Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Avon izdelki - 3. del.

Pojdi na stran 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120 , 121
Alena
Starost: 46Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. jul 2005 9:16
Povezava do prispevka
quote:8be4e53c67=".:sonja:."
Prosim, naj mi katera pokomentira kremo za mehčanje pet od Avona (tista, ki je zdaj v veliki pakungi za ceno male).

Sonja, krema je super, sedaj ima pa še super ceno.
0
Nazaj na vrh
minca
Starost: 42Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 1232Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. jul 2005 10:32
Povezava do prispevka
Pri nas je vsa družina po avonovih kremah za sončenje dobila drobne mozoljčke po telesu, če pa uporabljamo drugo kremo, se to ne zgodi.
0
Nazaj na vrh
.:sonja:.
Starost: 43Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 19. jul 2005 12:07
Povezava do prispevka
To s pikicami sem slišala tudi na enem srečanju. Da nekomu ni pasalo in potem so opozorile predstavnice.
0
Nazaj na vrh
ana25
Starost: 123Pridružen: 26. jan 2005Prispevkov: 9323Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. jul 2005 12:24
Povezava do prispevka
Ej, punce, šele zdaj mi je kapnilo!  Moj fant je tudi včeraj dobil pikice. Sva bila ta vikend na morju in sva se oba mazala z Avonovimi kremcami, meni nič, on je pa od včeraj (že v nedeljo sva se vrnila, potem se ni nič več mazal) pikčast. Ampak sem šele zdaj povezala s kremcami, mi sploh ni "potegnilo".
Zgleda, da je kakšna snov notri, ki je nekateri ne prenašajo. Mu bova morala druge kremce kupit.
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. jul 2005 12:48
Povezava do prispevka
Uf, zdaj sem pa tudi jaz v dvomih, a naj jih vseeno nabavim ali ne  Mami je izredno občutljiva in se ji hitro kak izpuščaj izpusti... 
0
Nazaj na vrh
lumpek
Starost: n/aPridružen: 31. okt 2004Prispevkov: 94Kraj: VrhnikaStatus:Offline
Objavljeno: 19. jul 2005 18:12
Povezava do prispevka
Pri nama sem tudi samo jaz fasala, fant pa popolnoma nič. Zato nisem
vedela ali je krema ali sonce. Bo treba drugo kremco kupit. 

Lai Ming mogoče je res bolje, da kaj drugega kupiš mami. Jaz drugače
sploh nimam občutljive kože, pa se mi je pojavilo v kar fini obliki (po
dekolteju, po celotnem trebuhu, po notranji strani nog, notranja stran
rok, del hrbta).

LP
0
Nazaj na vrh
tilu
Starost: 44Pridružen: 12. maj 2005Prispevkov: 110Kraj: Novo mestoStatus:Offline
Objavljeno: 20. jul 2005 9:38
Povezava do prispevka
živjo, ravno sem pred oddajo naročila. sem probala od mame kremo od anew ultimate z lifting efektom, nočno. in mi je fajn. ampak me zanima pa tudi anew nočna, retroactive+regerativna nočna, ki je za +25. vem, da (kao) leta pri kremah sploh nimajo pomena, ampak vseen vam kopiram sestavine najprej od zadnje napisane, torej od +25:
Active Ingredients :

avobenzone,octinoxate,octisalate,oxybenzone

Other Ingredients :

adenosine cyclic phosphate,alteromonas ferment extract,andrographolide,behenyl alcohol,benzophenone-4,bisabolol,blue 1,butylene glycol,chlorphenesin,dimethicone,dimethicone crosspolymer,disodium edta,ethoxydiglycol,fragrance,glycerin,glyceryl polymethacrylate,glyceryl stearate,glycine soja (soybean) protein,
glycine soja (soybean) seed extract,helianthus annuus (sunflower) seed extract,hesperitin,hydrogenated polydecene,
hydrolyzed conchiolin protein,hydrolyzed milk protein,hydrolyzed silk,hydrolyzed wheat protein,lactose,mangostin,
milk protein,oryzanol,oxido reductases,panthenol,peg-40 stearate,phytol,plankton extract,rosmarinus officinalis ,rosemary) leaf extract,saccharomyces cerevisiae extract,silica,sodium acrylates/c10-30 alkyl acrylate ,rosspolymer,sodium carbomer,sodium dehydroacetate,sodium hyaluronate,steareth-2,tetrahydrobisdemethoxydiferuloylmethane,tetrahydrodemethoxydiferuloylmethane,tetrahydrodiferuloylmethane,trisiloxane
violet 2,water,whey protein

zdej pa še sestavinje od ultimate lifting, torej za +40.
acrylates/carbamate copolymer,ammonium trioxaundecanedioate,apricot kernel oil peg-6 esters,ascorbyl palmitate,behenyl alcohol,beta-carotene,bupleurum falcatum extract,butyrospernum parkii (shea butter),c30-38 ,lefin/isopropyl maleate/ma copolymer,caffeine,cetearyl alcohol,ceteth-20,ceteth-24,cetyl alcohol,choleth-24,chondrus crispus (carrageenan),cola nitida seed extract,daucus carota sativa (carrot) root extract,dimethicone,dimethicone crosspolymer,ethylhexyl methoxycinnamate,fragrance,glycerin,glyceryl stearate,glycine soja (soybean) oil,glycine soja (soybean) seed extract,glycine soja (soybean) sterols,helianthus annuus ,(sunflower) seed extract,hydrogenated lecithin,hydrogenated polydecene,hydrolyzed wheat protein,isododecane,isostearyl hydroxystearate,lanolin alcohol,lecithin,maltodextrin,methylparaben,morus nigra root ,xtract,orange roughy oil,oryza sativa (rice) bran oil,pearl powder,peg-75 stearate,peg-8,petrolatum,phytol,polyglyceryl-3 diisostearate,propylene glycol stearate,propylparaben,prunus amygdalus dulcis ,sweet almond) seed extract,punica granatum fruit juice,red 4,retinol,retinyl palmitate,saccharomyces cerevisiae ,xtract,saccharomyces/copper ferment,saccharomyces/gold ferment,saccharomyces/magnesium ferment,saxifraga sarmentosa extract,scutellaria baicalensis root extract,silica,squalene,steareth-20,tetrasodium edta,tocopherol,triethanolamine,trimethylsiloxysilicate,trioxaundecanedioic acid,trisiloxane,vitis vinifera (grape) fruit ,xtract,water,xymenynic acid,yellow 10.

to je to. kaj mislite, katera je boljša? imam občutljivo kožo, mešano, po ličkih suho, nos masten. probala sem toleza +40, pa je ok, kaj pa mislte glede sestavin in v primerjavi z +25?

lepa hvala za odgovore, bom počakala, pol pa naprej naročat.hvala!!

m.
The day is what you make of it!
0
Nazaj na vrh
Lena
Starost: 123Pridružen: 6. jul 2004Prispevkov: 3778Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. jul 2005 11:14
Povezava do prispevka
Punce, sem jaz kaj zamigala, ali pa bi danes naj bila dostava Avnona?
Pozdravček, Lena

http://lena1.moj-album.com/
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. jul 2005 11:17
Povezava do prispevka
Ja, danes naj bi bila, je soseda klicala in so ji rekli, da so paketki na poti. 
0
Nazaj na vrh
Lena
Objavljeno: 20. jul 2005 11:19
Povezava do prispevka
Hvala La Ming. Me je že začelo špikati pri srcu, ker ni še nobena nič napisala o prispelem paketu .
Pozdravček, Lena

0
Nazaj na vrh
Alena
Objavljeno: 20. jul 2005 11:29
Povezava do prispevka
Tilu: te sestavine so po abecedi, kar nič ne pomaga. Večina sestavin je zgleda na avonovi strani še vedno po abecedi ne po vrstnem redu. Zelo malo jih je po dejanskem vrstnem redu.

Ja danes so paketi, jaz sem ga dobila, tik preden sem šla v službo. Sem samo malo pogledala in šibala v službo.
0
Nazaj na vrh
blumma
Starost: 43Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 5067Kraj: obalaStatus:Offline
Objavljeno: 20. jul 2005 12:02
Povezava do prispevka
jaz pa moram pohvaliti balzam za ustnice od Naturals z breskvijo
:L:
LP :L:
0
Nazaj na vrh
Alena
Objavljeno: 20. jul 2005 12:03
Povezava do prispevka
Glazewear glosi imajo novo embalažo, tako bolj ploščato. Meni je všeč. Sem en glos menjala in dobila drugega v novi embalaži.
0
Nazaj na vrh
Lena
Objavljeno: 20. jul 2005 12:52
Povezava do prispevka
Mene tudi čaka paket doma, jaz pa delam do štirih. Upam, da mi ne bojo pognali rogli do tačas......
Pozdravček, Lena

0
Nazaj na vrh
Alena
Objavljeno: 20. jul 2005 12:57
Povezava do prispevka
Jaz sem pa danes videla kako dostavljalci delajo z našimi paket. Imel je vse sesuto v kombiju, je pri nas klanec. In ko je iskal mojega je druge metal kot kakšne vreče za smeti. Tako, da sem lahko srečna, da ni več stvari poškodovanih, ko tako delajo.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Avon izdelki - 3. del.
Stran 120 od 121
Pojdi na stran 115 , 116 , 117 , 118 , 119 , 120 , 121
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Nošenje bele barve v vročih poletnih mesecih je skorajda obvezno – in tako so tudi lahke in zračne bele obleke obvezen del poletne garderobe.