Juki 
, popolnoma te razumem. Študiraš kot zmešan, potem pa ugotoviš, da imaš čudne zapiske..., nekateri okrog tebe pa imajo kaj boljšega, kakšna izpitna vprašanja, in se kar nekaj zgovarjajo ali pa od njih tisto dobiš zadnji dan, ko je že povsem brez pomena

. Tudi meni se je to enkrat zgodilo z eno kolegico in sem bila full jezna, ker tega niti najmanj nisem pričakovala od nje in ker sem taka dobra duša, da mi ni bil nikoli problem pomagati drugim, v zameno pa tak odnos

.
Glede volje do učenja je bilo meni najhuje zadnjega pol leta (lani od decembra do letos junija), ker nikakor nisem videla konca, čeprav je bil vsak opravljen izpit bližje koncu....

. Fant mi je rekel, naj si vzamem nekaj časa in se malo odpočijem, ampak meni je bilo to, da bi si zavlekla izpite in bi še manj videla konec, kot sem ga že itak, tako mučno, da sem (z muko) zbrala še zadnje moči in opravila z izpiti in zdaj me čaka samo

še diploma.
Pegasus, meni je bil tudi tretji lenik najhujši... Točno tako kot ti praviš - j.v glavo, dobesedno

. Saj tudi prva dva letnika sta zelo zahtevna, in ko že misliš, da bo v tretjem letniku boljše, pa na koncu ugotoviš, da je bilo še najhuje, ravno zaradi obupnega odnosa profesorjev

.
Geja, saj bo

.
Punce, saj bo, ne se sekirat

.