Take imam tudi sama najraje, saj mi kakršnekoli nabrane gube, pentlje, rožice ... ne pristajajo.:)
Take imam tudi sama najraje, saj mi kakršnekoli nabrane gube, pentlje, rožice ... ne pristajajo.:)
Ah, čudovit model
. Jaz imem večne probleme s temi modrci - nepodložene košarice ne pridejo v poštev, podložene so mi pa ponavadi prevelike
.

fashionsuniverse.com

Za nekaj, kar nosite 1 teden na leto po par ur na dan

) razumem, samo ker je Lubenica napisala, da ima raje navadne črne in cenejše, ne razumem, zakaj potem vsako leto kupiti nove.:)
.
Lani sem si po kakih 5 letih spet kupila dvoje in imam za naslednjih 5 let mir. Se mi pa zdrgnejo pri športu (npr. odbojki na mivki, surfanju, ipd.) in res ne izgleda, da hodim s takimi okrog, da nitke visijo iz vseh koncec. Takrat pač kupim nove. Hotela sem samo poudariti, da so po koncu sezone precej cenejše kot sredi poletja. 
Preprosto zato, ker imam rada več kopalk na izbiro, ne npr. samo enih. Vsakič jih na morje vzamem več, da potem menjujem. Nevem, nekako sem se tako navadila. Ampak to ne pomeni, da jih potem ko jih kupim, nimam za kar nekaj časa, vsaj 5 let imam ene. Ampak ker jih imam kar precej (in kar precej že dosti let), so vsako sezono vsaj ene za stran - vsaj ene so strgane, strenane, raztegnjene ali tako zbledele, da niso res več za nikamor. Je pa res da jih nekaj ful ne merkam, mam kar aktivne počitnice, ne ležim nonstop na ležalniku 
To je nekako tako kot s čevlji, imam en kup ekstravagantnih čevljev, ki jih niti približno ne nosim za vsak dan, ampak samo občasno za posebne prilike (ne vem če pride en par 1x na leto na vrsto)...
Gre za ene vrste fetiš. 
in so mi še vedno všeč, tudi jih še vedno nosimJaz sem jih letos kupila po ene 3 ali 4 letih, ker sem želela nove, in pa še to sem izbrala ene poceni za 20 EUR, ker se uničijo enako hitro kot kake drage.
(osebne izkušnje imam - Palmersove za nekdanjih 12.000 ali 13.000 so mi razpadle po 2 letih - elastika je šla na kose in se niso več skrčile, ko sem jih malo raztegnila).
Uničujejo jih kreme za sončenje, pa klor in slana voda.
Da bi dajala 80 ali 100EUR za kopalke mi še na kraj pameti ne pride.....

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...