Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Lipo Redux System

MissDior3
Starost: 39Pridružen: 23. jan 2007Prispevkov: 19Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 12. apr 2007 23:51
Povezava do prispevka
Pozdravcek vsem...te teme sicer se nisem zasledila,zato me zanima,ce je ze katera preizkusila gel: Lipo Redux System za zenske.
Na kratko bom razlozila,da ze od januarja obiskujem pridno fitness 2x na dan,ampak mascoba se mi na nogah in trebuhu se ni zacela topiti v taksni meri kot bi si zelela
Full pazim na prehrano itd....zato mislim da v tem ni problema.
Sem pa pred kratkim zasledila,da na http://www.maxximum-shop.com/product_info.php?cPath=56&products_id=729
prodajajo ta gel in me zanima,ce ima katera izkusnje. Cena je sicer malo visoka,vendar jo v njihovih trgovinah prodajajo za 29.70 ?. Nebi si rada namrec s sestavinami katere gel vsebuje kozo drazila oz. unicila,saj veste,dandanes je ze skoraj vse nevarno,ceprav vse lepo pise o sestavinah...
Pisite punce,ce veste kaj o tej cudezni stvarci
?
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. apr 2007 0:28
Povezava do prispevka
Ti povem kar iz prve roke Smile
 
Sicer vidim, da pravilno razmišljaš in ne sprašuješ, če krema odpravlja maščobo - ker je ne. Ampak vseeno (za druge, ki berejo). Nobena krema, ne Lipo Redux, ne kakšna druga, ne vsebuje takih substanc, ki bi neposredno topile maščobo na mestu, kamor jo naneseš (četudi nekatere to obljubljajo). Maščoba se topi zato, ker se porablja. Porablja pa se zaradi manj kalorij.
 
Formula takšnih krem (ne trdim za vse, ker jih ne poznam, ampak le za Lipo Redux) deluje na principu delovanja določenih sestavin, ki vplivajo na prekrvavitev predela, kamor gel naneseš. Problem pri maščobi je namreč v tem, da je le-ta slabo prekrvavljena, zato se kljub dieti na mestih, kjer se ti najbolj nabira, težko porablja. S tem, ko povečaš prekrvavitev, povečaš tudi možnost, da se bo maščoba začela topiti (se pravi, maščobe se bodo lažje sprostile v kri, kjer se potem porabijo za energijo). Ampak le v primeru, če izpolnjuješ temeljno pravilo - dnevno zaužitih manj kalorij, kot jih porabiš. Torej urejena prehrana, cca. 15% manj kcal od dnevne porabe in gibanje. 
 
Dejstvo je, da nobena krema ne bo odpravila maščobe sama po sebi in da sta še vedno ustrezna prehrana in gibanje tista dva faktorja, ki sta daleč najpomembnejša (in bosta to vedno ostala). Zato se mi zdi takšna krema smiselna le pri tistih, ki so že nekaj časa na dieti in se jim proces izgube maščobe začne ustavljati. Enako je pri Fat Burnerjih - nima jih smisla jemati, če nisi na dieti, saj sta še vedno hrana in trening tista, ki sta odločujoča.
 
 
Sicer pa jo uporablja ene par punc tukaj, mogoče bo katera napisala kakšna opažanja Smile
0
Nazaj na vrh
kia
Starost: 37Pridružen: 16. feb 2005Prispevkov: 8808Kraj: ChickenlandStatus:Offline
Objavljeno: 13. apr 2007 8:12
Povezava do prispevka
No, jaz jo uporabljam zadnje tri tedne in moram povedati, da nisem opazila nobene hude razlike...vsaj take ne, ki je tudi brez kreme ne bi.
Ne vem, prve dni, ko sem si mazala, je tisto področje postalo češnjevo rdeče, prekrvavitev je bila res super, kasneje pa sploh ni več prijela  Ni bilo važno, koliko sem se namazala, tiste prvotne rdečine nisem več dosegla, vse kar je bilo, je bil zelo pekoč občutek. Morda mi je malo pomagala spraviti vodo ven, ampak tudi to ne tako, da bi človek kar onemel.
 
Če greš na kakšno tekmo ali kaj podobnega, se ti tale stvar splača, če ne zaradi drugega, zaradi tega, da rečeš, da si naredil čisto vse, kar si lahko. Drugače je pa (za moje pojme) to metanje denarja stran.
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
0
Nazaj na vrh
Staša
Starost: n/aPridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 8237Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 13. apr 2007 8:38
Povezava do prispevka
kia je napisal/a
Ne vem, prve dni, ko sem si mazala, je tisto področje postalo češnjevo rdeče, prekrvavitev je bila res super, kasneje pa sploh ni več prijela  Ni bilo važno, koliko sem se namazala, tiste prvotne rdečine nisem več dosegla.

Zgleda, da je to individualno, ker jaz sem še vedno enako rdeča  Jaz jo uporabljam le pred treningom, in sicer na svojih kritičnih predelih. Pa poročam čez kak mesec ali dva.

0
Nazaj na vrh
MissDior3
Starost: 39Pridružen: 23. jan 2007Prispevkov: 19Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 13. apr 2007 11:13
Povezava do prispevka
No lepo,da si lahko prebrem tudi mnenja uporabnic tega gela,ja sej jaz mislim da je pri meni problem v prekrvavljenosti koze,ker se zelo hitro ohladim,recimo sem 20min. na steperju,potem spijem vodo in ze imam ledene roke...
Ma ja itak prehrana in vadba je najpomembnejsa!To ocitno res lahko samo pospesi potenje...
?
0
Nazaj na vrh
saska85
Starost: 39Pridružen: 20. apr 2008Prispevkov: 409Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 15. jun 2010 15:53
Povezava do prispevka
Že res, da krema ne bo spremenila telesa ipd., ampak vseeno pa lahko vsaj učvrsti določene dele telesa. Meni je ta krema zelo dobra, saj ima res vse te sestavine noter, ki v bistvu pospešujejo cirkulacijo in meni osebno, je tudi rit in trebuh malce učvrstila - je pa seveda to odvisno od posameznice...
 
Mogoče je edino moteče  pri tej kremi, prav ta ''pekoč'' faktor, kr peče ku pr norcih! Big smile še posebej po enih 10-15min telovadbe (intenzivne). 
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45018Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 15. jun 2010 16:00
Povezava do prispevka
saska85 je napisal/aMogoče je edino moteče  pri tej kremi, prav ta ''pekoč'' faktor, kr peče ku pr norcih! Big smile

Samo v vednost (bolj spodaj na strani).
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
saska85
Starost: 39Pridružen: 20. apr 2008Prispevkov: 409Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 15. jun 2010 16:39
Povezava do prispevka
Tanja hvala, ampak itak piše že zravn pri kremi, da se pojavlja pekoč občutek in da je to čist normalno...Mene osebno ni motilo, lahko pa da bi kakšno odvrnilo od tega, glede na to, da ta izdelek ni prav poceni
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Lipo Redux System
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Fauci je dejal, da ne ve, od kod se je vzelo pravilo o socialni oddaljenosti dveh metrov, priznal pa je tudi, da ni bilo študij, ki bi priporočale maskiranje otrok.