Punce,hvala vsem za odgovore. A te pravite da moram naročit ta reklamacijski list..kako kodo pa napišem...joj verjetno čudne sprašujem,ampak mi res ni jasno.
No vseeno hvala.
Koda za rekl. list je: 80903, pa kar več si jih naroči, če boš še kdaj rabila. So itak brezplačni.
blumma, tudi pri meni je trajalo kak teden da je koža prišla k sebi. Ampak ker sem ta teden za umivanje lahko uporabljala le vodo, za nego pa jojobo oz kreme proti alergijam (ostalo me je vse peklo), sem imela potem kar nekaj zamašenih por in nečistoč. Zdaj ko vidim da nisem edina s tako reakcijo me ima da bi napisala kaj na Avon kakšno s**** to prodajajo.
Mi je pa ful čudno, ta reakcija na peno. Jaz imam ultra občutljivo kožo, pa mi je super. Mogoče vama kakšna sestavina povzroča alergijo, ali kaj. Čisto možno.
Jaz sem zdaj prvič naročila pri Avonu in danes naj bi prišel paket. Ampa kako pa naj zdaj vem, če je bil dostavljalec tukaj, ker jaz sem ravnokar prišla domov. Na mobitel me ni nihče klical, v nabiralniku ni bilo nobenega ilstka, ali to pomeni, da ga še ni bilo? A to te za zihr kliče, če te ni doma ali kako? Al ga bom mogla zdaj okrog lovit? Saj sploh ne vem kdo je pa koga naj vprašam.
Glede te pene je isto kot pri meni glede pudra revlon natural.Vsem skoraj odgovarja, a jaz sem dobila alergijo pod očmi in na predelu ličnic.žal tak je to.
Joj, so bizgeci pri Avonu, zadnjič pošljem nazaj en nov glos, da mi ga zamenjajo za drugo barvo, so mi ga pa samo odšteli od naročila namesto zamenjali. Jih moram poklicat...