Mentorca za diplomo. Ker jo je "nekam" založla in je sploh ne najde. Jaz pa sem šla danes k njej, če še je treba kaj popravit, ker bi že rada počasi imela zagovor.
joj *urška*, tale je pa kar huda! Upam, da ima zdaj vsaj slabo vest in se bo malo podvizala s pregledovanjem! Ti pa kar teži, da bi rada imela zagovor in ji čimbolje predoči situacijo! Držim pesti!
If you are arguing with some idiot, he is probably doing the same.
Je pa tak, da sem ji že junija oddala komplet diplomo napisano (pred tem mi je že teoretični del pregledala in je bilo vse ok). Ampak ker so bile potem od 15.7. -15.8. počitnice, je gospa proferor rekla, da me pokliče 22.8. , ko se vrne iz dopusta. Pa njenega klical nisem dočakala. In sem šla 30.8. na govorilne ure pa je sploh ni bilo. Sem jo potem vsak dan klicala, ampak je bila skoz nedosegljiva. In končno jo včeraj dobim na telefon pa se zmeniva, da pridem danes k njej...in pol mi kaže tisto teorijo, ki mi jo je že maja pregledala. In ji pravim, da sva bile zmenjene za komplet popravljeno diplomo...in pol se je začelo....da nima, da je založla, da je dala somentorju za pogledat...skratka niti sanja se ji ne kje bi lahko bila.
... d aimam prehlajeno oko. Je čisto krvavo. Sem fasala to že prejšni torek, se je stanje popravilo, sedaj pa ko imam cel kup opravkov in letam okoli kot zmešana kura pa se je spet ponovilo
barby2-hvala..upam da res bo,da ne bom fasala kakšno boreliozo(no to sem že imela),najbolj se bojim klopnega meningitisa/meningoencefalitisa.Bomo videli...