No, no, bolje vrabec v roki kot golob na strehi oz. koga bomo zdaj dali v napad?Amoruso?Inzaghi?Gila?
Sheva je že majstor samo če ima pa slab dan pa ne bo zadel niti iz 20 cm.(kot npr. v finalu proti Liverpoolu)Najbrž se je nekaj podobnega zgodilo včeraj glede na tvoje razočaranje?Nisem gledal (), tako da ne vem.
"ker bi me dragi konkretno sfauliral."
Najbrž bi tud jaz fasal kakšen klizeči štart iz hrbta.
Was wir alleine nicht schaffen Das schaffen wir dann zusammen Dazu bruachen wir keinerlei Waffen Unsere Waffe nennt sich unser Verstand
Moram pa povedat, da je moj ljubljenec Owen že opravil svoje. Tako, da sem malo žalostna in le izpolnjujem statistiko na mojem hladilniku. Muci gleda, jaz pa pišem rezultate.
Pojma nimam koga bo uni čudak dal (včeraj so bile ene take menjave....da bi ga pobruhala, Del Piero pa je bil ravno toliko časa notri da je res vsem lahko pokazal kako ima polževe gene)
Navijam za Gila in Toni napad, upam da me bo uslišal. Tudi Inzaghi.
Sheva je 2X grdo falil gol (že ko je brcnil se je videlo da "no go", skratka strel na gol brez trzljaja gledalcev), nato je pri kotu za U stal na golu kot kak steber, niti premaknil se ni, pa še 11m je falil.
Ampak tekma je bila suma-sumarum dobra, full dinamična, nedolgočasna, za razliko od IT-AUS.
"Najbrž bi tud jaz fasal kakšen klizeči štart iz hrbta."
Glista, drugače so moji favoriti ANG (Čeprav so ravno tako usr*** kot IT) in je moj ljubljenec Crouch, ker me vedno tako zelo nasmeji LOL. Za Owen-a pa je res škoda
Bi privoščila Gani vsaj dva gola (zmago, če ne bi stavila)
Oni so vsaj igrali, Brazilci so se zaj*****
Edini gol vreden tega imena je bil prvi, vse ostalo Ze`Roberto je bil za moje pojme v tudi v Offsideu BTW, moram še enkrat pogledat ker sem videla samo prvič.
Mi je pa bilo zelo všeč da so športno igrali (tako so mi srčkani ko pobirajo drug drugega in se pockrljajo po fauluLOL) in ena podaja Ronaldinha Kaka-ju je bila prekrasna.
Mjah, malce razočaranja zaradi zmage Francije, čeprav jasno, so priznani nogometaši, so že bili svetovni prvaki, pa vseeno... So Španci boljši, dunno..
Pa da je bila zmaga še slajša in da se reši pred potonom v pozabo, v sodnikovemu podaljšku, Zidane. Stari maček.
Moji osebni favoriti Brazilci. Sicer vse tekme zelo rada gledam/spremljam, s pravim navdušenjem. Brazilijo pa še posebaj, najbrž, ker mi je grozno všeč Kak