Tiste, ki znate francosko, si lahko posnetek pojasnila ogledate na tej strani.
Tiste, ki rade pogledate Zizouja, si pa vseeno oglejte kako slikico in video na tej strani...

Sicer pa pravi:
"Šlo je za zelo osebne, res osebne stvari, žalitve, o mami, sestri.... Če dobro pogledate, vidite, da se pravzaprav umikam od njega, pač slišiš enkrat, greš... Šele na to se vrnem k njemu. ... Pravzaprav bi rajši, da me nekdo direkt z vso silo na gobec, kot da poslušam kaj takega... Ponavlja stvari, enkrat, dvakrat, trikrat. ...
Seveda to ni nekaj, na kar sem ponosen...
Opravičujem se, ker vem, da so tekmo spremljale milijarde ljudi, otroci, vzgojitelji, vem, da ni prav...
...Vendar ne morem obžalovati tega, kar sem storil, ker bi potem priznal, da je govoril resnico. Ne morem, ne morem obžalovati... Opravičujem se, vendar ne morem obžalovati...
... Ne morem reči, da bi ponovil to, kar sem storil, če bi se spet ponovilo...
...MOrate vedeti, da se tukaj pogovarjamo o reakciji. Reakciji na provokacijo...
...Reakcija je odgovoro na provokacijo...
Si predstavljate, da ste na taki tekmi, 10 minut pred koncem zadnje tekme v življenju, da bi kar tako mimogrede storil nekaj takega. Seveda gre tukaj za provokacijo. Čisto iskreno, res mislite, da to storiš kar tako, iz užitka, da naredim kaj takega? Res verjamete v nekaj takega?...Gre za nesramno provokacijo
... ne trdim, da je moje dejanje opravičljivo, pravim le, da je treba kaznovati tudi drugega krivca..., vedno kaznujemo tistega, ki reagira in ne provokatorja..."
...no, to bilo, tako na hitro, če katero zanima...