Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kaj se dogaja v Ukrajini?

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
timotej67
Starost: n/aPridružen: 7. nov 2009Prispevkov: 1Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2009 18:42
Povezava do prispevka
Dogajanje v Ukrajini - ali se nam res obeta konec?

Verjetno večina med vami ni obveščena o dogajanju v Ukrajini, saj naši mediji poročajo bore malo o dogajanju. Namreč, v roku enega tedna je tam za novo gripo zbolelo že preko 870.000 ljudi, umrlo pa jih je že 135 (neuradni podatki pa govorijo o precej večjih številkah, bilo naj bi nekaj 1000 mrtvih). Samo v zadnjem dnevu so zabeležili več kot 200.000 novo obolelih. Večina umrlih ni umrla zaradi nove gripe H1N1, temveč zaradi neke nove bolezni, ki napade pljuča, tako, da ljudje izkrvavijo skozi pljuča (govori se o pljučni kugi, mutaciji virusa H1N1 itd.) Pljuča naj bi se dobesedno stopila, saj se segrejejo na 55°C. V nekaterih okrajih Ukrajine naj bi zbolela že polovica prebivalstva.
http://www.kyivpost.com/news/nation/detail/52120/

Kar je pri zgodbi še posebej zanimivo, je dejstvo, da so v Ukrajini pred tednom dni od izbruha konec oktobra imeli le malo obolelih za H1N1. 31. oktobra pa so ljudje poročali, da so ponoči manjša letala "škropila" ozračje s chemtraili, od takrat dalje pa se je začela epidemija strahovitih razsežnosti. Oblast že razmišlja, da bi uvedla vojaško oblast, da bi lahko cepila državljane brez "prava glasanja", kaznovali pa naj bi tiste, ki govorijo proti cepljenju in se nočejo cepiti.
http://info-wars.org/2009/10/31/panic-in-ukraine-authorities-deny-aircraft-spraying-aerosols-over-cities-martial-law-expected/

Izjava Ukrajinskega predsednika:
http://www.president.gov.ua/en/news/15609.html

Kar pa je najpomembnejše: že avgusta letos pa je izraelski mikrobiolog Joseph Moche v ZDA za radijsko oddajo povedal, da Baxter v svojih laboratorijih v Ukrajini razvija biološko orožje, ki ga bodo uporabili v cepivih za H1N1 in, ki bo povzročil masovno smrt prebivalstva. Kmalu za tem so ga aretirali na način, kot smo ga navajeni iz raznih ameriških akcijskih filmov. Skupina specialcev ga je skušala (neoboroženega znanstvenika!) aretirati s pomočjo  solzivca, vojaškega oklepnika, posebnega robota ... in po nekaj urah so ga uspeli spraviti ven iz avtomobila, kjer je mirno sedel, z elektrošokerjem. Poglejte si res šokanten video, kako so se lotili enega samega človeka. Uradna razlaga je bila, da je grozil beli hiši z 'unspecified threat'.
http://www.unfictional.com/joseph-moshe-mossad-bioweapon-swine-flu-vaccine-westwood
http://www.youtube.com/watch?v=p46OqT11eC8
http://kennysideshow.blogspot.com/2009/11/conspiracy-of-week-joseph-moshe-and.html

Ljudje v Ukrajini so panični, hodijo naokrog v maskah, ki so itak že pošle in cepajo kot muhe. Šole, kino in ostala skupinska srečanja so prepovedana za tri tedne, gibanje in potovanje je omejeno, določena območja so v karanteni, sosednje države (Slovaška, Poljska, Rusija, Madžarska) pa že zapirajo meje z Ukrajino.
In seveda bo ZDA "pomagala" Ukrajini z 930.000 dozami cepiva:
http://www.kyivpost.com/news/nation/detail/52093/
Razvoj bolj odporne bakterije, ki povzroča kugo in ki bila dalj časa obstojna v zraku, odporna na antibiotike, so razvijali že v Sovjetski zvezi:
http://www.youtube.com/watch?v=LZ7VKFUDYa8

Se je zdaj zares začelo, o čemer se že dalj časa govori, a jih večina skomigne z rameni in si misli, da je to še ena teorija zarote več. Nas bodo zares iztrebili? Ukrajina ni daleč od Slovenije!!!

To se dogaja le nekaj 100 km stran od nas – neodvisni mediji pa so tiho, in poročajo o nepomembnih šokantnih stvareh …

Novi primeri so se iznenada začeli pojavljati tudi v Indiji.
http://www.youtube.com/watch?v=Kzvn5_vRfSk

PREDEN KOMENTIRATE, SI POGLEJTE POVEZAVE!
0
Nazaj na vrh
lencica
Starost: 39Pridružen: 5. mar 2006Prispevkov: 1064Kraj: pri prvem semaforju na levoStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2009 20:11
Povezava do prispevka
Joj no, super, enkratno, zdj mi je čisto pokvarilo večer.  Poleg tega foruma, lahko pišeš še ostalim medijem svojo zaskrbljenost. Jaz ne vem, ali so čisto vsi zarotniki ali kaj? Od medijev, kjer jim vladajo tudi normalni ljudje, radiev, časopisov... Sama zelo rada "cvikam" po naravi in se mi zdi, da mi je stres še najhujši "virus". Upam, da bo kdo napisal še kakšno pozitivno novico glede tega. 
0
Nazaj na vrh
nuuush
Starost: 29Pridružen: 17. avg 2009Prispevkov: 982Kraj: Sevnica/LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2009 20:46
Povezava do prispevka
O MOJ BOG. 

Dejansko smo res.. le nekaj sto kilometrov stran.. in če je H1N1 prepotovala cel svet...
moonchild
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2009 21:13
Povezava do prispevka
Glej, glej, glej ... pa z mojim le nisva edina, ki imava odprte oči glede dogajanja po svetu ... tudi za stvari, ki naj se ne bi vedele (ta je poleg CA zagotovo ena izmed njih).
Hvala za to temo.

Lencica, na mnogih medijih teme in/ali komentarji, ki 'niso primerni', čudežno izginjajo. V ZDA in še kje pa ljudje ... In medijem vladajo ljudje z 'višjih' inštanc, tem pa še z višjih.

Še en zanimiv link (in linki v njem) in še eden, za dodatno razmišljanje ... pa same tudi lahko malo 'pogooglate'.

Pozitivne novice glede tega ni.



Jaz pa imam zaradi tega pokvarjen že cel teden.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
lencica
Starost: 39Pridružen: 5. mar 2006Prispevkov: 1064Kraj: pri prvem semaforju na levoStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2009 21:45
Povezava do prispevka
Ja pa hudiča, a so vsi taki polulanci, da morajo tiste tam gor poslušat? Pa kdo mislijo, da so, ha?! Boli mene k****, kaj pravijo uni tam gor,  na njihovem mestu jih zanalašč ne bi poslušala, služba gor ali dol, mene ne briga, če bi mi grozili ali celo ubili, mene bi samo oni, virus bo več kot enega! Kaj pa njihove družine, sorodniki, prijatelji, znanci...  (retorično vprašanje) Upam, da se jim bo maščevalo, pošasti nemarne! 
0
Nazaj na vrh
lencica
Starost: 39Pridružen: 5. mar 2006Prispevkov: 1064Kraj: pri prvem semaforju na levoStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2009 21:56
Povezava do prispevka
Če bi mi dejansko tole poslali kakšni TV-hiši, tega ne bi vzeli resno? A faking Kmetije in ostale kozlarije imajo pa čas snemat in vrtet?! Pa razne erotične članke pisat glupe.. Kaj pa Anton Guzej, direktor RTV in ostali, ali se tako bojijo za svoje riti usrane?
0
Nazaj na vrh
Minnie
Starost: 36Pridružen: 8. sep 2006Prispevkov: 541Kraj: Blizu KranjaStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2009 23:59
Povezava do prispevka
ne vem no, jaz redno spremljam novice o H1N1, in je bila podobna panika avgusta tudi v Argentini. Umrlo je med cca. 600 ljudi. Pa so dali čez epidemijo in zdaj je mir.

Tole v Ukrajini pa zelo prikladno sovpada s trenutnim političnem dogajanjem tam, pravzaprav sem prepričana da so te novice pricurljale na naslovnice točno zaradi tega; da se volitve prestavijo (in mislim da so že tik pred tem da jih prestavijo iz januarja na maj). Nihče več ne piše o politiki, samo še o gripi...In mislim da je veliko te panike skuhala politična kuhinja.

Objektivni viri navajajo da trenutno stanje v ukrajini prav nič ne odstopa od povprečno gripozne dobe, vedeti morate tudi to, da je to vzhodnoevropska država, na epidemijo niso bili prepriravljeni, zaloge Tamifluja pa jim pošiljajo šele SEDAJ. Zakaj so vse druge države (razvite) s tem že preskrbljene?

Ne vem no, nova teorija zarote na vidiku. Jaz ne želim biti preveč pod stresom, zato takih reči pač ne berem....Ko da bom jaz, majhna oseba, lahko kaj spremenila. Prav nič, samo sebi bom uničila dan.



"However, the epidemic has highlighted the issue of the candidates' equality and the voters' rights. Quarantine
has been imposed on regions of one political color and has not been
imposed on others. A ban on mass events has struck the opposition
candidates worse, and there could be problems with the
representation of candidates in the elections commissions and with a
quorum in the commissions," he said.




"With
more than two months before voting day, it is quite possible to overcome the first tide of the California flu and prevent further tides," Popov said.



"However, if the state of emergency is imposed, the elections will have to be postponed rather than suspended," he said.




"If the state of emergency is in force for two months, a new election
date can be May 30, simultaneously with local elections, which, by the
way, will save the state a billion hryvnias," he says.


vir: http://www.flutrackers.com/forum/showthread.php?t=130185&page=14
0
Nazaj na vrh
Kiely
Starost: 38Pridružen: 7. feb 2007Prispevkov: 3384Kraj: KielywoodStatus:Offline
Objavljeno: 8. nov 2009 9:12
Povezava do prispevka
Hmm meni se pa zdi, da so zadnje čase zelo popularne takšne novice/grožnje, v obliki raznih teorij, ki se pojavljajo po netu. Poskus obvlade oz. ustrahovanje družbe.

Se strinjam z Minnie.

Kolikor vem je najhujša in najbolj deadly navadna, sezonska gripa. In, ki vsako leto pobije množice ljudi, noben pa tega ne piše, ker i guess ni ``in´´.


0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 42Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 8. nov 2009 9:20
Povezava do prispevka
Strah najbolje prodaja "zdravila" in "cepiva".

Bolezen pa še bolje (hitre "naravne" mutacije virusov? My Ass!).

Nisem sploh nagnjena k teorijam zarote, ampak pri FARMACEVTIH je VSE MOŽNO, torej pamet v roke in previdno.

Še en naš članek: Slovaška zaradi gripe zaprla mejo
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Navy
Starost: n/aPridružen: 13. jul 2008Prispevkov: 1578Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. nov 2009 10:14
Povezava do prispevka
Jaz osebno "teorijam zarote" (kot so jih poimenovali), ki se zadnje čase pojavljajo v medijih potem pa članki čez noč izginejo, verjamem. Dejstvo je, da nas je na svetu preveč in vplivni in močni so se na lastno pobudo odločili, da nas zreducirajo. Farmacevtskemu lobiju pa ne verjamem in to je tudi odločilno prispevalo k temu, da se ne bom cepila proti nobeni obliki gripe, prav tako se ne bom cepila proti HPV-ju itd. Če bo že treba umret raje brez cepljenja kot pa zaradi cepljenja.

Grozno je kaj se je začelo dogajati in tudi jaz imam pokvarjen dan zaradi tega.
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. nov 2009 11:47
Povezava do prispevka
O gripi in hitrem širjenju te gripe in o pomanjkanju cepiva v Ukrajini, so poročali v začetku tedna na POP TV. Še razgovore z mimoidočimi so kazali.
Tako, da se jaz ne bi ravno strinjala s tem, da se to skriva. Samo malo je potrebno kdaj poročila prižgat.
Sicer pa je toliko vsega vsepovsod na netu, da tako človek ne ve več, čemu bi verjel.
 
Je pa res, da bolj naženeš strah ljudem v kosti, bolj se bodo prodajala zdravila.
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 8. nov 2009 12:16
Povezava do prispevka
Kiely je napisal/aHmm
meni se pa zdi, da so zadnje čase zelo popularne takšne novice/grožnje, v obliki raznih teorij, ki se pojavljajo po netu. Poskus obvlade oz. ustrahovanje družbe.

Žalostno, da se ne zavedate, da ste že obvladovane in ustrahovane (vsi smo, cel svet je). In da se redki posamezniki, ki si še upajo, trudijo odpreti oči. In potem čudežno izginejo. Zakaj le, če pa samo bedarije nakladajo?

timotej67 je napisal/a
Kar pa je najpomembnejše: že avgusta letos pa je izraelski mikrobiolog Joseph Moche v ZDA za radijsko oddajo povedal, da Baxter v svojih laboratorijih v Ukrajini razvija biološko orožje, ki ga bodo uporabili v cepivih za H1N1 in, ki bo povzročil masovno smrt prebivalstva. Kmalu za tem so ga aretirali na način, kot smo ga navajeni iz raznih ameriških akcijskih filmov. Skupina specialcev ga je skušala (neoboroženega znanstvenika!) aretirati s pomočjo  solzivca,
vojaškega oklepnika, posebnega robota ... in po nekaj urah so ga uspeli spraviti ven iz avtomobila, kjer je mirno sedel, z elektrošokerjem. Poglejte si res šokanten video, kako so se lotili enega samega človeka.
Uradna razlaga je bila, da je grozil beli hiši z 'unspecified threat'.
http://www.unfictional.com/joseph-moshe-mossad-bioweapon-swine-flu-vaccine-westwood
http://www.youtube.com/watch?v=p46OqT11eC8
http://kennysideshow.blogspot.com/2009/11/conspiracy-of-week-joseph-moshe-and.html

Razvoj bolj odporne bakterije, ki povzroča kugo in ki bila dalj časa obstojna v zraku, odporna na antibiotike, so razvijali že v Sovjetski zvezi:
http://www.youtube.com/watch?v=LZ7VKFUDYa8

PREDEN KOMENTIRATE, SI POGLEJTE POVEZAVE!


Sinthija je napisal/a
O gripi in hitrem širjenju te gripe in o pomanjkanju cepiva v Ukrajini, so poročali v začetku tedna na POP TV. Še razgovore z mimoidočimi so kazali.
Tako, da se jaz ne bi ravno strinjala s tem, da se to skriva.

Ah, ja ...

Če še niste, toplo priporočam vsem, da si ogledate ta dva dokumentarca (evo, idealno za koristno izrabo turobnega nedeljskega popoldneva - za vso družino):
Zeitgeist (ne obupajte pri malo dolgem uvodu, poslušajte!)
America: From freedom to fascism
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 41Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. nov 2009 12:39
Povezava do prispevka
Tudi za običajno gripo vsako leto umre precej ljudi, sploh če živijo v slabih razmerah. 
Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 8. nov 2009 13:19
Povezava do prispevka
Saj to govorim. Sploh ne gre za to gripo. Ki je itak povsem nenevarna oz. nič bolj kot 'klasična' vsakoletna. In ravno s to gripo skušajo prestrašiti in obvladati ljudi in jih prepričati v cepljenje - zato se o tem toliko govori, da se ljudi straši, obvladuje.

Za Ukrajino govorijo o novi gripi. Ampak ljudje tam nimajo nove gripe (vsaj ne v teh množično umirajočih primerih). Po do sedaj znanih podatkih sodeč (simptomih) imajo kugo. In o tej kugi se pa ne govori.

timotej67 je napisal/aVečina umrlih ni umrla zaradi nove gripe H1N1, temveč zaradi neke nove bolezni, ki napade pljuča, tako, da ljudje izkrvavijo skozi pljuča (govori se o pljučni kugi, mutaciji virusa H1N1 itd.) Pljuča naj bi se dobesedno stopila, saj se segrejejo na 55°C. V nekaterih okrajih Ukrajine naj bi zbolela že polovica prebivalstva.

Mutacija virusa my a**.

Again, oglejte si filma. Ne bo vam žal.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Sinthija
Starost: n/aPridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 9772Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. nov 2009 13:22
Povezava do prispevka
Ljudje so umirali in bodo umirali tudi v prihodnosti zaradi takšnih in drugačnih bolezni, umetno narejenih v laboratorijih ali naravnega nastanka.
A naj se zaradi tega zaklenemo v stanovanje, pokrijemo z oddejo čez glavo in čakamo, da tudi nas pobere?
A naj zdaj neham živeti, ker ne vem, kdaj bo kak norec zaradi samo njemu znanega razloga, kaj ustvaril v laboratoriju in spustil med ljudi?
Kje pa piše, da je prava samo ena resnica?
Sorry, ampak jaz ne verjamem popolnoma ne enim in ne drugim. Ne tistim, ki pravijo, da je cepivo popolnoma varno in ne verjamem niti popolnoma tistim, ki pravijo, da so ga ustvarili samo zato, da nas vse pobijejo.
Se ne mislim pustit manipulirat ne enim in ne drugim. Mislim, da je resnica nekje vmes. Se v vseh krogih giblje veliko preveč denarja, da bi se lahko komurkoli popolnoma verjelo.
Preberem marsikaj. A imam preveč bolj pomembnih stvari za počet, kot se obremenjevat s tem, kdo ima prav, kaj nas slabega čaka v prihodnosti, koliko ljudi bo še pomrlo, a ustvarjajo nekje biološko orodje, itd.
 
 
"Najlepši okras ženske je ljubezen. Najlepša oblačila na ženski pa so roke moškega, ki ga ljubi."
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kaj se dogaja v Ukrajini?
Stran 1 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.