Pa sploh ne morem odkriti razloga - najbolj "zanimivo" pa je, da jih imam skoraj v ravni liniji od ušesa do brade, na obeh straneh, pa po vratu in med ter okoli obrvi - ravno tam, kjer najbolj bolijo
ally Jaz drugače ful nisem imela mozoljev, je pa prišel kak dan, dva, ko je bil obup Na bradi se mi jih je naredilo toliko, da sem svojo brado poimenovala kar gradbišče Če se boš pa sekirala, ti jih bo pa še več nastalo
Pa še to: Dan mi je pokvaril maček s svojimi neumnimi prigodami in danes je bilo že kar resno. Lahko bi se zelo poškodoval
Evo danes sem imela končno ta butast izpit, zdaj pa se moram učit za ustne ki bodo v četrtek, ampak do srede niti ne izvem ali sem sploh nardila pisni del, skratka če nardim bom slabe volje in če ne naredim bom slabe volje, kaj je lahko slabše??
Stoj zravnano, veselo se nasmehni, in pusti, da razmišljajo, zakaj si vedno dobre volje.
Pičil me je živalski klop-sem mislila da to ni možno,bil je res velik v primerjavi z navadnim,zdaj je bunkica ki me zelo srbi in me je grozno strah,da je bil mogoče s čim okužen..zdaj pa samo gledam če se mi bo kaj pojavilo na telesu
Sem poklicala in je rekla da se naj namažem z fenistilom,pa počakam par dni,če pa potem ne bo v redu,pa naj pridem k njej.Joj upam da bo vse o.k.; ti klopi
Ampak meni je tako grozno, to pomeni da se moram spet izolirat od pl & ostalih zabavnih stvari in se dva dni učit ko ****, aja pa še po kake persene moram v lekarno Verjetno sploh ni izvedljivo se naučit te neumnosti do četrka, ah...
Stoj zravnano, veselo se nasmehni, in pusti, da razmišljajo, zakaj si vedno dobre volje.