ja to bi lahko za vsak sport reku. Smucar se zapodi po hribu navzdol in zavija okol kolov. What s the point? Ali pa 10 se jih podi za zogo in probajo porint zogo cim veckrat skozi obroc. Boring.
Pri fuzbalu je pa pac manj golov kot je kosev pri rokometu in kosark,i ampak je tisto navdusenje ob dosezenem golu zato tolko vecje. Takrt pades v trans.
Nazadnje urejeno 9. jun 2006 23:55; skupaj popravljeno 1 krat
Punce, če bi malo natančneje pogledale česa je sposoben Ronaldinho in še nekateri z žogo (kar delajo včasih kljubuje vsem zakonom fizike), bi takoj postalo bolj zanimivo
Jaz sedaj spremljam tekme bolj pasivno, pogledam gole in akcije v oddajah, ko pa bomo bližje koncu pa kar vse, to so le tekme na katerih nekaj pokažejo in niso sploh boring
Js tut drgač tko nogometa lih ne spremljam kej pogosto...ampak ob takšnih priložnostih, ko imaš res kaj za videt pri igri se pa splača pogledat. Zmer bl k gre prot koncu, zmer bl je zanimiu