Baby šampon od Johnsona meni izsuši lase, prav tako vsem ki jih poznam ki so ga kdaj preizkusili. Marsikateri še diši lepo pa je bolj "hranilen".
Nevem kakšna so točna navodila uporabe maske, meni je sam to jasno da če si jo spereš ob naslednjem šamponu dol pol ni več efekta, posebno s šamponom ki ni ravno primeren za "odrasle lase" (sicer pa je to sam moje mnenje) to je preprosto logično, saj nobena maska ali preparat ne more trajno popraviti suh ali razcefran las, to so vse instant rešitve ki tudi trajajo instant. Zato sem vse maske vedno uporabljala kot balzame, efekt traja dokler je preparat na lasu, ko ga enkrat spereš si na istem, saj je trajno izboljšanje za moje pojme nemogoče, samo škarje pomagajo trajno.
Sem se barvala več let na blond v preteklosti in sem si jih morala postriči da imam take lase kot imam. Sedaj se barvam veliko bolj redko in samo za poživitev moje barve ali kake pramenčke, vse ostalo je agresija na las ki povzroča take in drugačne težave. torej, za zdrave lase jih je pač treba čim bolj pustiti na miru naj živijo po svoje, če pa tako ne gre so na voljo ti preparati ki ublažijo videz takih škodljivih posegov.
ježeš sem zablodla.