Pa saj moraš razumeti, da ti nobena ne more dati garancije, da bo tebi nekaj ustrezalo. Kar je meni dobro, bo tebi mogoče čisto za nič. Začni brati temo od začetka, beleži si, kar je najbolj pohvaljeno ali pa poglej v kozmetomer in vprašaj samo tisto, kar je tehtno. Mene že prav jezi, da moram preleteti 10 brezveznih strani, da najdem en post, ki mi je zanimiv. Sorči, ampak tako je .
Spet se vračam na temo, pohvalila bi rada maskaro Avon Beyond Colour Lash Fortyfying. Primerna je za dnevni MU za dekleta kot sem jaz - minimalistke pri MU in z naravno poudarjenimi trepalnicami. Zelo lepo se nanese, trepalnice dobijo nekoliko vlažen videz vendar se ne zlepijo temveč lepo razporedijo, dejansko le nekoliko podaljša in zgosti trepalnice brez "maskarastega" izgleda - zelo naravno. Tudi lepo in čisto se je na koncu znebiš brez panda izgleda. Meni zelo ustreza, saj mi običajne maskare z divjim goščenjem, črnenjem in daljšanjem podarijo grotesken videz za moj Babyface, tale je pa ravno pravšnja za lahek dnevni MU.
Pa naj še jaz pristavim svoj lonček k kreganju: Anne brez zamere ampak sem ti že prek U2U praktično vse napisala o maski in o njihovem učinku tudi na enem izmed prejšnjih postov. Prekomerno spraševanje ne bo pomagalo bolje ugotoviti ali ti bo ustrezala ali ne, temveč ti bodo to samo tvoji lasje povedali, kot pravi majchika. Če s eti zadeva zdi predraga za preizkušanje na blef, si pač na lase nanašaj olivno olje, v življenju je treba večino stvari preizkusiti na blef, če pač za to nimaš sredstev si tega pač ne privoščiš. Preprosto kot pasulj.
Yup Alenca maskara je res narejena po mojih merilih pa sem se čisto na blef odločila, v bistvu imam res srečo z temi "na blef" nakupi, mogoče pa ravno zato ker ne kompliciram
Zdaj ste pa še mene prepričale za nakup te maske z olivnim oljem....Samo nekaj me zanima pa prosim ne me kregat če je blo že povedano, ker nisem zasledila. Masko se nanese po šamponiranju, se pusti učinkovati npr. 15 minut (odvisno pač od časa) in nato se spere?? Ali gre za eno izmed tistih mask oz. ne vem kako se jim točno reče, ki je ni potrebno sprati?? Pa še to me zanima lai se da lepo sprati ali se ful namasti in gre težje dol??