Ampak sem iz Obale in jih uporabljam dosti več kot 1 teden par ur na dan

Tanja povsod, VS, H&M, Calzedonia, ASOS,...

Take imam tudi sama najraje, saj mi kakršnekoli nabrane gube, pentlje, rožice ... ne pristajajo.:)
Kar se pa tiče kupovanja ločenih delov, jih pa zadnje čase opažam skoraj povsod. H&M, največ oz. skoraj vse v New Yorker-ju (morm rečt, da se pozitivno presenečena nad kvaliteto kopalk iz NY), Calzedonia, ... Poglej tudi v kakšnem Hervisu, imajo neko kolekcijo Mix&Match pa mogoče kaj najdeš.;)
(pa obrvi), torej 'Sneguljčica' tip - če pa so zelo svetli tudi lasje in vse ostalo, pa to ni najboljša izbira (po zakonitostih koloristike + pomlad). 
... sam mi črna res ne paše....sem grozna v njej in zelo me postara ... ne maram jo, razen za hlače ali krilo pozimi.

Cocöa ?
Lahko tudi v Italiji ali na HR....

... sam mi črna res ne paše....sem grozna v njej in zelo me postara ... ne maram jo, razen za hlače ali krilo pozimi. 

Bo treba it še do emporiuma....
Niso identične so pa isti vzorec samo zgornji del je rahlo drugačen (bolj bikini). So pa bile res res res drage čez 100 evrov, ampak ne morm pomagat, če so edine lepe kopalke letos. Prov zgrožena sem kako lahko delajo vzorce samo za babice ali pa amazonke 

http://fashiony.ru
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...