Jaz še nisem dobila paketa, kaj pa če ga ne bom? Do kdaj pa raznašajo? Sej sm vedla, da bo s tem raznašanjem vse narobe. A tko da bi pa jest pršla iskat paket se pa ne da zment? A to je nujno da mi ga oni zmeri prinesejo?
lahko ga greš sama iskat v BTC, ampak boš isto plačala, kot da ti ga pripeljejo na dom. bojda nekaj urejajo zdaj s temi cenami, da bi bil osebni prevoz cenejši
Piling je kar nekaj, skoraj ni nobenih zrnc, pa mislim, da je celo nek alko med začetnimi sestavinami, nisem pa 100%, sem ga imela že dolgo nazaj. Diši pa lepo. To je pa tudi vse.
Za obraz? Meni ni nobeden, od mehanskih. Mene tisti s sladkorjem peče, za p***, sem bila cela rdeča po njem. Jaz prisegam na encimskega AD ali kislinskega Avon PC.
Tudi jaz nisem danes dobila paketka..se mi je to prvič zgodilo. Do sedaj mi je bil še zmeraj dostavljen, vedno dopoldne...danes pa čakam in čakam, paketa pa od nikoder. Tako da Avon jutri tudi od mene pričakuje klic.
jst sem pa naročila fullspeed toaletno vodo za fanta, pa odpreva, pa šprica ne dela. Če grem na Avon na Vodovodno, kako zgleda reklamacija? Rabim še kaj posebnega s sabo?