Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Nogomet - SP2006

Pojdi na stran 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26
Braziliano
Starost: 66Pridružen: 13. jun 2005Prispevkov: 721Kraj: Down under!Status:Offline
Objavljeno: 12. jul 2006 8:44
Povezava do prispevka
MM je ZZ-ju rekel, če mu bo ta pomagal pri odpiranju šampanjca po koncu tekme.
Was wir alleine nicht schaffen
Das schaffen wir dann zusammen
Dazu bruachen wir keinerlei Waffen
Unsere Waffe nennt sich unser Verstand
0
Nazaj na vrh
mojcej
Starost: 49Pridružen: 16. okt 2004Prispevkov: 10057Kraj: My planetStatus:Offline
Objavljeno: 12. jul 2006 8:48
Povezava do prispevka

jaz pa ne morem pogledat filmčka ... mi ga ne odpre ...
Packarije http://mojcej.moj-album.comBedarije :) http://mojcej.webs.com
0
Nazaj na vrh
Braziliano
Starost: 66Pridružen: 13. jun 2005Prispevkov: 721Kraj: Down under!Status:Offline
Objavljeno: 12. jul 2006 8:53
Povezava do prispevka

Kaj pa tole, ti odpre?

Mogoče katera ve naslov skladbe v filmu?
0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 12. jul 2006 9:12
Povezava do prispevka
Braziliano je napisal/aMaterazzi je prljav tip igralca in tale kolaž je le DEL vseh njegovih grobih štartov.

Na skoraj vsaki tekmi naredi VSAJ en prekršek za rumen karton in štarti v kolena, gležnje ipd. mu niso tuji.

Z eno besedo, OGABNEž!

Braziliano!

Moja prva reakcija na Zidana je bila  in seveda ogorčenje in obtoževanje, češ kako si lahko vzornik, kapetan, heroj kaj takega privošči? Ko sem se pa malce umirila in premlela Big smile :D Big smile pa lahko rečem še vedno Vive la France in to da je Zizou francoski heroj! Upam, da se bo vzelo pod drobnogled dogajanje na finalni tekmi in da bo tudi Materazzi močno sankcioniran, saj je znan po blatenju, rasističnih in nacionalističnih izjavah! Italija si je morda priborila zmago z znanjem, srečo, spretnostjo pa tudi s pretkanostjo in umazanimi rokami! Pod nivo so se spustili in res je, da je Zidane vzkipljiv, dvomim pa da bi si takšno vzkipljivost za malenkost v takšni situaciji dejansko privoščil, je moralo bit nekaj hudo narobe! Če je res, mu je še premalo stisnil.

Francija, Francija, Francijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
Nazaj na vrh
_maTEJA_
Starost: n/aPridružen: 13. jul 2005Prispevkov: 1707Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. jul 2006 12:09
Povezava do prispevka
Alexa            Zame je Zidane še vedno eden izmed najboljših, ne glede na to...
http://majameli.blogspot.com/
0
Nazaj na vrh
andreyka
Starost: n/aPridružen: 24. maj 2005Prispevkov: 2339Kraj: okolica LjubljaneStatus:Offline
Objavljeno: 12. jul 2006 13:39
Povezava do prispevka
Matr...jaz pa šele na zadnji tekmi v njegovi karieri ugotovim, kako je tip v bistvu luštkan...  Lejte te slikce aaaa!

image file name: 2k31720c710b.jpgimage file name: 2k7a513ed33b.jpg

image file name: 2kbcc80cfa2f.jpg

Samo če bi si zdaj, ko je plešast, vsaj enkrat obril glavo tako kot se zagre!!

If you are arguing with some idiot, he is probably doing the same.
0
Nazaj na vrh
VaNnY
Starost: n/aPridružen: 26. maj 2005Prispevkov: 483Kraj: somewhere between heaven and hell ;)Status:Offline
Objavljeno: 12. jul 2006 19:27
Povezava do prispevka
Braziliano je napisal/a
@Midnight: Materazzi je prljav tip igralca in tale kolaž je le DEL vseh njegovih grobih štartov.

Na skoraj vsaki tekmi naredi VSAJ en prekršek za rumen karton in štarti v kolena, gležnje ipd. mu niso tuji.

Z eno besedo, OGABNEž!

mah italijanska liga je že od vedno taka. če greš igrat u italijo moraš vedeti da boš šo vsaki tekmi moder ker pač tako grobo igrajo. te ščipajo, udarijo, vse mogoče in vse na skrivno. tko da povsem nič novega. tak način igranja imajo. in to že veliko časa
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. jul 2006 19:28
Povezava do prispevka
Zidane bo danes nastopil na francoski televiziji Canal Plus in spregovoril o incidentu.

http://www.rtvslo.si/sp2006/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=687
http://soccernet.espn.go.com/news/story?id=373767&cc=5739

Andreyka, ccc Wink Ah, saj je na netu polno njegovih fotk pa si lahko napaseš očke Big smile
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 12. jul 2006 20:25
Povezava do prispevka
Allora, M. je stalno vlekel Z. za majico in Z. mu je rekel da če želi njegovo majico mu jo bo dal na koncu tekme. M. naj bi mu potem začel govoriti grde stvari o njegovi mami in sestri, (3X zapored) prvič ja preslišal, drugič se je odmaknil, tretjič pa ga je butnil, z razlago da je sicer močan mož, ampak da je kaj takega težko prenesti.

Ni specificiral točno kaj je bilo to "grdega" (verjamem da ni želel ponoviti)

Zvedela sem še dodatno da je bilo nekaj v tem stilu: Z. kaj se pališ (kao zaradi majice..v stilu zakaj bi jo sploh hotel imeti)sej vsi vemo da se tvoja sestra kur**** na Trastevere (ob reki v Rimu)

Materazzi

In Zizou je res hood dec. Kake očke
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. jul 2006 20:53
Povezava do prispevka
Ok, če začneš žalit familijo - then it s personal.

Še novica na RTV Slo.

http://www.rtvslo.si/sp2006/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=687
0
Nazaj na vrh
Mayci
Starost: 37Pridružen: 26. nov 2005Prispevkov: 176Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. jul 2006 21:06
Povezava do prispevka
Sem si ogledala filemček... Ma, uhh, jezna sem! Svinjo bi užalila, če bi jo primerjala s tem Materazzi-jem! Jao, takih ljudi pa res ne maram, so že taki najbrž od nekdaj, tisti recimo, ki druge otroke v vrtcih tepejo ali kaj podobnega...
Po razmisleku se mi sploh ne zdi tako slaba ideja, da bi tekmo razveljavili. Lepo je videti, da se Zidane zaveda svojega vpliva (prebran članek iz rtv slo) in zveni mnogo bolj iskreno ter utemeljeno kot pa na moč sumljivo blebetanje Materazzi-ja..
Pa še nekaj, ko je prej omenjeni padel na tla, sploh ni imel nekega izraza šoka na obrazu.. Kot bi igral na karto Zidanovega ugleda, da mu rado prekipi..
Mislim pa, da so Francozi kljub vsemu tudi brez svoje zvezde pokazali dober nogomet in se mi zdi, da NI res, da je pri njih stvar individualne igre (kot so nekateri namigovali).

Samo ej ej, vseeno ne navijam za njih  
What s the story, morning glory?
0
Nazaj na vrh
Čenča
Starost: 46Pridružen: 22. maj 2005Prispevkov: 1846Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 12. jul 2006 22:15
Povezava do prispevka

Tiste, ki znate francosko, si lahko posnetek pojasnila ogledate na tej strani.

Tiste, ki rade pogledate Zizouja, si pa vseeno oglejte kako slikico in video na tej strani...

Sicer pa pravi:
"Šlo je za zelo osebne, res osebne stvari, žalitve, o mami, sestri.... Če dobro pogledate, vidite, da se pravzaprav umikam od njega, pač slišiš enkrat, greš... Šele na to se vrnem k njemu. ... Pravzaprav bi rajši, da me nekdo direkt z vso silo na gobec, kot da poslušam kaj takega... Ponavlja stvari, enkrat, dvakrat, trikrat. ...

Seveda to ni nekaj, na kar sem ponosen...

Opravičujem se, ker vem, da so tekmo spremljale milijarde ljudi, otroci, vzgojitelji, vem, da ni prav...

...Vendar ne morem obžalovati tega, kar sem storil, ker bi potem priznal, da je govoril resnico. Ne morem, ne morem obžalovati... Opravičujem se, vendar ne morem obžalovati...

... Ne morem reči, da bi ponovil to, kar sem storil, če bi se spet ponovilo...

...MOrate vedeti, da se tukaj pogovarjamo o reakciji. Reakciji na provokacijo...

...Reakcija je odgovoro na provokacijo...

Si predstavljate, da ste na taki tekmi, 10 minut pred koncem zadnje tekme v življenju, da bi kar tako mimogrede storil nekaj takega. Seveda gre tukaj za provokacijo. Čisto iskreno, res mislite, da to storiš kar tako, iz užitka, da naredim kaj takega? Res verjamete v nekaj takega?...Gre za nesramno provokacijo

... ne trdim, da je moje dejanje opravičljivo, pravim le, da je treba kaznovati tudi drugega krivca..., vedno kaznujemo tistega, ki reagira in ne provokatorja..."

...no, to bilo, tako na hitro, če katero zanima...
0
Nazaj na vrh
I cukrcek I
Starost: 50Pridružen: 15. dec 2005Prispevkov: 1353Kraj: JeseniceStatus:Offline
Objavljeno: 13. jul 2006 1:19
Povezava do prispevka
Ne vem ali so tam kaj prikazovali izjavo italijanskega politika (zraven so stali nogometaši in ostali politiki), da so francozi islamistična, kapitalistična in ne vem še kaj država, in da so jo kot takšno, oni "genialni italijani" uspeli premagali - in to ti rečejo pred celo množico ljudi, novinarji.
Sploh ne vem ali je vredno naziva športno tekmovanje. Pa naj zmaga kdor je boljši, samo na tak provokativen način zmagovati kot so italijani - hvala lepa.

Sicer je pa Čenča vse povedala -  spremljali smo direkt intervju in tako je, kot si navedla. Povedal je tudi da se ne sramuje da je Alžirec in da to ni nikdar skrival, vendar rasna, verska itd. vprašanja in žalitve, nimajo kaj iskati na SP. So še neke stvari, samo se bojim da ne bom kaj mimo  izjavila, sigurno pa vas obvestim - bo moj  povedal.

Francozi so pokazali svoj obraz že s tem, da kljub temu, da so bili 2. mesto, so svoje "modre" pričakali, kot bi bili zmagovalci - in to je športno.
Nazadnje urejeno 13. jul 2006 14:47; skupaj popravljeno 1 krat
En sam pogled, lahko ustvari vesolje...(Morgenstern)
0
Nazaj na vrh
Braziliano
Objavljeno: 13. jul 2006 11:27
Povezava do prispevka
0
Nazaj na vrh
mojcej
Starost: 49Pridružen: 16. okt 2004Prispevkov: 10057Kraj: My planetStatus:Offline
Objavljeno: 13. jul 2006 11:31
Povezava do prispevka

andreyka je napisal/aMatr...jaz pa šele na zadnji tekmi v njegovi karieri ugotovim, kako je tip v bistvu luštkan...  

Hmmmmm .... sem tudi jaz razmišljala o tem zadnje dni. Ker na nekaterih slikah je res za dol past.

Packarije http://mojcej.moj-album.comBedarije :) http://mojcej.webs.com
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Nogomet - SP2006
Stran 23 od 26
Pojdi na stran 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Nošenje bele barve v vročih poletnih mesecih je skorajda obvezno – in tako so tudi lahke in zračne bele obleke obvezen del poletne garderobe.